Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תדלקתי FULL

עשיתי צריכה של 11:73 באסה :( נסעתי ממש בעדינות , נסעתי 153.2 ק"מ ותדלקתי 13.054

אתה ראש קשה...

שוב, אני כותב לך לאט, כדי שתבין-

לבדוק צריכת דלק על 150 קילומטר זה לא מדד אמין (עזוב שליטר לכמעט 12 ק"מ לאוטו כזה זה בסדר גמור), אבל הצריכה שמדדת היא צריכה רגעית, לצורך העניין.

שוב, לאט לאט וברור- צריכת דלק מודדים על פני כמה מיכלים מלאים.

לא מודדים צריכה אחרי 150 ק"מ, כי זה לא אמין.

שוב? לא מודדים צריכת דלק אחרי 150 ק"מ.

אחרון ודי- אל תמלא דלק אחרי 150 ק"מ, אלא רק אחרי שהגעת לרבע מיכל , או אפילו מתחת.

מקווה שהבנת

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפי הסיפור של הקודן נשמע שאתה יכול לנסות להוציא מה שאפשר, יצליח או לא? תלוי בך ובבעל המקצוע כנראה יותר ממה שמישהו כאן בפורום יכול לומר מבלי להכיר את פרטי הפרטים. לדעתי בעל מקצוע הוגן שתיקון שלו לא עבד כמו שצריך, אמור לפחות להכיר בזה ולפצות בצורה הוגנת. אני הייתי כן חוזר אליו ומבקש החזר, לפחות חלקי, אבל שוב זה תלוי.

לגבי צריכת הדלק שלך, לכמה אתה מצפה?? שמע רכב 2007 מנוע 1.6 שלפי מה שאני יודע לא נחשב הכי חסכוני בעולם עושה לך 1/14 בינעירוני ו 1/12 עם 40% עירוני\פקקים, לדעתי זו צריכה מצוינת. סיפורים של 1/19 מרכב משפחתי עם מנוע בנזין אטמוספרי יש אולי רק בפרוספקטים...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הייתי בבוקר אצל הבחור שהתקין לי אתמול את הקודן והוא לא הסכים לפצות אותי כספית אלא לתת לי "הנחה 100 שקל" לפעם הבאה כמובן שסירבתי הנזק שלי הרבה יותר גדול מה שגם אני לא ארצה להגיע אליו יותר אז הזיכוי הזה לא רלוונטי

החליף לי קודן והשאיר את העלוקה עלק 30 שנה בעסק חובבן לא מקצועי והייתי אומר דברים יותר קשים , אני אגיש נגדו תביעה

פורסם

חאפר טיפוסי... לצערנו לא חסרים כאלה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

הגעתי אליו כי ראיתי בגוגל המלצות הכול 5 כוכבים 30 איש כולם ממליצים , המחלץ שהגיע אלי ב 10 דקות פתר את כל הבעיה בלילה עם פנס אור בראש מה שהוא לא הצליח לעשות בשעה באור יום

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

לאור ניסיונך מבית העסק,

רצוי שגם אתה תרשום את חוות דעתך בגוגל.

אולי בכך תמנע מאנשים נוספים עוגמת נפש כפי שהייתה לך.

פורסם (נערך)

יש לי במאזדה 3 מערכת שמע מאוד ישנה עם CD ורדיו בלבד , שאלתי מתקין והוא אמר לי שלהתקין USB או בלוטוס או AUX ברכב יעלה לי 250 שקל ( החלק עצמו עולה באיביי 80 - 100 שקל ) אז עם התקנה המחיר הגיוני או ששווה כבר להתקין מולטימדיה ב 1000 שקל ואם כן איזה מולטימדיה מומלצת ? בהנחה ואני אחליט לשים רק התקן USB המתקין עושה קידוח בדשבורד / פלסטיק רכב ?

שאלה נוספת :

יש לי ברכב כספת של SAFECAR שיושבת על המחשב קראתי שזה מחמם את המחשב ניהול ועושה בעיות עדיף להסיר את זה לגמרי ?

תודה .

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

אני קורא את התגובות ולא מבין - אתם עוד לא שמתם לב שמדובר על פימפשטיין האגדי ? בחייאת דינק איזה הטרלות הוא נותן לכם עד רמת המיליליטר...

אלי - יש לי שאלה אליך ... איך לא קנית יונדאי I25 עם יותר מומנט מהמזדה ? (חפשו את הפוסט הזה, ככה שתיכנסו בצחוק אל הסופשבוע :) )

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני קורא את התגובות ולא מבין - אתם עוד לא שמתם לב שמדובר על פימפשטיין האגדי ? בחייאת דינק איזה הטרלות הוא נותן לכם עד רמת המיליליטר...

אלי - יש לי שאלה אליך ... איך לא קנית יונדאי I25 עם יותר מומנט מהמזדה ? (חפשו את הפוסט הזה, ככה שתיכנסו בצחוק אל הסופשבוע :) )

אתה חייב חברים דחוף

• תוכן חדש...