Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה שהיתה בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהירות הנהיגה משתנה בהתאם לסביבה.

יש כבישים של 60 שאפשר ליסוע שם גם 100 בכיף , אבל אין מה לעשות את זה החליטו "חכמים".

אלו החוקים ואין לעבור אותם....

לעומת זאת יש כבישים שבאמת אי אפשר ואסור ליסוע בהם מהר , שמרו את החוקים וזהו ללא משחקי כבוד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש למשהוא אולי קישור לסרט של התאונה מערוץ שתים , אני ישמח שיסיים אותו פה ...

מדברים המון על הסרט הזה ונרוא מעניין אותי לראות אותו.

1.6 206

פורסם

זה ממש לא הגיל, זה השכל, וכמה שיש לנהג שכל של ילד קטן ושחושב שהכבוד שלו הכי טוב אז נפצעים או נהרגים.

סתם דוגמא, אני נסעתי יום שישי הלוך ושוב על כביש 4 ושוב על כביש החוף, על כביש 4 עקפו אותי על קו לבן, ול צמתים ועל איי תנועה שצבועים על הכביש.

כל כך רציתי שתבוא משאית ותמעך את הנהג הזה.

ובכלל בכביש החוף מזגזגים בלי חשבון.

כנראה שבאמת קנסות לא עוזרים, לאנשים כאלו צריך לקחת את הרכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
צודק...והנה עוד חוקה דפוקה שהחוק הוציא עכשיו....עם תעבור ב25 קמ"ש את המהירות המותרת לא יעשו כלום...אתה יכולים לדמיין לעצמכם כמה זה 25 קמ"ש יותר?

מה זה החוק הזה?? לא שמעתי עליו. מישהו מוכן בבקשה להסביר עליו (אבל מהתחלה ועד הסוף, לא בחלקים שבסוף לא נדע משהו חשוב) או לרשום פה קישור מתאים?

דן.

• תוכן חדש...