Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דירה חדשה מקבלן. כרגע בשלבים אחרונים לפני איכלוס, הקבלן מבקש תשלום על מנת שיחבר אותנו למוני החשמל והמים. כרגע עדיין איננו יודעים כמה יבקש (נדע בקרוב אני מניח) אך משמועות בשטח נראה שהכיוון הוא לסביבות ה 3000 פלוס מינוס. גם אנשים שאנו מכירים שגם כן קנו מקבלן אחר באזור שלנו, נדרשו לשלם סכום של כ 3000 שח. להבנתי, כנראה שרוב התשלום הוא על החשמל ולא על המים.

האם זה מחיר הגיוני? זה נשמע לי מופרך לחלוטין. אני מכיר מספרים של 500 לפה ולפה. מצד שני, לא ברור מדוע שהקבלן יבקש סכום כזה מופרז אם זה לא באמת נכון. גם אם הוא גוזר קופון קטן, עדיין נשמע סכום לא מבוטל רק כדי להתחבר לחשמל ומים. האם זהו המחיר חיבור לדירה חדשה?

פורסם

יש לחברת החשמל ולרשות המים תעריפים קבועים. המספר שציינת לא נראה לי מופרך, לי זכור שדרוג מונה חשמל מחד לתלת פאזי לפני למעלה מ-20 שנה שעלה כ-1500 ש"ח. אז חיבור ראשון, תלת פאזי, סביב 2500 ש"כ לא נשמע מופרך. אבל אתה יכול להתקשר מחר ל-103 ו-106 באזור מגוריך ולברר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעמיים קנינו דירה מקבלן, אחת באשקלון ואחת ברמת גן. לא זכור לי סכומים כאלה גבוהים, מונה מים אני זוכר כ 200-300 שח (וגם עליו רק קבלן אחד לקח), מונה גז באמת כ 1500 שח (אבל לא התקנו גז באף דירה), חיבור חשמל עלה כ 9 שקלים, אף קבלן לא לקח עלות מונה, רק עלות פתיחת חוזה וזהו.

פורסם

בדוק את החוזה שחתמתם עליו ותראה אם עלות החיבור התלת-פאזי חלה עליכם או עליו, זה דבר ראשון.

גם אצלנו לא לקחו כסף על החיבור (בניין בן פחות מ-3 שנים) של חברת חשמל, רק באמת כמה שקלים בודדים על פתיחת חוזה.

על מונה המים גבו כסף בתשלום הסופי לקבלן ("גמר חשבון"), כמדומני באיזור ה 300-400 שח לערך. כל זה בגלל שהקבלן כבר שילם את המונים בזמן התקנתם ובכל הבניין כבר היו לכל הדירות מוני-מים כמה חודשים לפני האיכלוס.

לגז לא התחברנו אבל כאן אצלנו (משיחות עם שכנים) לא זכורים לי סכומים בשמיים.

חברים בפרוייקט אחר שהתקינו גז בתחילת השבוע הנוכחי (בניין חדש מקבלן) שילמו כ 900 ש"ח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשיחה עם חברת חשמל, נאמר לי שעלות פתיחת חוזה היא 8.5 שח. במידה ואין מונה, צריך לשלם 527 שח ביקורת לפני התקנת מונה, והמונה עצמו לא משלמים עליו כסף.

אז על מה בדיוק הסכומים האלה של 3000 שח וצפונה?

פורסם

כל הפוסט שלך מבוסס על שמועות של קבוצות ווטסאפ של הדיירים\שכנים\מכרים.

תפסיקו לזיין את השכל אחד של השני בקבוצה ותחכו לדרישה מהקבלן - ורק אז, אם יש קייס, תבואו אליו בטענות.

את הבדיקות שלכם כבר ביצעת(ם) ואתם יודעים מה העלויות.

כוסומו כל הקבוצות ווטסאפ האלו והשמועות שאנשים מעבירים בלי שום ביסוס הלאה. פשוט מגיפה רעה חולה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כוסומו כל הקבוצות ווטסאפ האלו והשמועות שאנשים מעבירים בלי שום ביסוס הלאה. פשוט מגיפה רעה חולה.

איציק

לא רק אלא גם הקבוצות של "יודעי דבר" בפייסבוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלנו למשל זה בניין מעורב של דירות יזם ודירות מחיר למשתכן.

דירות יזם - הקבלן הוסיף לחוזה שהוא מחבר לנו את כל המונים - ממה שאני זוכר באמת שילמנו רק על פתיחות חוזים ועל התקנות נקודות גז.

במקרה שלנו גרין גז שילמנו אם אני זוכר נכון 700 או 750 לנקודה ראשונה ועוד כ150 לכל נקודה נוספת - לפי מה שאני זוכר.

דירות מחיר למשתכן - שילמו מכיסם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המחיר גם תלוי בגודל החיבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי עלה שדרוג דירה מחד פאזי לתלת 3500 לחברת חשמל ועוד סכום לחשמלאי מוסמך שביצע בדיקה תיקון ליקויים והגיש את בקשת ההגדלה עם חתימה שלו לחברת חשמל והיה נוכח בזמן שבאו לבצע את הביקורת והחלפת המונה

פורסם (נערך)

זו לא שמועה. התבקשנו לשלם 2500 שח על חיבור מונים. הסיבה שזהו הסכום לא רלוונטית. יכול להיות שהקבלן מסבן את כל הדיירים בבניין ויכול להיות שלא. הוא לא מאפשר לנו להתחבר לבד אלא אם נביא לו כל מני אישורים מחברת חשמל שמאשרים ככה וככה לכל הדיירים.. בקיצור, אני לא יודע מה לעשות..

לבלוע את הצפרדע ולשלם את המונים ואולי כבר השבוע אוכל להיכנס לדירה, או ללכת איתם ראש בראש, לא לשלם את המונים ולא לקבל מפתח לדירה. לעשות בירורים עם חברת החשמל ולא יודע מה יצא מזה וכמה זמן זה ימשך.

הבעיה היחידה פה היא שחוזה השכירות שלי מסתיים בסוף אוגוסט. השכירות עולה לי 3200 שח לחודש במידה ואני צריך להאריך שכירות לעוד חודש.

עריכה אחרונה על ידי mazinya
  • תוכן חדש...