Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאונה שהיתה בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לפני חצי שעה חדשות בערוץ 2 והיה שם סרט ווידאו על תאונה שהיתה בבאר שבע בשבת משהו מזעזע.

נוסע אחד נהרג.

הנהג היה נהג חדש.

לפי המשטרה הנהג רצה לעקף מונית שעקפה אותו והוא איבד שליטה נכנס בעץ ואף לצד השני.

מתי אנשים יבינו שהכביש זה לא מקום למשחקי כבוד.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אין לי מושג ראיתי את זה בחדשות.

אם אני לא טועה זה היה טנדר נראה לי של איסוזו לא שזה משנה.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

הבעיה של הצעירים שהם חמומי מח. גם כשאני מסתכל מירוצי אופנועים בטלוויזיה, הנהגים הצעירים תמיד עושים יותר שטויות(לא מבחינת טעויות , אלא יציאות לעקיפה בכל הזדמנות שרק אפשר וכו'...), אין זה בטבע של הצעירים. האמת גם כשאני נוסע בכביש אחרי מישהו תמיד בא לי לעקוף אותו כי הוא לא נוסע באותה המהירות שאני הייתי נוסע אילו הייתי לבד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מזעזע...הנהג הוא זה שנהרג?

אתמול בסביבות 7 בערב אני שומע רעש חזק ביותר, הולך למרפסת ולפני המראה הבא:

נהג שיכור לגמרי יוצא ממזדה 3 חדשה שנתלשה לה הדלת, הגלגל כולל הציריות, כל המנוע והגיר היו על הכביש. בקיצור, האוטו הושבת. הנהג, מיד לאחר התאונה, סגר את הרכב וברח:? ...כנראה בגלל שהיה שיכור ואם המשטרה היו מגלים כי נהג במצב של שיכרות לא היה מקבל את הכסף מחברת הביטוח.

מה שקרה הוא שנהג שיכור נסע במהירות של 80-90 קמ"ש לערך(בכביש של 50 קמ"ש) ונכנס עם הצד הימני במשאית חונה (שדרך אגב מסיעה טנקים בזמנה הפנוי אז תחשבו איזה עובי של ברזל יש שם)...כל הגלגל כולל הציריות נתלש מהרכב, הג'אנט נשבר לשני חלקים:shock: , הרכב המשיך בנסיעה עוד כ 15 מטרים עד שנכנס במשאית חונה אחרת.

פשוט מדהים.

don't drink and drive וההמשך ידוע...

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

מה שקראתי באינטרנט

רח' יגאל ידין בב"ש (לא רחוק מהבית שלי :| )

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הבעיה של הצעירים שהם חמומי מח. גם כשאני מסתכל מירוצי אופנועים בטלוויזיה, הנהגים הצעירים תמיד עושים יותר שטויות(לא מבחינת טעויות , אלא יציאות לעקיפה בכל הזדמנות שרק אפשר וכו'...), אין זה בטבע של הצעירים. האמת גם כשאני נוסע בכביש אחרי מישהו תמיד בא לי לעקוף אותו כי הוא לא נוסע באותה המהירות שאני הייתי נוסע אילו הייתי לבד
די עם העניין הזה ש"רק צעירים הם אלו שמשתגעים על הכביש"

כל בן אדם שנוהג יכול להיות משוגע ואני מכיר הרבה אנשים בני 30+ שתאמין לי שלא היית רוצה להיות לפניהם או אחריהם בכביש....

אז אנשים יש מכל הסוגים ומל הגילים ובכל גיל אפשר להיות מתון יותר וגם משוגע יותר זה תלוי באופי לא בגיל!!!!

פורסם

זה שהוא בקושי עמד על הרגליים כשיצא מהרכב לא בהכרח אומר שהוא שיכור... תיכנס ב-90 קמ"ש (או 50) במשאית, גם לך ירעדו הברכיים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

באמת סיפור מזעזע, אני עצמי נהג חדש מחר יש לי חודש לרשיון (26.3.05), וכמו שאני רואה את עצמי אני לא מתכוון לעשות משחקי כבוד על הכביש.

כביש זה לא משחק, ובכביש אין חברים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

ראיתי את הסירטון שצולם בחדשות אכן זה מזעזע, האוטו סוזוקי טנדר אפור , הנהג ילד בן 17 וחצי בטח רק עכשיו סיים את המלווה שלו או שבכלל נהג ללא מלווה.

אני חושב לעצמי, אולי הגיל הזה הוא נמוך מדיי בשביל להוציא רשיון . אולי גם לי לא היה מותר לנהוג עכשיו.

• תוכן חדש...