Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מחזיק מכשיר ואיזה אני פשוט מתלבט ברגעים אחרונים לפני הרכישה של איי פוד 30 גיגה

ipod photo (צבעוני ).

מה ההתרשמות מהמכשיר אם מישהו מכיר?

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

פורסם

אני מחזיק ברשותי שני iPod'ס.

האחד, נרכש לפני כחודשיים באנגליה - iPod U2 special edition. הוא הינו 20GB.

והשני, נרכש לפני שנה וחצי +- , 4GB.

אני מאוד מרוצה, ובכלל שמעתי שהצבעוני ממש טוב.

לדעתי, זהו מוצר חובה לחובבי המוסיקה (ד"א, לרוב אני מחבר את האיפוד למערכת הרכב, במקום דיסק.)

קנייה מומלצת. :)

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

יש לי את ה-15 ג'יגה של הדור השלישי. בכללי מכשיר מדהים, כל כך קטן ויפה.

אבל מעבר לסטייל הוא קצת מאבד את זה בקטנות, התוכנה של מק של האיי טיונז לא כל כך נוחה וכל העיקרון של השירים שם בנוי על שיטה אחרת ולא על סיפריות רגילות מה שדי מסבך את העניין לאנשים עצלנים.

גם בדור שיש לי בכל אופן עדיין יש בעיה מסויימת עם סוללות ששובקות אחרי שנה, שנה וחצי. ידוע לי שאפשר להחליף אבל זה דורש פתיחה של המכשיר.

אני לא יודע אם התגברו על רוב הדברים האילה בגירסאות החדשות (דור 4, והאיי פוד פוטו בכלל מאוד חדש) הייתי ממליץ להמשיך לחפש דיעות וגם בפורומים אחרים. לא לכתוב שאלה ולחכות לתשובה אילא פשוט לחפש ת'רדים ו-REVIEWS על המכשיר. ועל הדגם הספציפי שאתה רוצה.

ד"א קונה בארץ או בחו"ל?

פורסם

עזוב אותך מאייפוד. אני חושב שכיום ה-IPOD הוא יותר הצהרת אופנה ויש מכשירים שמתעלים עליו. קנה IRIVER, או ARCHOS. ל-IRIVER יש את ה-H320 שהוא בעל 20 ג'יגה ומסך צבעוני, רדיו, רשמקול וכמובן הוא הרדיסק נייד. טיפה יותר גדולה מהאייפוד אבל זול משמעותית ופשוט טוב יותר. (בחו"ל 275 דולר, בארץ 2200 אם אני זוכר נכון).

ARCHOS GMINI עולה קצת יותר (350) אבל יש לו מסך יותר גדול ויכולת צפייה בסרטים. ד"א, גם ל-H320 יש אפשרות צפייה בסרטים, אבל רק ב-10 פריימים לשנייה. (מתאים יותר למצוירים). בשניהם צורת ההעברה מהמחשב למכשיר ולהיפך היא פשוטה בהרבה מאשר ב-IPOD.

ARCHOS:

http://www.archos.com/products/prw_500637.html

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=350576&is=REG

IRIVER:

http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=42

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=353844&is=REG

ושים לב, ה-IPOD שלך עולה כמו ה-ARCHOS:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=370537&is=REG

אבל אין לו שמירת נתונים, רדיו, רשמקול, וידאו, ממשק נוח עם וינדוס... מצטער, זה פשוט לא עומד בתחרות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקניה תיהיה בארהב ניו יורק . לפי מה שאני יודע הסוללה מחזיקה בקרבת ה15 שעות כפי שמבטיחים וההחלפה שלה מגיע תוך שלוש שנים לערך....

המחיר בחול הוא 349 דולר ל30 גיגה

פורסם
הקניה תיהיה בארהב ניו יורק . לפי מה שאני יודע הסוללה מחזיקה בקרבת ה15 שעות כפי שמבטיחים וההחלפה שלה מגיע תוך שלוש שנים לערך....

המחיר בחול הוא 349 דולר ל30 גיגה

למיטב זכרוני (ותקנו אותי אם אני טועה) במקרה של החלפת סוללה ב-IPOD צריך לשלוח את המכשיר לחו"ל, וזה לא עסק זול. לפחות ב-IRIVER אני יודע שזה לא כך.

בנוגע לקנייה בניויורק - כנס לחנות שנתתי אליה לינק - חנות ענקית מנוהלת בידי דוסים אמריקאיים ובנויה בצורה מאוד מיוחדת. שים לב שהיא סגורה בחגים היהודיים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזיק iPod דור רביעי 20 גיגה

המכשיר מעולה בינתיים לא עושה לי צרות אתה יכול לקנות אותו בארה"ב ב269$ אם יש לך תעודת סטונדנט אז ישנה הנחה כזאת יש כמובן לתכנן שה349$ שדיברת עליהם לא כוללים מס בארה"ב שכן המחיר הינו בלי מס משוקלל.

