Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו למשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שראיתי אתמול מרחוק קיה פיקנטו במדי משטרה? כלומר, לא רכב צמוד לבן אלא ממש ניידת עם צ'קלייקה. ואם כן אני תמהה - נגמר להם שם התקציב לניידות נורמליות?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שוטרים קהילתיים ( שמפעילים נקודות קטנות של מתנדבים ) לפעמים מקבלים רכב קטן, במקום קטנוע בעבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הניידות סיור של צוות 3, חברת אבטחה הן קיה פיקנטו. יש גם רכבי סיור קהילתיהים של עירייה מסויימת (לא זוכר איזו) שהם פיקנטו.

פורסם

בבאר שבע יש ניידת פיקנטו חדשה עם מספר אדום.

כנראה נועדה לאכיפה עירונית.

בדיוק כמו הניידות סמארט שאפשר לראות בניו יורק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יכול להיות שראיתי אתמול מרחוק קיה פיקנטו במדי משטרה? כלומר, לא רכב צמוד לבן אלא ממש ניידת עם צ'קלייקה. ואם כן אני תמהה - נגמר להם שם התקציב לניידות נורמליות?

מבין סט התפקידים של ניידת עירונית, מה יכולה לעשות קורולה או אוקטביה שלא יכולה לעשות פיקנטו?

לא בכל ניידת ולא כל שוטר צריך להוביל עצורים או לבצע מרדפים, ולכן ל99% מהפעולות הפיקנטו תספיק בהחלט.

אני מברך על המהלך. חסכון כספי יוביל להתייעלות ולשירות טוב יותר לאזרח בסופו של דבר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תחשוב איזה פוטנציאל אדיר טמון פה לסרט קומדיה עם מרדף משטרתי אחרי פושטק בב.מ.וו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

2 רכבי מיני נכנסו לשירות המשטרה:

1. קיאה פיקנטו- משמשת שוטרים קהילתיים, ובתור רכב מנהלתי.

2. שברולט ספארק- משמשת שוטרים קהילתיים באיזורים גיאוגרפיים קשים יותר- הרים וכיו"ב.

פורסם

ועכשיו אני נזכר שלאבי היה צמוד פיג'ו 205 שנת 94 אאל''ט, למשך שנים ארוכות. לעבודה שהוא ביצע זה היה די והותר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני בהחלט בעד צמצומים ורכש של ציוד רק לפי צורך. לעיתים באמת לא ברורה ההצטיידות בקיה סורנטו.

להבדיל, אצל האמריקנים, כל משטרה אזורית/שריף אזורי בוחרים את הרכב שהם רוצים. אבל שם, לא תראו מכוניות קטנות וחסכוניות, גם לא באזורים אורבאניים. קראתי בעבר, שהם מחפשים רכב עם "נוכחות" (או אופנוע גדול). מצד שני, יש מקומות בארה"ב שאימצו אופנועי זירו חשמליים וטרקטורונים, במסגרת החיסכון בעלויות תפעול, ואגב התאמה לאזורים מסוימים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
שלא תבינו לא נכון, אני בהחלט בעד צמצומים ורכש של ציוד רק לפי צורך. לעיתים באמת לא ברורה ההצטיידות בקיה סורנטו.

להבדיל, אצל האמריקנים, כל משטרה אזורית/שריף אזורי בוחרים את הרכב שהם רוצים. אבל שם, לא תראו מכוניות קטנות וחסכוניות, גם לא באזורים אורבאניים. קראתי בעבר, שהם מחפשים רכב עם "נוכחות" (או אופנוע גדול). מצד שני, יש מקומות בארה"ב שאימצו אופנועי זירו חשמליים וטרקטורונים, במסגרת החיסכון בעלויות תפעול, ואגב התאמה לאזורים מסוימים.

אין שום הגיון בסופר מיני עם "נוכחות" במחיר של כ-100 אלף ש"ח, כשניתן לקבל פיקנטו ב-60 אלף ש"ח. מדובר בכספי ציבור שניתן לחסוך ולתעל לצרכים חשובים יותר מגודל הרכב.

פורסם

זה חדש... אגב שוטרים קהילתיים לרוב מתנהלים עם קטנוע אך זה מעט בעייתי עם הפעלת מתנדבים היות ולא מביאים להם את הקטנוע.

לא מכיר פרטים לגבי מה שצץ כאן אבל בהחלט משעשע לראות ניידות כאלה.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

במנהטן יש ניידות של סמארט חשמליות, בלוס אנג'לס יש ניידות של ב.מ.וו i3.

אם אתה צריך שוטר כדי להתלונן על שכן שחוסם אותך בחנייה או עושה רעש (וסביר להניח שזה לא ייגמר בעצורים), או כי אתה עכשיו צריך לשלוח שוטר כדי לסגור רחוב לטובת הופעה עירונית, או שצריך ללכת לבית של מישהו כדי לבצע חקירה - אז אפשר להסתפק בפיקנטו.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...