Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי לפני כמה ימים כתבה העוסקת בביטוחי רכב, ובמחירים היקרים של השתתפות עצמית ופרימה שעולה.

עלתה בכתבה נקודה שאומרת שעבור דברים קטנים כגון תיקון פחחות קטן לא תהיה השתתפות עצמית וזה לא ייחשב כתביעה של הביטוח. אתם יודעים האם הדבר הזה נכנס לתוקף?

 

לפני חצי שנה בערך השאירו לי חריטה עמוקה עם פגיעת בפח עצמו של המכסה מנוע, ואני שוקל אם לפנות לביטוח עבור דבר כזה (אני לא וודע מי עשה את זה, כנראה ילד עם אופניים שהסתובב בלילה).

×
×
  • תוכן חדש...