Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות ל-1 באפריל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי אולי כל מי שיש לו רעיון מקורי למתיחה או משהו דומה ל1 באפריל ירשום את הרעיון שלו כאן כך שגם אחרים (שאין להם רעיונות) יוכלו למתוח מישהו?

אני לא מדבר על רעיונות בסגנון "אחי דפקו לך את האוטו" אלא משהו מקורי ומעניין...

פורסם

המקוריות שהייתה בגיל 16:

לבוא לאיזה ידידה שלך שנדלקה על מישהו ולספר לה שדיברת איתו והוא גם חש כלפיה משהו.

היא כמו @$&$&^ תלך לדבר איתו, ותגלה שהוא לא יודע שומדבר, היא תרגיש כ"כ מפגרת, שאין הרבה סיכוי שהיא תמשיך לדבר איתך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

QUOTE=OrSe]המקוריות שהייתה בגיל 16:

לבוא לאיזה ידידה שלך שנדלקה על מישהו ולספר לה שדיברת איתו והוא גם חש כלפיה משהו.

היא כמו @$&$&^ תלך לדבר איתו, ותגלה שהוא לא יודע שומדבר, היא תרגיש כ"כ מפגרת, שאין הרבה סיכוי שהיא תמשיך לדבר איתך.מקוריות? :roll:

יותר בכיוון של אכזריות... :nono:

אני לא חושב שאני אעשה משהו כזה...

פורסם

תראה, זה יכול להיות אכזרי, ויכול להיות כיף, הכל תלוי כמובן למי עושים ומה עושים.

אגב, אני לא חושב שרעיון של אחד יכול לתפוס גם לאחר, כל הקטע הוא ללכת ולדרוך לחברים שלך על היבלות שלהם...

אם היו עושים לי דבר כזה, סביר להניח שהייתי מחכה לתום ה-1 באפריל, ואח"כ מברר את אמיתות הדבר, מה שבטוח, הייתי לוקח את הכל ברוח צחוק, כי אני לא אחד שמתרגש מהשטויות האלו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

-

אם לי היו עושים משהו כזה אז גם לא הייתי מתרגש כל כך...

פשוט אני חושב שיש אנשים שעלולים מאוד להיפגע מזה...

• תוכן חדש...