Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה:

אני נהג חדש בן 31. שבועיים או שלוש אחרי שהתחלתי לנהוג נסעתי בחיפה באזור שאני לא הכי מכיר ועברתי בלי לשים לב צומת ברמזור אדום. מהירות הנסיעה הייתה 40 קמ"ש ולא היו רכבים אחרים בסביבה [יום שישי 20:30 בערך].

הלכתי להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בנושא, לטענתו על העבירה הזו אני אקבל פסילה בפועל ל3+ חודשים.

הוא לא היה מוכן להגיד לי מה צפוי לי אם אקח את השירותים, מה שהוא כן אמר לי הוא שהייצוג שלו יעלה לי 6500 ש"ח.

אשמח לקבל ייעוץ מחברי הפורום בנוגע לאיך לפעול במצב הזה

פורסם

האם נסע אתך מלווה? אם כן - האם הוא היה עסוק במשהו אחר ולא שם לב למה שאתה עושה?

האם נלכדת על ידי שוטר או על ידי מצלמה?

העלה את הדו"ח (בהסתרת פרטים מזהים. סרוק אותו וטשטש בסריקה, כמובן שאת הדו"ח המקורי שמור שלם ובלי קשקושים).

דרך אגב, כל מצלמות הרמזור שאני מכיר בחיפה נמצאות בצמתים גדולים עם כמזורים רפולים ומכופלים. אני סקרן היכן היתה ההתרחשות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

>> לא הבנתי - שוטר עצר אותך? קיבלת זימון למשפט? או שהייתה מצלמת רמזור?

מצלמת רמזור: וצמת שדרות ההסתרות \ משה דיין.

עדיין, אין זימון למשפט. קבלתי מכתב ראשון, בהמשך אקבל זימון למשפט.

>> האם נסע אתך מלווה? אם כן - האם הוא היה עסוק במשהו אחר ולא שם לב למה שאתה עושה?

לא צריך מלווה מגיל 24, הוצאתי את הרישיון בגיל 31.

המיקום אכן מרכזי, כתבתי למעלה.

עוד אין דוח, רק המכתב הראשון.

פורסם (נערך)

תשמע, צר לי להיות בוטה, אבל צומת ההסתדרות\משה דיין ("צומת וולקן") זה משהו עצום, לא איזה מצלמה מוסווה. המצלמות האלה נועדו יותר ללכידת הגים ממהרים מללכידת עברייני רמזור אדום, כי קשה מאד לפספס את הצומת והרמזורים, ויש שם גם מחסום רכבת.

אני חושב שאתה צריך לפעול בשני מישורים:

המשפטי - להעזר בעורך דין. עבירה חמורה לנהג עם רשיון פחות מחודש זה מצב קשה.

הנהיגה עצמה - לבדוק אך זה קרה לך ולמה לא ראית את הרמזור. למען עתידך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יעלה כבודו את המכתב הראשון, כנראה הוא למנוע התיישנות של העבירה עד להגשת כתב אישום

5 שניות לאחר שנדלק האדום פירושו רמזור שחור שקרניים של מלאך המוות מעטרים אותו.

ההצלה היחידה יכולה לבוא מהמקום בו המצלמות לא הוכשרו על ידי בית המשפט לתעבורה בעכו.

לנהג חדש - צפה לפגיעה חמורה שלילה בפועל שלילה על תנאי + קנס ופעולות תיקון של משרד הרישוי.

עו"ד יכול לסייע להפחית את הפגיעה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני לא מבין איך פספסתי את הרמזור הזה, נסעתי שם פעם ראשונה והלכתי קצת לאיבוד.

מה לדעתך יהיה העונש אם אלך על עו"ד?

פורסם

נכון שמדובר בצומת קצת מורכב - אני מניח שהגעת מדרום לצפון, ואז יש שתי פניות מאלה והישר לא בדיוק ישר אלא קצת ימינה, ויש גשר ומסילת ברזל ומסלול מטרונית ויש שלטים צבעוניים של חוצות המפרץ - אבל הדבר הזה בגודל של אצטדיון כדורגל, ודווקא העובדה שמדובר בצומת מורכב צריכה לחדד את החושים שלך.

כפי שכתב ישה, צפה לגלולה מרה מאד.

