Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מריבה 1.4T, שנים 2014-2016, 120 כ"ס

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם למישהו יש מידע על אמינות הדגם המצויין בכותרת?

אני מכיר היטב את הרכב ממספר תקופות קצרות שעבדתי או טיילתי באירופה אך תמיד זה היה דגמי דיזל (גיר ידני או רובוטי חד מצמדי).

האסטרה 1.4 עם 140 כ"ס מאותן שנים מראה אמינות בינונית מינוס בכל האקזמפלרים שאני מכיר, בעיקר מכיוון המנוע ומערכות הקירור ובכלל מזדקנים רע.

המנוע 1.4 במריבה לא זהה למנוע שבאסטרה אך כנראה שהוא חולק איתו את מרב התכנון (ניחוש מושכל) ולכן כאן אני מחפש לדעת האם השוני משפיע (לטובה) על האמינות.

הצורך ברכב הוא בעיקר לנסיעות עירוניות, מרובות בעליות וירידות, לא יותר מ-8K ק"מ בשנה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לא מנסיון אישי , אבל ממה שהבנתי משירשורים בפורום, האמינות לא טובה, צריכת הדלק גבוהה הביצועים חלשים. עדיף לחפש משהו אחר.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

תודה.

ביצועים וצריכת דלק לא חשובים במיוחד.

האמינות הלא משהו של האסטרה עם המנוע-אח אכן עלתה רבות בדפי הפורום, השאלה האם היא "הדביקה" את המריבה?

פורסם

הדביקה, בטח הדביקה, גם מדחס מזגן שמתפגר לפני הזמן, יחד עם בעיות מתלים, עזוב אותך מהרכב הזה. בייחוד עכשיו שהחליפו את היבואן, והיצרן עבר לחלפים של פיג'ו, התקופה של gm נגמרה,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לא יודע אם זו אותה קונפיגורציה באירופה, אך שכרתי כזו משלמה סיקסט (בארץ) ליום אחד, הרגישה לי מאד קשה ולא נוחה בנסיעה עירונית.

פורסם

להורים יש 2014, אכן הרכב מאוד נוקשה וקופצני, נוחות זה לא הצד החזק שלו, הביצועים טובים, אבל הגיר לא משהו בכלל מבחינת תפקוד, מבחינת אמינות לא חווינו שום תקלה, הרכב עם קרוב ל-100 אק"מ כבר.

יש עסקאות יותר טובות בשוק, רנו סניק למשל, למרות שיותר חלשה, עדיפה בשאר התחומים ונראה לי נסחרת במחיר דומה.

פורסם

אני בהחלט זוכר התנהגות לא נעימה בנסיעה עירונית, בזמנו האשמתי את הגיר הרובוטי. בכל מקרה, התרגלתי תוך יומיים להתנהגות הזו.

רנו סניק בנזין זה רעיון מצויין, פשוט אין כאלה בנמצא (שנתונים 2013-2014).

פורסם

נכון ובגלל זה אני לא מודאג מהגיר - ביצועים פחות חשובים במקרה הזה.

התנסתי ב2 דורות מריבה בעלות מנועי הדיזל (שלא הגיעו לארצנו) ששודכו לגיר רובוטי חד מצמדי עם התנהגות לא רגועה במיוחד.

פורסם (נערך)

אני פה .

יש שם שלבים.

רדיאטור מתפורר, אלטרנטור מתפרק, מערכת קירור שקורסת .

Khalil -

עד כמה אתה מעורב ברכב של ההורים ומה בוצע לו? עם יד על הלב .

כי בזמנו במוסכי אופל היו מבצעים ריקולים שקטים רק כדי להשתיק את התקלות ומהר.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אם המנוע הקצת שונה של המריבה לא מייפה את התמונה העגומה של האסטרה,

אפשר מבחינתי לסגור את הדיון.

תודה לכולם.

פורסם

מאוד מעורב, אני מטפל ברכב, יכול להיות שהיו ריקולים שקטים, אבל לא קרה שנסענו או גררנו למוסך בשל תקלה, חד משמעית.

שוב, אני חושב שהצרפתיות מספקות חבילה יותר טובה, ואני חושב שיש כשלים בתכנון, במיוחד מתלים/בולמים (למרות שקורסה לדעתי רכב מאוד נוח)וגיר נורא, אבל, בעיות אמינות לא ראיתי בכלל.

פורסם

שמע שלא תבין אותי לא נכון, תזרוק עין בהיסטוריה...

אולי בכלל אני מגזים.

מיכל עיבוי לא החליפו? צינורית למיכל עיבוי? תרמוסטט? רדיאטור? אלטרנטור? משאבת מים?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...