Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם יש דרך לבטח את הרכב רק חובה ולמה נציגי חברות הביטוח נשמעים כבויים כשאתה מבקש רק לבטח חובה ....

תודה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר חשוב לשאול אותך למה רק חובה?

האם אתה מודע לסיכון העצום שכרוך בכך.

דוגמא קטנה שאם אתה חס וחלילה עושה תאונה וגורם לנזק לגוף או לרכוש, אתה תצטרך לפצות את הנפגעים, וזה יכול להיות סכומים מאד מאד גבוהים..

בשורה התחתונה ממליץ מאד לעשות גם צד ג׳!!

פורסם
יותר חשוב לשאול אותך למה רק חובה?

האם אתה מודע לסיכון העצום שכרוך בכך.

דוגמא קטנה שאם אתה חס וחלילה עושה תאונה וגורם לנזק לגוף או לרכוש, אתה תצטרך לפצות את הנפגעים, וזה יכול להיות סכומים מאד מאד גבוהים..

בשורה התחתונה ממליץ מאד לעשות גם צד ג׳!!

אתה צודק עקרונית ואני מודע לסיכון הזה. ביטוח חובה מכסה נזקי גוף.

פורסם (נערך)

יש לך כמה מאות אלפי ש"ח למקרה בו תשרוט פרארי או תחסל משהו פשוט כמו לקסוס?

ביטוח צד ג' עולה סביב 1000 ש"ח. אם אתה לא מסוגל לשלם אותו כנראה שעדיף שלא תחזיק ברכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח פול, יבטחו אותך חובה בלבד ללא בעיה וגם לפרק זמן קצר אם תרצה.

אם אני לא טועה יש להם גם באתר מחשבון ביטוח.

אם זאת לא מומלץ לנהוג ללא כיסוי צד ג׳ לפחות.

פורסם

מצטרף להמלצה לעשות ביטוח צד ג'. היום גם תאונת פגוש פשוטה עם מאזדה 3 יכולה להסתיים בכמה עשרות אלפי שקלים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

צד ג' יעלה לך כמה מאות שקלים אז למה לחסוך?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
צד ג' יעלה לך כמה מאות שקלים אז למה להסתכן?

תיקנתי לך. אין כאן שום חסכון, אלא נטילת סיכון מיותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא לבטח זה חסכון (אם לא יקרה כלום) וגם סיכון (אם כן יקרה).

להבדיל מביטוח מקיף, שבו הסיכון המקסימלי הוא שווי האוטו שלך (ואני למשל בוחר לא לבטח אותו), בביטוח צד ג' הנזק המקסימלי הוא תקרת כיסוי הביטוח (הזכירו תאונה עם פרארי, לקסוס, אבל גם סתם תאונת שרשרת עם 4 מכוניות, באשמתך). לדעתי, לא חכם לעלות על הכביש בלי צד ג'.

:turn-l:
פורסם

yuvk - זה סיכון, זה לא הפסד מובטח. אבל סיכון שאדם מן היישוב לא ירצה לקחת, במיוחד כאשר עלות הביטוח נמוכה מאד ביחס לסך עלות החזקת רכב.

תרחישים שבהם אפשר להגיע לתקרת הכיסוי לא חסרים.

פורסם

לא מבטח מקיף, וגם לא צד ג'.

כאחד שהנסועה שלו מועטה, אני לוקח את הסיכון של פגיעה (באשמתי) בצד ג'.

זה נקרא לבטח את עצמי, כמו שהחברות הגדולות מתנהלות.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לא לבטח זה חסכון (אם לא יקרה כלום) וגם סיכון (אם כן יקרה).

להבדיל מביטוח מקיף, שבו הסיכון המקסימלי הוא שווי האוטו שלך (ואני למשל בוחר לא לבטח אותו), בביטוח צד ג' הנזק המקסימלי הוא תקרת כיסוי הביטוח (הזכירו תאונה עם פרארי, לקסוס, אבל גם סתם תאונת שרשרת עם 4 מכוניות, באשמתך). לדעתי, לא חכם לעלות על הכביש בלי צד ג'.

לא חכם זה עדין מאד לומר!!

מעבר לפארארי והחברים שלו..הוא גם צריך לדעת שאם הוא הופך מישהו לנכה (חלילה) הוא יצטרך לפצות אותו בסכומים שנאמדים גם בשבע ספרות ומעלה..

אני אהיה חריף יותר ואומר שאסור לנהוג ללא צד ג׳!

פורסם
הוא גם צריך לדעת שאם הוא הופך מישהו לנכה (חלילה) הוא יצטרך לפצות אותו בסכומים שנאמדים גם בשבע ספרות ומעלה..

פגיעות בגוף מכוסות בביטוח חובה.

:turn-l:
פורסם (נערך)
פגיעות בגוף מכוסות בביטוח חובה.

הייתי בטוח שזה לא מכסה נזקי גוף של אחר..

תודה על התיקון

עריכה אחרונה על ידי roy007

• תוכן חדש...