Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך הGUMBALL.

שימו לב בסוף מה שאי לקיחת קו נכון + קצת חול על הכביש יכולים לעשות...

http://www.gt3000.com/videos/chasing_rory.mpg

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

עם כל השטויות שהם עשו טוב שזה נגמר רק בזה...

לי אישית הם נראים כמו שני מטומטים שלקחו את האוטו של אבא לסיבוב... אולי זה רק אני, אבל לי נראה כי הם לא ממש יודעים לנהוג...

פורסם

דווקא לא נראה שהוא לקח את הסיבוב במהירות גבוהה מדי זה נראה בסדר.

לא ברור ממש מה הוא דפק שם. נראה לי זאת הייתה פגיעה של הגלגל במדרכה. בכל זאת לא נעים...

פורסם

בסרטונים כאלו לרוב המהירות שבה נראה שהוא נוסע נמוכה מהמהירות בפועל (למשל בישורות הם עוברים 200 קמ"ש בקלילות אבל זה לא נראה ככה) הוא בהחלט לקח את הסיבוב מהר מדי ושגה בקווי הפנייה באופן היסטרי. הוא היה יוצא מזה אילולא החול שבצד השמאלי של הכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסרטונים כאלו לרוב המהירות שבה נראה שהוא נוסע נמוכה מהמהירות בפועל (למשל בישורות הם עוברים 200 קמ"ש בקלילות אבל זה לא נראה ככה) הוא בהחלט לקח את הסיבוב מהר מדי ושגה בקווי הפנייה באופן היסטרי. הוא היה יוצא מזה אילולא החול שבצד השמאלי של הכביש.

רוני

אני לא חושב שהוא היה יוצא מזה אילולא החול.

היה שם מעט חול וגם רובו היה סמוך למדרכה.

החול ללא ספק עזר לעצמת המכה אבל הזווית משכה אותו מלכתחילה למדרכה, הפגיעה לדעתי הייתה בלתי נמנעת...

פורסם
אני לא חושב שהוא היה יוצא מזה אילולא החול.

היה שם מעט חול וגם רובו היה סמוך למדרכה.

החול ללא ספק עזר לעצמת המכה אבל הזווית משכה אותו מלכתחילה למדרכה, הפגיעה לדעתי הייתה בלתי נמנעת...

רואים שאיזה שניה או שתיים לפני ההתנגשות הוא פשוט ממשיך ישר ועוד מספיק למלמל משהו, כנראה שהחול על הכביש גם "עזר" לו להיכנס במדרכה...

פורסם

ובנושא סרטי ה- Gumball, מישהו מכיר סרטים (מלאים, לאורך כל התחרות) של התחרויות מעבר לתחרות בה השתתפו החברה מ- Jackass?

Finger's gonna kill me.

פורסם

יש וקשה להשיג

למכירה באתר של GUMBALL

אתה מוזמן לחפש גם באתר של DTM.

יש גם בתוכנת שיתוף הקבצים הקרובה לביתך, אולם נדירים.

בכל מקרה, אם אתה משיג אותם, צור איתי קשר. נמחקו לי.........

פורסם

לדעתי הבעייה שלו לא היתה קו לא נכון אלא מהירות גבוהה מדי - המכונית סירבה להיכנס לפנייה בכלל. הוא היה בתת-היגוי חזק עוד לפני שהוא עלה על החול, וקשה לי להאמין שהוא היה יוצא מזה גם על כביש נקי.

אני מסכים עם הסיכום של XENON.

מישהו יודע איפה זה צולם? טורקיה אולי?

פורסם
לדעתי הבעייה שלו לא היתה קו לא נכון אלא מהירות גבוהה מדי - המכונית סירבה להיכנס לפנייה בכלל. הוא היה בתת-היגוי חזק עוד לפני שהוא עלה על החול, וקשה לי להאמין שהוא היה יוצא מזה גם על כביש נקי.

זה לא נקרא תת היגוי חזק. לדעתי זה פשוט חוסר תשומת לב. שים לב גם שכשהוא קולט שהוא מתקרב למדרכה הוא שובר את ההגה לתוך הפנייה והמכונית פונה (עד שהיא מגיעה לחול...), כך שממש לא היה כאן מקרה של תת היגוי חזק (זו גם פורשה, אין לה "תת היגוי חזק" בלקסיקון...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מישהו יודע איפה זה צולם? טורקיה אולי?
מרוקו.

מדהים כמה שהנוף נראה ישראלי בחלק מהסרט (האמצעי בעיקר).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, ובמקרה שכן הנהג הזה הוא אידיוט אמיתי. להיכנס לפנייה מהנתיב הנגדי, על פס לבן, ולא לשים לב לאן הכביש הולך עד שמאוחר מדי - זה באמת מרשים.

לא רואים את ההגה בסרט הזה ולכן אי אפשר לדעת בדיוק מה הנהג עושה. גם הסאונד לא עוזר. אתה צודק שממש לפני שהנהג עולה על החול המכונית נכנסת לפנייה הרבה יותר חזק. יכול להיות שזה בגלל שהנהג התעורר וסובב את ההגה, ויכול גם להיות שהוא מתקן תת-היגוי והמכונית משתפת פעולה. אולי אפילו הצמיג האחורי הגיע לחול לפני הצמיג הקדמי והמכונית נכנסה להיגוי יתר - אבל אני לא יודע אם התיאוריה הזו אפשרית עם המימדים של המכונית.

לגבי תת-היגוי חזק בפורשה - אני כנראה כבר לא מעודכן. אני יודע שב-911 שיוצרה עד שנות השמונים המאוחרות היה אפשר להיכנס בקלות לתת-היגוי חזק, ובקלות רבה מאוד להיגוי יתר חזק. אני מניח שאתה יודע יותר ממני איך מתנהגות פורשה בימינו, אבל אני חושב שנהג מספיק גרוע יוכל להגיע גם עם פורשה חדשה למצב של תת-היגוי סופני.

• תוכן חדש...