Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון זול. 5-10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה. טוב אז אני משוחרר כמה חודשים כבר, הוצאתי רישיון, וכעת אני מחפש לרכוש רכב ראשון שישמש אותי לסביבות לשנה הקרובה.

תקציב- 5k-10k

גודל- עדיפות לסדאן. אני בחור גבוה 1.87 מ'

שימוש/מטרה- נסיעות קצרות לעבודה בעיקר לוד-נתב"ג והסביבה.

גיר- מתלבט, נראה לי מעדיף ידני. (אין ניסיון באוטומט עדיין)

אמינות/אחזקה- חח כמה שאפשר במסגרת התקציב.

צריכת דלק- עדיפות לחסכונית.

אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה כי זה רכב ראשון וכי כנראה לא אשאר איתו ליותר משנה לכן גם מעדיף כמה שיותר זול. בכל מקרה חשבתי אולי על איזה פיאט פונטו 03-06' ידנית. או גטס , למרות שאני לא כל כך אוהב את הרכבים הקטנים, אבל היי צריך להתפשר חח

אשמח להמלצות שלכם , תודה

פורסם (נערך)

בס"ד

אני ממליץ מאוד מאוד על כריזמה אייר (2002 ומעלה)

יש לי במשפחה 3 כאלו אחד מהם נקנה לאחרונה ב3000 ש"ח 65,000 ק"מ, השני נקנה ב2000 ש"ח 240,000 ק"מ מחבר פורום לפני כמעט שנתיים וחוץ מאלטרנטור לא הושקע כלום.

רכב אמין מאוד!

אני אישית נוסע עם כזה כ 100 ק"מ ביום, הרכב לא כל כך חסכוני, מחוץ לעיר בנסיעה לא רגועה בכלל אני מקבל 1 ל 12

בתוך העיר זה תלוי איפה אתה גר, יכול להגיע גם ל 1 ל 6.

כמובן לחפש את ההכי שמור ומטופל.

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

מסכים עם outnex, הפונטו שמפורסמת כאן בפורום נראית במצב מעולה,

לדעתי בתקציב הזה, אחד הרכבים השמורים שתמצא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שקול גם שברולט ספארק ידנית- עדיף עם מנוע 1.2.

יש היצע גדול במנועי 1000 ושם נקודת התורפה היא הקלאץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב הזה לקנות את הרכב הכי שמור שאתה מוצא ולא למהר.

לפני מספר חודשים קניתי לאחיין שלי עם דרישות ותקציב זהה לשלך סוזוקי ליאנה 2007. מומלץ.

חפש בפורום הודעות קודמות לגבי קנייה בתקציב נמוך ותוודא שאתה באמת יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב (כולל ביטוח נהג חדש, דלק תיקונים קטנים ולפחות השתתפות עצמית אחת בשנה)

פורסם

עם כל הכבוד ליפניות (ויש לי הרבה) כאשר אפשר לקנות בתקציב הזה רכב בשנתון מתקדם משמעותית ב 4-5 שנים מה שיכניס אותו פחות למוסכים אז זה עדיף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שקול גם שברולט ספארק ידנית- עדיף עם מנוע 1.2.

יש היצע גדול במנועי 1000 ושם נקודת התורפה היא הקלאץ.

בדור הראשון רוב המכוניות ששווקו היו עם מנוע 1.2 מיעוטן עם מנוע 1.0 יש מחלה בספארק בה דוושת הקלאץ נשברת פיזית.

אינני יודע אם בשלב מסויים הדוושה הוחלפה בדוושה משופרת, אני יכול להעיד שכל המכוניות שאני מכיר שקרתה להן התקלה הזאת היו דווקא עם מנוע .1.2

לגופו של עניין - בתקציב הנתון תוכל לרכוש פונטו גרנדה 2008-2010 שהוא קצת יותר מודרני וחדש מהפונטו.

גם פיאט פנדה 2011 תכנס בתקציב.

כמה יותר חדש ויותר מטופל - עדיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב אז קודם כל תודה רבה חברים על התגובות.

איך הפונטו/פנדה ודומיהם מבפנים? אני בחור גבוה (1.87) המעניין אותי אם הם נוחות. וגם סתם מבחינת נוסעים במושב אחורי כמה הם יצטרכו לסבול ?חח

עוד שאלה, איך פיג'ו 206/רנו קליאו.

הרכבים עם גיר ידני נחשבים יותר אמינים- כלומר פחות בעיות.? או שלא קשור

פורסם

גיר ידני בשנתונים כאלו יהיה כנראה אמין יותר, בוודאי מהרובוטי של פיאט.

בקצה העליון של התקציב שלך תוכל כנראה למצוא קליאו דור 3 או 206+ מתחילת העשור, אחרי מיקוח קל. שתיהן לדעתי יהיו אופציה טובה לצרכים שלך (פרט לגודל), הקליאו מודרנית יותר וכנראה עדיפה. ה-206 המקורית כבר קצת ישנה מדי לדעתי.

"בעיה" מוכרת ב-206+ היא שהוראת היצרן להחלפת רצועת תזמון היא אחרי עשר שנים, והרבה רצועות נקרעו לפני הזמן המוגדר. חשוב לבדוק שהוחלפה רצועת תזמון, ואם לא הוחלפה להחליף מייד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אם הוא ימצא קליאו 3 טובה במחיר הזה, היא עדיפה.

כמו שציינת - מודרנית יותר, אבל גם בטיחותית יותר, אין לה את הבעיה שאתה מדבר עליה (למרות שראוי לציין שגם בקליאו צריך לדאוג להחליף רצועת טיימינג בזמן) וכמדומני היא גם מאובזרת יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...