Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

בבית הורי קיים מזגן ריצפתי יישן תוצרת אמקור ששירת בגבורה את הורי כ-30 שנים והגיע העת להחליפו.

המזגן שנבחר הוא אלפא 35 בעל תפוקת קירור של כ-28K BTU.

קיבלתי הצעת מחיר עבור התקנה ופירוק של המזגן היישן בקומה 4 עם מעלית של כ-2150 שקלים כולל מע"מ.

האם המחיר סביר ?

מצורפת הצעת המחיר.

טכנאי 1- המחירים &#1499.jpeg

איזה כייף לי :)

פורסם

שים לב שההתקנה היא עד 2 מטר.

התקנה רגילה עד 3 מטר צריכה לעלות בערך כ 800-1000 ש"ח (יש הרבה משתנים).

האם הם מפרקים את הישן, סותמים חורים וצובעים? או רק מפרקים מורידים למטה ולהתראות?

אסף

פורסם

לפני כשנתיים החלפתי מזגן בחדר השינה. פירוק המאייד (המעבה הוא מולטי וממשיך לשרת חדר נוסף) והתקנת מערכת חדשה (דומני "1.5 כ"ס" של תדיראן TOSOT, כלומר GREE) כולל צנרת מהגג עד לחדר שנמצא בקומה הלפני עליונה, והתקנה שלמה של כל המערכת - עלתה לי כ-3000 ש"ח. נותן איזה סדרי גודל.

אל תשכח שגם לעונה יש משמעות, וכרגע, מבחינת המתקינים, מדובר בעונת השיא.

בעניין דומה - התקלקל לי שלט של אחד המזגנים (תדירן מסדרה A). לפי זאפ מחיר שלט חדש מתחיל ב-100 ש"ח. הוזמן שלט זהה מהונג קונג, המחיר המבוקש 13 ש"ח. בינתיים שלט אחד ישמש לשני מזגנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שרשום זה מה שהוא עושה ? הכוונה לשינוי חשמל, תעלות PVC וכד'.

אם כן - המחיר נשמע לי סביר לגמרי.

פירוק של המזגן הישן זה בקלות 250-300, התקנה של החדש 1000~, שינוי חשמל + תעלות בהחלט יכול להגיע לעוד 500 שח.

סהכ 1800 + מעמ (כ 2100 כולל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מחיר סביר בהחלט.

בהתקנת המזגן החדש בסלון, פירקו את המזגן הישן (רצפתי) כולל הורדת המזגן לפח הקרוב, ללא עלות נוספת. (תיקוני טיח עשיתי לבד)

• תוכן חדש...