Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי (C4 2015) הבעלים הקודמים עשה קומבינה כלשהי והתקין אנדרויד על המערכת של הרכב. האנדרויד משתלב באחד המסכים ועובד בצורה איומה. ה-WAZE ישן מאד ובקיצור - הכל מקרטע.

הבעיה הגדולה היא שהקומבינה דרסה את האפשרות ל- MIRROR LINK ועכשיו אי אפשר לחבר את הטלפון ולעשות שיקוף מסך.

יש למישהו מוסך מה הותקן על המערכת? איך מסירים אותו וחוזרים לגרסה של היצרן?

פורסם

אתה מדבר על C4 רגיל ולא פיקאסו? הוא עקר את המערכת המקורית?

תנסה לחיצה ארוכה על כפתור LIST בהגה. יכול לעבוד אם הוא חיבר קופסת מיתוג מקורית או שמתאימה לרכב.

יש לך מצלמת רוורס?

לי יש גם C4 2015.

אצלי mirror link לא עובד... יש כפתור אבל לחיצה עליו כותבת לא נתמך נדמה לי.

פורסם

c4 רגיל 2015 1.2 130hp

המערכת המקורית במקום, אפשר לקרוא מהמחשב רכב את הנתונים של צריכת דלק וכו'.

אבל הכפתור של המערכת שמביא אותי למסך של ניווט/mirrorlink פותח את האנדרויד הישן עליו כתבתי למעלה.

יש גם מצלמת רוורס - אני מניח שגם זו הותקנה בצורה פיראטית והיתי שמח לבטל אותה.

פורסם (נערך)

זה בסדר , לא היה לך mirror link גם במקור.

לכן הוא התקין איזה פתרון סיני שמתלבש על כפתור הניווט. המערכת שלך נקראת SMEG .

גם בצרפת ,ששם מערכת הניווט satnav עובדת, היא ממש לא להיט. מלא קללות בפורומים זרים.

בדגמים משנתונים יותר מאוחרים אכן הכניסו שיקוף . אתה יכול בעקרון לעשות השתלה של NAC מפירוק של סיטרואן 2018 ולצרוב את ה vin שלך וככה לקבל מערכת שיקוף מקורית ושליטה על כל נתוני הרכב מההגה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

save, אולי אני מפספס משהו

אבל בספר רכב מצוין במפורש שיש mirror link וגם חבר פורום מאשר שיש את הלחצן. הלחצן פשוט ריק מתוכן? נשמע לא הגיוני שהיבואן יטריח עד כדי כך כדי לבטל פיצ'ר מובנה.

Sent from my LM-V350 using Tapatalk

פורסם

אחרי קצת קריאה ברשת הגעתי לאתר הזה:

https://www.gpspower.net/peugeot-citroen/339914-info-about-difference-among-smeg-smeg-smeg-i-v1-smeg-i-v2.html

ואכן שם מאשרים שאין mirror link בגרסה הזאת של המערכת. אפשר לעדכן את התוכנה אבל אין לכך איזה שיפור מובהק.

Sent from my LM-V350 using Tapatalk

• תוכן חדש...