Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני לוחץ גז לאט המנוע מגיב יפה, אבל במכות גז מהירות המנוע לא מגיב יפה, ואף נוטה להיכבות ,תופעה זו יותר משמעותית בבוקר.

מה הבעיה ומה צריך להחליף?

אני חושד בחוטי ההצתה (הפלאגים חדשים).

בתודה רונן.

לנצ'יה תמא 94 לא טורבו

פורסם

מתי החלפת את הפלאגים? שמת לב איך היו נראים הפלאגים הישנים? אם היו רטובים? אם לא שמת לב, אז תפרק כל החדשים ותראה אם אין רטיבות עליהם...

בברכה.

פורסם

תראה לפני שאתה הולך למחשב ודיאגנוסטיקה וכל זה. חכה שניה...

אני ממליץ קודם כל אתה אומר ששמת פלגים חדשים. אז קודם כל תבדוק שהם לא רטובים או שבורים. קורה הרבה שבזמן ההברגה של הפלג מבריגים אותו חזק מדי והוא פשוט נסדק. אם זה לא זה זה יכול להיות כיוון הצתה. אם לא זה יכול להיות שאחד האינג'קטורים סתום או לא תקין ממש לגבי זה אני ממליץ קודם כל לשים תוסף דלק. אם אח"כ זה ממשיך אתה יכול גם לשים תוסף שמן שאני לא זוכר את שמו לפני הטיפול הבא תן למנוע לעעבוד איתו חצי שעה ואז תחליף שמן זה יכול לעשות פלאים.

אם כל זה לא עוזר אז למעשה אין ברירה וצריך פשוט לחבר ת'רכב לסקופ לבדיקה כללית של חיישנים וכדו'

זו עניות דעתי

פורסם

יש חלק ארור

ושמו סליל הצתה

בתור אחד שהחליף הכל בפיאט בראבו שלו

זה נשמע לי זה

לי זה עלה לשאלתך הבאה 790 ש"ח

(-: גיא

• תוכן חדש...