Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בימי הקיץ החמים האלו חשבתי איך אפשר לקרר את הרכב מרחוק ע"י אפליקציה או משהו.

1. לרכוש מזגן נייד שמתחבר usb (נגיד ומצאנו) ולחבר אותו לשקע חכם שמתחבר לאפליקציה ואז אפשר להפעיל ולכבות מרחוק.

2. לרכוש שקע חכם - מחייב חיבור לאינטרנט ושקע חשמל.

3. לרכוש מתאם שקע חשמל למצת של הרכב ולחבר את השקע החכם לשקע חשמל.

4. לרכוש מודם סלולארי שמתחבר USB לרכב כדי לפזר אינטרנט לשקע החכם.

5. לרכוש סים עם אינטרנט למודם הסלולארי.

ההשקעה בכללי לא יקרה, אפשר למצוא הכל באתרים הסיניים בזול.

השאלה היא,

האם החיבור של המודם הסלולרי למצת הרכב יכול לגמור את המצבר ? כנל לגבי השקע החכם שמחובר קבוע למתאם חשמל שמחובר למצת.

שני הרכיבים האלה אמורים לעבוד 24 שעות ביום ואילו המזגן עצמו רק בהפעלה לרבע שעה נגיד לפני הכניסה לרכב וזה לא אמור להפריע.

מה אתם חושבים ?

האם יש רעיונות טובים יותר ?

תודה,

ערן.

פורסם

לא הכי קשור אבל פעם ראיתי שיש טויוטה פריוס עם גג סולארי לקירור המנוע.

לגבי קירור תא הנוסעים - אני גם מייחל לפתרון כמוך. המעט שאני עושה זה להחנות בחניה המקורה בבית את הרכב.

פורסם

חבל לך על הזמן.

כל אלו לא ימנעו את אפקט החממה. אם כבר להחנות את הרכב בצל. אם יש אפשרות והמקום מספיק בטוח אז להשאיר טיפה חלונות פתוחים. אם המצב ממש חמור אז אולי יש בעיה מהותית במזגן שכדי לתקן אותה (גז, פילטר סתום, או כל בעיה משמעותית). אחרון ששכחתי זה וילונות שחונים את האוטו.

פורסם

או התקנת מערכת הנעה מרחוק לרכב...משאירים את המזגן על ON לפני שמכבים את הרכב, כמה דקות לפני שאתה נכנס אליו תניע אותו מרחוק.

עובד אצלי מעולה.

פורסם (נערך)
הדבר הכי יעיל שנתקלתי בו הוא פתיחת חלונות דרך השלט (כמו בסקודות למשל), החום עף במהירות.

יש לי את הפיצ'ר הזה והוא די שימושי, במיוחד כשהרכב שלי נוטה מאוד להתחמם (רכב שחור, עור שחור, דשבורד וכו').

בנוסף כל השמשות שלי ללא יוצא מן הכלל מכוסות בעת חנייה באמצעות מגני שמש.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
או התקנת מערכת הנעה מרחוק לרכב...משאירים את המזגן על ON לפני שמכבים את הרכב, כמה דקות לפני שאתה נכנס אליו תניע אותו מרחוק.

עובד אצלי מעולה.

חחחח יגנבו את הרכב :-)

פורסם

הרכב נעול + הגה נעול + יש אפשרות לכבות את הרכב במידה ומזהים בעיה + אם תוך 10 דקות לא מכניסים מפתח לסוויץ' הרכב נכבה.

בהצלחה לגנב.

פורסם

עובד אצלי מעולה.

איך עשית את זה?

אני מניח שחברת הביטוח לא תוכל לאשר דבר כזה.

פורסם

הקודן של הרכב עדיין מורכב, לא ביצעתי שום שינוי בכל מה שנוגע ל"אבטחה" של הרכב.

כדי להניע את הרכב עם המפתח אני עדיין צריך להקיש את הקוד.

התקנתי סוויץ' נוסף (מוחבא) ברכב עם צ'יפ של האימובילייזר המקורי של הרכב שאליו המערכת הנעה מרחוק מחוברת ככה שהיא עצמה לא זקוקה לקוד כדי להניע.

פורסם

נראה לי שכן...בהתחשב בעובדה שהדלתות נעולות וגם ההגה נעול וכל המערכת מכוונת לטיימר של 10 דקות לכיבוי אוטומטי אם אין מפתח בסוויץ' - אני אישית לא רואה סכנה ממשית.

אבל חכה, בטוח יגיע עוד מעט מישהו שיסביר כמה זה מסוכן, עניין של כמה תגובות.

פורסם

ישנם רכבים שמגיעים עם מערכת הנעה מרחוק מקורית מהיצרן, לדוגמא שברולט מאליבו (ספציפית הדגם של סוף שנות האלפיים, אבל אולי גם אחרים). לא יצא לי לשמוע על אירועי ״בטיחות״ כתוצאה משימוש במערכת.

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש ניסיון עם מערכת ההתנעה מרחוק בשברולט מאליבו 2017, מערכת גאונית ונוחה. חוזר לרכב כשהוא כבר קריר ומתאוורר.

לדעתי זה די בטוח. הרכב נשאר נעול, הקודנית דרוכה, בתוך הרכב חשוך ולא מושך תשומת לב. אני נהניתי מזה.

יש גם טיימר לזמן מסויים, הרכב לא יישאר מונע יותר מכ- 10 דקות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...