Jump to content

adegani

  • הודעות

    47
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי adegani

  1. חבל אני בעבודה כרגע דווקא ממש רציתי להגיע מחכה לתמונות!!!
  2. adegani

    אם לא מיני מי לי

    גם חלקים לא מקוריים יהיו בעיה
  3. adegani

    נורית שמן

    תודה רבה! מישהו יכול לעזור לי עם החיישן?
  4. adegani

    בקליוט לקורטינה

    עזרת לי מאוד!!! רק מקווה שאני אזכה...
  5. שלום לכולם! למישהו במקרה יש בקליוט לקורטינה סימן 3? או אם אתם יודעים איך נקרא החלק באנגלית לרכישה בחו"ל? תודה!!!
  6. בהום סנטר לדוגמא. אם פשר הכי טוב מתחת לגג וזהו
  7. adegani

    נורית שמן

    מישהו?!?!????
  8. אין לך במקרה בקליוט לקורטינה סימן 3, נכון?
  9. רק תגיד מה הבעיה ואני אגיד לך לאן לפנות. אני גר באזור וייצא לי להכיר בדיוק מי בסדר ומי לא בחור בקצה הסרגל.
  10. כל הכבוד לך באמת! מקווה שגם אני אעשה זו בתקופה הקרובה...
  11. adegani

    אם לא מיני מי לי

    או פיאסטה לדוגמא
  12. adegani

    אם לא מיני מי לי

    תשמע לאחד שעושה את זה כרגע, רק שאני חוזר פעם בשבוע (אחרי צבא) תמיד יהיו לך עוד ועוד דברים לתקן ולשפר (כואב בכיס). ותמיד גם תרצה לצאת לבלות, דבר שלא ישאיר לך הרבה זמן לעבוד עליו.
  13. היום בבוקר הגעתי למכון קרבורטורים בעפולה ולאחר שהחור שם הפך את המקום במשך דקות טובות נמצאו כל החלקים הוכנס לחומצה והוחלפו סיכה, גולה וכל האטמים למינהם. כל זה ב50 ש"ח, אני מאמין שיצא משתלם.
  14. החומר המומולץ ביותר (יש לי נסיון) זה ממיר חלודה הבא בבקבוק ירוק, טיפה יקר אבל שווה. מורח את החומר בדילול של מים, כמובן אחרי נקיון יסודי, ואחר הייבוש לצבוע ישר בצבע אחר. זה צבע יסוד טוב, אבל במגע עם מים שוב הוא מתדלל ולכן חשוב לצבוע עליו לאחר ההמרה. איך תדע שזה עובד? כל החלודה תהפוך לצבע שחור מבריק.
  15. adegani

    למועניין

    תליתי שלט על הרכב שבעל הרכב יתקשר אם למישהו יש קומבינות במשרד הרישוי\משטרה לברר הבעלים יכול לפנות אלי כל אלו ששלחו לי הודעות בפרטי אני יוכל לחזור אליכם רק לאחר פניית בעל הרכב
  16. ערב טוב וחג שמח! נורית השמן אצלי לא עובדת זו לא נורה שרופה, תוכלו להסביר לי מה צריך לעשות בקורטינה כדי לסדר? אני לא נגעתי אף פעם בנושא הזה אז אשמח למידע מפורט ככל האפשר. תודה!!!
  17. adegani

    למועניין

    האוטו עומד שם כבר הרבה זמן. אשמח לראות מישהו לוקח לעצמו פרוייקט.
  18. מצאתי ברשל"צ אם מישהו מעוניין. האמת שאני לא בטוח מה זה אבל אני בטוח שאתם תדעו.
  19. adegani

    למה האוטו לא סוחב ??

    תשתף שנוכל גם ללמוד מנסיונך
  20. adegani

    ריפודים

    ויש דרך מיוחדת לשים או שפשוט מותחים ומדביקים?
  21. או שפשוט תלך למסגר ותזמין דרכם מה שאתה צריך
  22. adegani

    ריפודים

    לגבי הגג: הוא לא תפוס על משטח כלשהו רק על כמה מוטות דקות ובשביל לפרק אותו צריך לפרק את כל הגומיות וכו' ויש סיכוי שברגע שהן ירדו הם לא ישבו באותו הצורה. לגבי הדלתות: הקרטון משולב עם ברזל בחלק העליון ואני גם לא בטוח איזה סוג קרטון זה כמו כן הוא ממש מתפרק כבר וחסרים המון מן התופסנים שמחזיקים אותו לדלת. יש המלצות לגבי סוג הבד ששמים בתור השטיח?
  23. adegani

    ריפודים

    יש מצבים שבהם כבר אי אפשר לבד, לפחות אני. אני אחזור צפונה בסופש ואז אני אצרף תמונות
  24. adegani

    ריפודים

    איפה ריפדת את הדלתות? גג?
  25. אכן ואף ראיתי תמונה שלה קיים דבר כזה אבל רק בחניה הם מסיטים את לוחית הרישוי ומתגלה מצלמה
×
×
  • תוכן חדש...