וכאשר תחזור לנהוג, גם אם זה יהיה בגיל 35, בבקשה קח לך מלווה שישב לידך בשבועות הראשונים וידריך אותך. הרעיון של מלווה מעולה, גם אם יש איזה חורים באימפלמנטציה הנוכחית שלו בישראל.

פורסם

מלווה לאדם בוגר זה לא מעשי.

המלווה הולך לנסוע איתי לעבודה כל יום?

מאז המקרה נהגתי כבר חצי שנה וכמעט 9K ק"מ, היום אני מרגיש הרבה יותר בטוח מול ההגה מאז. אין מה לעשות נהיגה הוא כישור נרכש עם ניסיון.

פורסם (נערך)

לא הבנתי שמדובר בתקופה כה ארוכה.

מלווה לאדם מבוגר זה מעשי לגמרי. יכולת לנסוע לעבודה בתחב"צ או כל דרך אחרת בה נסעת עד שקיבלת רשיון. ליווי משך מספר שבועות (הרי זה לא משהו פורמלי) על ידי נהג מנוסה יכול לסייע גם למי שגילו כפול מגילך. העובדה שעברת את מבחן הנהיגה המעשי אינה אומרת שאתה בשל לנהוג עצמאית לגמרי, זה תהליך הדרגתי.

דרך אגב - האם היית מודע לעבירה שלך בזמן אמת, או שהיא נודעה לך רק עם קבלת הזימון למשפט?

פורסם

לא הייתי מודע לעבירה עד שקבלתי את המכתב הביתה.

אני רוצה לחזור לעניין המקורי.

האם כדאי לקחת עו"ד?

מה צפוי להיות ההפרש בעונש עם עו"ד ובלי עו"ד?

פורסם

לא יודע לאמר לך את ההבדל בענישה אבל ללא עו"ד צפה לפגיעה חמורה

גם רמזור שחור גם נהג חדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאז המקרה נהגתי כבר חצי שנה וכמעט 9K ק"מ, היום אני מרגיש הרבה יותר בטוח מול ההגה מאז. אין מה לעשות נהיגה הוא כישור נרכש עם ניסיון.

אם כך הדברים, דהיינו - העבירה בוצעה לפני כחצי שנה, תועדה במצלמה, ורק עכשיו קיבלת את ההודעה - ככל הנראה ישנה התיישנות.

מהם הפרטים המדוייקים?

מתי בוצעה העבירה? מתי נשלח המכתב? האם מדובר ברכב פרטי, או ברכב השכרה/ליסינג?

פורסם (נערך)
לא הייתי מודע לעבירה עד שקבלתי את המכתב הביתה.

אני רוצה לחזור לעניין המקורי.

האם כדאי לקחת עו"ד?

מה צפוי להיות ההפרש בעונש עם עו"ד ובלי עו"ד?

תשמע, אנ מוטרד מזה. האם אולי עברת עבירות נוספות בלי לשים לב?

האם כדאי לקחת עו"ד? במצבך כן, כיון שאתה צפוי לענישה חמורה. אולי עו"ד יוכל להמתיק את הגלולה. הצלחה לא מובטחת.

קייזר - לא נאמר אם מדובר ברכב של פותש או רכב שכור\ליסינג וכו', והאם מדובר ברכב חדש שלגביו ההתיישנות היא חצי שנה. כמוכן לא צויינו תאריכי העבירה ומשלוח ההודעה. סביר מאד שהם תקינים.

פורסם

פותח השרשור - המקרה שלך דומה כמעט 1 ל1 למקרה של אמא שלי בצומת הנ"ל. ראה שרשור שפתחתי בזמנו:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?637549-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%AA

המשפט של אמא שלי עדיין מתנהל. נתתי בזמנו את התיק לאחד מעורכי הדין המוכרים באזור בתקווה שיוציא אותה במינימום נזק, מקווה שכך יהיה.

אני לגמרי מבין ללבך את ההרגשה שאתה מתאר שנסעת שם והרגשת שאתה הולך לאיבוד. אם יש כבר שתי עדויות בפורום על המיקום הספציפי הזה מעניין עוד כמה אנשים יש שקיבלו דו"ח בניסבות דומות, אולי דווקא כן יש שמץ של משהו בטענות שלי מהשרשור ההוא.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...