אני לא רואה טעם לקנות את הגירסא הצבעונית ולהוסיף עוד 150$ בשביל שהמכשיר יבוא עם מסך צבעוני ותוכל לראות כמה תמונות :\ בכסף הזה מההפרש לגירסא שחור-לבן הייתי קונה פלאפון של מוטורולה עם מצלמה של וידיאו\סטילס

בברכה,

אבי.

פורסם

רוני יש לך כמה טעויות...

האייפוד והאייריבר עולים עכשיו בעצם אותו הדבר.

http://www.cnet.com

ומניסיון אישי שלי עם שניהם האייפוד הרבה הרבה יותר קל לתפעול מהאייריבר. האייפוד הוא לדעתי המכשיר עם הארגונומיה הכי טובה שיש בכלל, והאייריבר די עלוב בנושא הזה. הוא כבד, יש לו מקשים קטנים ולא נוחים והתפריטים שם די מבולגנים.

האייריבר מאוד מכוער. והאייפוד מאוד (מאוד) יפה.

אבל

אני חושב שעדיין הייתי לוקח את הריבר בגלל האפשרויות הרבות הנוספות שאתה מקבל באותו מחיר, שפשוט אי אפשר להתעלם מהן.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

טוב אז ככה ... אני יתחיל להגיב על החנות .

אם הם סגורים בפורים כלומר מחר אז בעיה האדם חוזר בשבת -מבחינתי זה נפל . למרות שהיה מעניין לבדוק ואני יעזה סיבוב באתר בכל מקרה .

לגבי העיניין שחבל להוסיף עוד 150 דולר רק למסך אז לא בדיוק מדוייק, 20 גיגה עולה 300 דולר (לא צבעוני) . הציבעוני עולה 349 דולר אבל היתרון שלו מבחינתי זה לא הצבעוני או לא זה עיניין של עוד 10 גיגה (מוטורולה אני לא מריך אני בעליו גאה של 6230 נוקיה, ולגבי סונריס ועיניין הוידאו והמשחקים במכשיו היקר יותר אין לי צורך בזה - יהיה כפל רב מידי של צעצועים בתיק יש לי פאלם שמנגן וידאו מעולה ומשחקים לא חסר וכמו שציינת קודם גם בסלולארי לא חסר משחקים וכו ).

ותעודת סטודנט לא אופציה האדם בן 50 .

נ.ב

החלפת סוללה אני לא יודע אם מתבצעת בארץ או בחול אבל יש מעבדת ידע בראש העין שהם אחראים לנושא והעיניין כניראה כרוך בסכום (לא כל כך קטן ) של כ-300 שח אבל חשוב לציין שזה אחרי שנים ((אצלי חלק מהמכשירים לא שורדים כל כך הרבה זמן).

פורסם

רוני יש לך כמה טעויות...

האייפוד והאייריבר עולים עכשיו בעצם אותו הדבר.

www.cnet.com

ומניסיון אישי שלי עם שניהם האייפוד הרבה הרבה יותר קל לתפעול מהאייריבר. האייפוד הוא לדעתי המכשיר עם הארגונומיה הכי טובה שיש בכלל, והאייריבר די עלוב בנושא הזה. הוא כבד, יש לו מקשים קטנים ולא נוחים והתפריטים שם די מבולגנים.

האייריבר מאוד מכוער. והאייפוד מאוד (מאוד) יפה.

אבל

אני חושב שעדיין הייתי לוקח את הריבר בגלל האפשרויות הרבות הנוספות שאתה מקבל באותו מחיר, שפשוט אי אפשר להתעלם מהן.

אני לא יודע כמה זמן היה לך "ניסיון עם שניהם" אבל לי יש את ה- iriver H340 (ארופאי), ולאחותי יש את ה- iPod 40GB 4G.

אולי זה עניין של "טעם וריח" (בעניין הנוחות) אבל ה- iRiver עולה על ה- iPod בכמה רמות, היתרון היחיד שאני רואה ל- iPod זה שהוא "דק" יותר, ואני לא אתחיל עם היתרונות של ה- iRiver (שכוללים את כל מה שיש ל- iPod בתור התחלה) תכנס לפורומים המתעסקים עם הנושא ותראה מה הם חושבים...

ה- iPod הוא לא יותר מהצהרת אופנה כמו שידידי רוני ציין קודם לכן.

מ- Archos הייתי נזהר יש המון בעיות אמינות עם הנגנים שלהם כיוון שהם משתמשים בחומרה בינונית ומטה כדי להוזיל מחירים.

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...