Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פיבוריט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון מזל טוב לי קניתי היום סקודה פיבוריט שנת 92 דגם LS

ועכשיו הייתי רוצה את התייחסותכם בנוגע לסידור של מספר בעיות בהן נתקלתי...

1. אם לוחצים על הקלאץ עד הסוף שומעים רעש של חיכוך/שיפשוף....

2. בנסיעה בהילוך שלישי הוא כל פעם יוצא... כלומר אחרי שהכנסתי הילוך שלישי נתתי גז ונסעתי הכל טוב אבל אם עזבתי את הגז לשנייה ואחרי זה שוב לחצתי עליו אני מוצא את עצמי בניוטרל.. ויש צורך לדחוף את מוט ההילוכים עוד קצת למעלה כדי שההילוך יכנס חזרה (לא יודע אם זה חשוב אבל ההילוך בורח בשקט בלי שום רעש ובלי שום מכה או סימן).

3. הידיות בדלתות רובן שבורות ולא עובדות... האם מישהו יודע אם הידיות בדלתות עם כל המערכת מדגם LX יתאימו גם לדגם שלי? (יש שוני די בולט בינהם).

4. מהבהבות לי כל מיני נורות בלוח שעונים כנראה ממגעים רופפים... איך ואיפה אני מסדר את זה?!?!

חשוב לציין שאני מעוניין לטפל ברכב בעצמי ולא לרוץ למוסכים על כל תקלה...

אודה לכם על כל פירוט אפשרי ואם אפשר קישורים קשורים למאמרים ואתרים או כל פיסת מידע על הרכב הזה ובמיוחד על דרכים לטפל ולתקן אותו...

נ.ב.

תודה מראש לעונים :)

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה שלך זה נישמע לי כמו גיר !{בטוח ב99%} הגיר שלך הולך לגמור קרירה.....

בקשר לבעיות החשמל כל חשמלאי ממוצע יפתור אותן ..בהצלחה ותתחדש :wink:

חתימה !

פורסם

גם לי יש פיווריט.

תתחדש.

יש לי חשמלאי מעולה בחיפה. איפה אתה גר?

וחשמלאי ממוצע לקח לי 100 על טיפול בבעיה .

עלה לי 350 לתקן את הבאלגן שאותו "ממוצע" עשה לי:x

נותן שרות טוב קשה למצוא .

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אני מנצרת עלית... דרך הגב מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין ולא יקרן באיזור שלי?!?!

פורסם
יש לי הרבה חלקים לחיה הזאת.. רק תגיד לי מהר בדיוק מה אתה צריך כי אני זורק אותם לפח!
מצנרת עילית לירושלים לא נראה לי?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר ראשון מזל טוב לי קניתי היום סקודה פיבוריט שנת 92 דגם LS

ועכשיו הייתי רוצה את התייחסותכם בנוגע לסידור של מספר בעיות בהן נתקלתי...

1. אם לוחצים על הקלאץ עד הסוף שומעים רעש של חיכוך/שיפשוף....

2. בנסיעה בהילוך שלישי הוא כל פעם יוצא... כלומר אחרי שהכנסתי הילוך שלישי נתתי גז ונסעתי הכל טוב אבל אם עזבתי את הגז לשנייה ואחרי זה שוב לחצתי עליו אני מוצא את עצמי בניוטרל.. ויש צורך לדחוף את מוט ההילוכים עוד קצת למעלה כדי שההילוך יכנס חזרה (לא יודע אם זה חשוב אבל ההילוך בורח בשקט בלי שום רעש ובלי שום מכה או סימן).

3. הידיות בדלתות רובן שבורות ולא עובדות... האם מישהו יודע אם הידיות בדלתות עם כל המערכת מדגם LX יתאימו גם לדגם שלי? (יש שוני די בולט בינהם).

4. מהבהבות לי כל מיני נורות בלוח שעונים כנראה ממגעים רופפים... איך ואיפה אני מסדר את זה?!?!

חשוב לציין שאני מעוניין לטפל ברכב בעצמי ולא לרוץ למוסכים על כל תקלה...

אודה לכם על כל פירוט אפשרי ואם אפשר קישורים קשורים למאמרים ואתרים או כל פיסת מידע על הרכב הזה ובמיוחד על דרכים לטפל ולתקן אותו...

נ.ב.

תודה מראש לעונים :)

לדוד שלי יש סקודה פבורייט שנת 93 LS ומניסיון אני יכול לומר לך:

1. הבעיה הראשונה היא בעיית גיר כנראה צריך לשפץ את הגיר.

2. ידיות לדלתות אני ממליץ לך לחפש בפרוקיות רכב. גם אם יש ליבואן כזה חדש המחיר יהיה יחסית גבוה מזה אצל הפירוקיות רכב. כל הידיות מדגם LS זהות!

3. אם מהבהבות לך כל מיני נורות זו יכולה להיות בעית ארקה וכדי לסדר את זה אתה צריך לפנות לחשמלאי רכב או למוסכים שמתעסקים עם לוחות שעונים.

• תוכן חדש...