Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אהלן חבריםלא יודע אם זו בעיה בגיר או דבר רגיל

במאזדה 3 2018 מנוע 2.0 הרכב מת בעליות בקושי סוחב! כשנמצא בהילוך שלישי או יותר בקושי יורד לשני אפילו אם נותנים גז חזק. השהייה מתמשכת לא מגיב מהר לדוושה. קרה לי פעמים כשהמזגן דלוק.

עליות ארוכות אם באים במהירות מרביץ בלי בעיה.

למה זה קןרה?

האם קיימת בעיה לדעתכם בגיר?

פורסם

זה קשור, כי יכול להיות שאתה חש ירידת כח ביחס למה שהיה לך קודם, אבל אובייקטיבית הרגב סוחב סביר לגמרי.

הייתי מוסיף ושואל כמה זמן הרכב אצלך? והאם התופעה שתיארת היתה מההתחלה או שזה משהו חדש?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זה קשור, כי יכול להיות שאתה חש ירידת כח ביחס למה שהיה לך קודם, אבל אובייקטיבית הרגב סוחב סביר לגמרי.

הייתי מוסיף ושואל כמה זמן הרכב אצלך? והאם התופעה שתיארת היתה מההתחלה או שזה משהו חדש?

היה לי רכב ישן אין מה להשוות.

הרכב בן שנה (נקנה 0 ק''מ)

התופעה כן חדשה זה מרגיש כאילו אתה נוהג בידני ושכחת להוריד הילוך בעליה והרכב מגמגם.

פורסם

יש מצב שאתה נוהג ברכב בעל גיר רציף?!

כי בגיר רציף זאת התחושה שתיארת בדיוק !!!

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אין רציף במאזדה הזו, רק פלנטרי שישה הילוכים (בישראל, בחו"ל יש גם ידניות עם שישה הילוכים). נשמע כמו גיר שכשל מסיבה לא ברורה.

פורסם

אני לא חושב שיש פה בעיה של הגיר, הוא טוען שהגיר נמצא בהילוך גבוה ולא מוריד הילוך.

ככה רוב הרכבים מתנהגים היום בשביל לקבל צריכת דלק יותר טובה הם נשארים בהילוך כמה שיותר גבוה.

פעם הבאה שאתה מגיע לעליה, תוריד הילוך ידנית בעזרת ידית ההילוכים ותן לחיצה, מאמין שזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם

אצלי הגיר יחסית רגיש לדרישת כח. בשיוט במישור כשהרכב על 1,900 סל"ד (100 קמ"ש), תוספת מאוד עדינה של גז כבר תוריד לחמישי. במידה ופות"ש לא נמצא במצב ידני של הגיר כדרך קבע, בלחיצה של הדוושה עד סוף המהלך (כולל הקליק בסוף) הגיר אמור להוריד הילוך(ים) בהתאם לדרישת הכח (במצב ידני, כאמור). אם זה לא המצב, משהו לא תקין.

פורסם

אולי הגיר במצב eco או משהו כזה ולא מבצע קיקדאון.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש גם מצב ידני ברכב אולי שמו את זה בעיקר גם עליות קשות שהנהג בעצמו ישלב הילוך נמוף מאוד ולא יחכה שהגיר יוריד לו כפי שהיינו נוהגים ברכבים ישנים אז היה הילוך 1 + 2 בנפרד?

• תוכן חדש...