Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב ניסאן קשקאי 2018 חדש וקרה לי כבר פעמיים בחודשים האחרונים שמייד אחרי ההתנעה שלו, כשהוא עדיין בPARKING, הוא העלה והוריד את הסל"ד בעצמו - כאילו מישהו "מפמפם" את דוושת הגז (הרגל שלי לא הייתה על דוושת הגז).

ככה בערך 5-6 פעמים ואז הסלד יורד חזרה, וזהו, הכל כרגיל.

מישהו יודע במה מדובר והאם זה תקין?

תודה מראש.

פורסם

כשמניעים רכב עם מנוע קר הסלד לרוב יהיה מעט גבוה מהרגיל למספר שניות ולאחר מכן יתאזן על סלד קבוע. לא אמור לקרות בשום סיטואציה שהרכב מקפיץ טורים בעצמו מספר פעמים בדקות הראשונות.

הרכב באחריות אני מניח, במידה וזה תופעה שחוזרת על עצמה בלי קשר עם המנוע חם/קר גש למוסך ותן להם לראות. אם זה משהו שקורה רק כשהמנוע קר/לעיתים רחוקות - נסה לצלם את הסיטואציה בזמן אמת וגש למוסך יחד עם הצילום וקח בחשבון שככל הנראה תצטרך להשאיר את הרכב ללילה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בהנעה קרה של מנוע הסל"ד תמיד גבוה אבל אסור שהטורים יעלו וירדו.....עליך לגשת למוסך ולבצע לימוד מצערת ואיפוס....

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הסל"ד עלה וירד בעצמו בערך 6-7 פעמים, כשהרכב עדיין בPARKING וללא מגע בדוושת הגז.

צלצלתי למוסך, אמרו לי לחכות לראות אם זה קורה שוב (כבר תשובה הזויה לדעתי) ואם יקרה שוב אז לבוא למוסך לבדוק.

אני אגיע לשם בקרוב בלי לחכות שזה יקרה שוב אבל השאלה שלי היא: מה אם אני אבוא ויבדקו ויגידו "אין בעיה"?

כי כשזה קרה לא נדלקה שום נורת אזהרה או תקלה אז איך בכלל יבדקו את העניין הזה, שמשתחזר פעם בחודשיים בערך?

יש כיוון מסויים שצריך לבדוק? מדובר ברכב חדש.

תודה.

פורסם

יש לי רכב זהה,

בהנעה קרה הסלד מתחיל ב1100,

לאחר מספר שניות הוא יורד ל900 ועולה ויורד בעשירית הסלד,

ז''א טווח הסלד במחוג לאחר מספר שניות נע אצלי 900-950 סלד ולאחר עשרות שניות מתייצב על 900

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בהנעה קרה של מנוע הסל"ד תמיד גבוה אבל אסור שהטורים יעלו וירדו.....עליך לגשת למוסך ולבצע לימוד מצערת ואיפוס....

האם עושים

לימוד מצערת ואיפוס ברכב חדש לחלוטין?

• תוכן חדש...