Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לעזרה בהמלצות על רכב משפחתי שנת 2019

אחרי בחינה של היברידיות בחרנו לרדת מהן לגמרי עקב הספק אם יש קרינה או לא ואנחנו עם ילדים קטנים.

הדרישות:

רכב לא ארוך מאוד (עד 4.5 ועדיף אפילו פחות)

מרווח (יכיל 2 כסאות בטיחות ואם יש מקום גם למבוגר באמצע- מדהים)

בעל מערכות בטיחות אקטיביות

יציאת מזגן אחורי

בגאז גדול

תקציב עד 150 אלף

עדיפות לא לגיפים גדולים. (אם היה את הקיה נירו לא בהיברידי כנראה היה לוקח)

נבחנו- סקודה אוקטביה (מעט ארוכה מידי )

כל הסוזוקי למיניהן- איכות ירודה בתא הנוסעים ולכן נפסלו

טויוטה- קורולה היברידית מעולה אבל הגרסת בנזין דיי עלובה ולכן כרגע בסימן שאלה

אופציות- קיה סיד (סטיישן?), סיאט ארונה, יונדאי (לא בטוחים דגם ספציפי)

נפסלו- הונדה בגלל בעיות החלפת השמנים התכופות

האם יש המלצות על הדגמים המצויינים?

המלצות לדגמים שלא חשבתי עליהם?

כל דבר יעזור!

פורסם

סיטרואן ספייסטורר (הקצרה, לא הגרנד), מה שפעם היה נקרא c4 picasso תענה על כל הדרישות שלך: לא היברידית, מערכות בטיחות אקטיבית, פחות מ-4.5 מ', שלושה מושבים מלאים מאחור, תא מטען גדול ופחות מ-150.

הבעיה העיקרית שלה היא רצועת התזמון המתפוררת, אבל זה נושא שניתן (כנראה) למנוע ע"י תחזוקה מוקפדת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
היי

נבחנו- סקודה אוקטביה (מעט ארוכה מידי )

כל הסוזוקי למיניהן- איכות ירודה בתא הנוסעים ולכן נפסלו

טויוטה- קורולה היברידית מעולה אבל הגרסת בנזין דיי עלובה ולכן כרגע בסימן שאלה

אופציות- קיה סיד (סטיישן?), סיאט ארונה, יונדאי (לא בטוחים דגם ספציפי)

כל דבר יעזור!

האוקטביה,היונדאי והקיה סיד מגיעות עם גיר רובוטי כפול מצמדים- זה בכלל מתאים לך ?

הייתי מחפש רכב עם גיר אוטומטי פשוט ודווקא עניין רצועת התזמון פחות מטריד אותי-בטח כאשר הרכב חדש,יודעים איך נהגו עליו וטופל כמו שצריך (לא רכב ליסינג מוזנח).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האוקטביה,היונדאי והקיה סיד מגיעות עם גיר רובוטי כפול מצמדים- זה בכלל מתאים לך ?

הייתי מחפש רכב עם גיר אוטומטי פשוט ודווקא עניין רצועת התזמון פחות מטריד אותי-בטח כאשר הרכב חדש,יודעים איך נהגו עליו וטופל כמו שצריך (לא רכב ליסינג מוזנח).

תוכל להרחיב בבקשה על בעיות הגיר הרובוטי?

פורסם

נפסלו- הונדה בגלל בעיות החלפת השמנים התכופות

האם יש המלצות על הדגמים המצויינים?

המלצות לדגמים שלא חשבתי עליהם?

כל דבר יעזור!

אפשר בבקשה לפרט איזו בעית החלפת שמנים תכופות? לא הבנתי. במחילה.

פורסם
אפשר בבקשה לפרט איזו בעית החלפת שמנים תכופות? לא הבנתי. במחילה.

הכשל במנועי הטורבו של הונדה(בעיקר ה1.5) שמצריך החלפת שמנים אפילו כל 7-8 אלף קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גיר כפול מצמדים הוא גיר שמשלב את היעילות של גיר ידני עם הנוחות של גיר אוטומטי. גיר כזה פחות מומלץ למי שנוסע הרבה בעיר ובפקקים משום שהמצמדים עלולים להשחק.

אני מעריך שכיום כמחצית מכלי הרכב הנמכרים בישראל נמכרים עם גיר אוטומטי דו-מצמדי. הרוב המוחלט לא סובל מבעיות מיוחדות.

אם אתה מחפש רכב פשוט יחיסית וקצר - המיצובישי ASX שהוזכרה כאן - תתאים לדרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפחות בקיה ספורטא'ז הגיר כפול מצמד לא הכי ידידותי-לפעמים נדלקה מנורת גיר שאילצה את הנהג לעצור בצד למס' דקות שהגיר יתקרר.

לגבי הסיד- יש כאן שני שרשורי תלונה לפחות על מצמדים שהלכו-באחד מהרכבים זה קרה בק"מ נמוך יחסית וזה לא יהיה זול משמעותית מקלאצ'ים של קונצרן VAG ובאחד מהמקרים גם גלגל תנופה שזו בכלל חגיגה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?659192-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?644240-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%93-2017-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99

לדעתי,אם הרבה נסיעות יהיו בעיר קניית גיר רובוטי לא כדאית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לציין שהשירשורים שהובאו מייצגים מקרים נקודתיים, ולא איזה מחלה שרבים ם מבעלי כלי הרכב הללו נתקלים בה.

שקול הדבר לקריאת עלון השימוש של תרופה בסעיף תופעות הלוואי - קיימות, אבל לא מאד נפוצות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...