Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בסקודה פאביה שנת 2012 מנוע 1.4 עם 166KKM

בחלק מהנסיעות נורת מנוע מהבהבת ולפתע נדלקת ביחד עם נורת EPC.

בחיבור לסורק תקלות מופיעה תקלת P0302 תקלת הצתה בצילינדר 2, הוחלפו פלאגים והוצלבו כוילים כדי לשלול בעיה באחד מהם.

לאחר שהדבר לא עזר האוטו נכנס למוסך לבדיקת לחץ הפוכה, בשיחה עם המוסכניק נאמר שלדעתו מדובר בראש מנוע ובדרך אגב גם אמר שהמנוע עבר הרבה קמ ואולי עדיף בכלל להחליף את המנוע.

השאלות שלי הן:

האם הקמ באמת גבוה ואין טעם לעשות ראש מנוע והחלפת מנוע היא הפתרון האידיאלי?

מה העלות בערך לראש מנוע?

מה העלות בערך להחלפת מנוע?

תודה רבה לעוזרים,

סהר.

פורסם

166K ק"מ הם לא "הרבה" - מנוע כזה שמטופל לפי הספר, יכול להגיע גם ל-500K ק"מ ללא שיפוץ.

האם המנוע עבר טרואמת חום?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא, הרכב אצלי כבר כ50KKM, מטופל בזמן ולפעמים אני אפילו מקדים טיפולים, שמן ומים נבדקים אחת לשבוע בלי שום בעיה מה גם שנורת חום מנוע לעולם לא נדלקה.

פורסם

166 אלף ק"מ זה לא נחשב קילומטרז' גבוה בשום צורה, איך שלא הופכים את זה.

המנוע הזה ידוע כאמין ללא מחלות ידועות.

מה התוצאה של הבדיקת לחץ הפוכה? יש הבדל משמעותי בין צילינדר 2 לאחרים?

מציע לך לקבל חוות דעת נוספת ממוסך שאתה סומך עליו .

פורסם

נכון להיום המוסכניק נסע ברכב וניסה לשחזר את התקלה אך ללא הצלחה, אחרי הנסיעה גם אמר שהחשש מראש מנוע יורד לבינתיים כי הרכב נוסע כמו שצריך, מנוע עובד חלק גם בנסיעה מאומצת ואין איבוד של מים/התחממות.

יש חשד חדש בנוגע למחשב מנוע, מחר אך מחשב אמור להיבדק ואהיה יותר חכם.

אם יש מוסך מומלץ בחדרה חוץ מהמורשה אשמח לדעת

פורסם

לאחר שהמוסכניק שחרר את הרכב בגלל שלא הצליח לשחזר את התקלה, בנסיעה הבייתה בלי יותר מידי מאמצים שיחזרתי.

אשמח להמלצה על מוסך באיזור חדרה שמבין קצת ברכבים האלו ויעזור לי לפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...