Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנה להשקת Ford Cortina MK3 XL 1974

אנו מתכבדים להזמינכם לאירוע שיתקיים ביום שישי ה-1 באפריל בשעה 17:00,

בו יושק רכב פורד קורטינה MK3 XL משנת 1974 מתוצרת אנגליה שעל שיפוצו שקדו חברנו החדש יריב לירון ואביו גבי.

האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו " מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון (צמוד לשער 8 של האוניברסיטה) רמת אביב.

נחום קדמיאל, יו"ר מועדון החמש, יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" לחיק המועדון באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון למכונית.

להשקת הרכב יובא בקבוק שמפניה. הלז לא יישבר על הצבע הטרי של מכונית האספנות אלא ייפתח לשמחת המשתתפים.

לבאים עם רכב רגיל אבקשכם לא להחנות רכבכם בחניון אלא מחוצה לו, וזאת על מנת לאפשר לבעלי רכבי אספנות בלבד להחנותם במגרש.

בעלי רכב מסוג פורד קורטינה ,אנגליה וכל רכב אספנות מדגם פורד ככלל מתבקשים להגיע לא יאוחר מהשעה 16:15.

רותם, מזכירת מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברייה.:beerchug:

הגענו לרגע המרגש והגדול :multi:

לאחר שהשקענו את כל כוחנו ונשמתנו:wink: בשיפוץ הקורטינה האהובה ,ההשקה הגיעה.:bday:

נשמח לראות את כל חבריי CARSFORUM שהיו שותפים לכל שלבי השיפוץ,

את מועדון פורד ישראל ,וכל בעלי פורד באשר הם.

וכמובן את כל חברי מועדון החמש.:wave:

אני מקווה שתגיעו להשקה ותראו את הרכב תהנו ותהיו שותפים בשמחתנו.

לירון וגבי יריב

פורסם

כמו שראיתם בשירשור מפגש משפחתי לירון גר במרחק כמה רחובות מימני ולפי מה שאני ראיתי:

יש למה לחקות.

להתראות במפגש.

אני מגיע עם האסקורט...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תודה רבה לכולם.

המעוניינים להגיע להשקה אבקש שירשמו שבשירשור זה, אם אפשר עם מעט פרטים כדי שנוכל לזהות אתכם, הרי כולנו משפחה אחת גדולה :wink: .

לירון וגבי יריב

פורסם

אני מגיע עם אחד מהם:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
יותר מתאים לדעתי עם החיפושית.:wink:

לירון

לא יפה :-)

אנזו כבר רכב מיושן והוא בן 20!

חוץ מזה שהוא ה-R הכי זקן בארץ :wink:

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
לא יפה :smile:

אנזו כבר רכב מיושן והוא בן 20!

חוץ מזה שהוא ה-R הכי זקן בארץ :wink:

ג'ורג'

על זה שהוא בן 20 בהחלט מגיע לו כבוד.

אבל הנסיכה העגולה בת 43 , וזה תסכים איתי קצת יותר מבוגר ..:-P

בכל מקרה ,נשמח לראותך גם עם אנזו וגם עם החיפושית.

לירון

• תוכן חדש...