Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בטח נושא שדובר בו רבות אבל אני אשאל

בהנחה שאלו האופציות היחידות ומצב הרכבים טוב בשני המקרים

אופציה 1 - אווטלנדר 2017 80 אלף קילומטר (instyle )

אופציה 2 - אווטלנדר 2016 65 אלף קילומטר (פרימיום )

כרגע מבקשים על ה 2017 5 שקל יותר, אבל נניח שירדו לאותו מחיר או קרוב.

מה עדיף???

תודה ואחלה יום

פורסם

לא בדקתי בדיוק. אבל נראה שזולים יותר ממחירון.

אם אשווה למחירון יד 2

אופציה 1 - מחירון 123 מבקשים 120

אופציה 2 - מחירון 121 מבקשים 117 .

כאמור השאלה היא שנתון או קילומטרז' (+דגם קצת יותר טוב)

פורסם

זו העדפה אישית שלך כמובן.

תבדוק מה תוספת האבזור שבדגם הפרימיום והאם זה חשוב לך.

יש גם יתרון של קילומטראז' נמוך.

חייבים להשוות למחירון לוי יצחק ולבדוק את הרכב כמובן

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

למה דווקא שני אלו? הקילומטראז' שלהם גבוה מהממוצע והמחיר נושק למחירון. צריך לזכור שאאוטלנדר נמכר כחדש עם הנחות, שהינן משמעותיות מאוד באפס קילומטר ולכן זה גם צריך להשפיע על מחיר יד שניה. בלי קשר שווה לחפש אחד שנמכר מראש במסלול הזה ולקבל הנחה של 14% על רכב שהוא יד ראשונה פרטי למעשה.

בהנחה שאלו שני האאוטלנדרים היחידים שעומדים לבחירה חשוב מועד העליה על הכביש. אם הם עלו בדצמבר 2016 וינואר 2017 אז אין יתרון אמיתי לשנתון. אם הם עלו בינואר 2016 ודצמבר 2017 אז מדובר בהפרש משמעותי של שנתיים בכביש. כמו כן האם ה- 2016 עדיין באחריות למשך מספר חודשים? זה יכול לסייע לצורך יישור קו וטיפול בבעיות קטנות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הכי זול שמצאתי לרכב חדש במסלול יד ראשונה (לדגם אינסטייל) זה ב 152 אלף שקל. שזה כ 35 אלף שקל יותר ממה שאני מתכוון להוציא.

אני כבר הרבה זמן יושב על יד 2, ונראה שאלו המחירים - ואף גבוהים יותר.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לחפש אאוטלנדר משומש שנקנה על ידי הבעלים הנוכחיים במסלול אפס קילומטר.

יחד עם זאת ממש לא בטוח שלקחת הלוואה עומדת על 35 אלף הללו זה רעיון רע. את רובו ככולו של הסכום תקבל בחזרה במכירה (אתה מוזמן לבדוק מה ההפרש היום בין אאוטלנדר 2013 לאאוטלנדר 2016 כדי לקבל מושג מה יהיה המצב בעוד שלוש שנים). שיעורי הריבית היום נמוכים ומדובר בפחות מ-1000 ש"ח בשנה עבור מימון כזה בתנאים מקובלים דרך בנק. מן הצד השני גם רכב יפני אמין בן שלוש יזדקק במקרה הטוב למצבר, צמיגים, בלמים, מצתים וכו'. במקרה פחות טוב אבל עדיין סביר לגמרי לגיל ולנסועה אתה יכול להדרש להחליף חלקים מתבלים כמו חלקי מתלים ומערכת קירור.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...