Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת עייפתי מהחיפושים, מהחברות, ומהתרגילים ומהאותיות הקטנות.

בסוף בסוף נשארתי עם 3 אפשרויות. כולן בליסינג פרטי (חצי תפעולי). כן אני יודע שזאת עיסקה קצת יקרה אבל היא יותר מתאימה לי מאשר לרכוש רכב:

1. שברולט אקווינוקס עלות עיסקה חודשית כוללת 2700 ש"ח (כולל המיקדמה, רישוי ותשלומים חודשיים וחבילת ביטוח וטיפולים) מאוויס.

2.פיג'ו 3008דיזל - עלות כוללת 3100 ש"ח בחודש מליסקאר/פריים ליס.

3. קיה ספורטז טופ אורבן החדש- עלות כוללת 2700 ש"ח מאלבר.

אני אשמח מאוד לשמוע איזה רכב הייתם לוקחים לו הייתם במקומי. אני מחפש נוחות, חיסכון בדלק, שיהיה נוח לךילדים ובגאז' טוב וגם- שלא יהיה עגלה כלומר כשלוחצים על הגז ביציאה מהמקום או בעקיפה אז שהאוטו יגיב.

אנא ממכם בשים לב למחירים שלמעלה- מה הייתם לוקחים?

אודה לכם מאוד על תשובות. אני כבר מבולבל...

פורסם

משלושתם הייתי מוציא את השברולט, למכור היום רכב בלי אמצעי בטיחות אקטיביים, זה לא רציני, חבל כי אחרת רכב די תחרותי, שלא מקבל במה שמגיעה לו בגלל יבואן לא רציני, בין הקיה לפיגו, קח את הפיג'ו בלב שקט, הרכב הרבה יותר מעניין ומתקדם, רק קח בחשבון שיקר יותר ב11000 שקל ל3 שנים, לעניין החיסכון בדלק, גם לקיה יש גירסת דיזל עכשיו,

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

העצה היחידה אשר יש לי אליך היא לבצע נסיעת מבחן על כל המועמדים שלך.

אני באופן אישי הייתי מוותר של השברולט.

נסיעת מבחן תבהיר לך היטב אישה רכב מתאים לך יותר, הכיסא הנוח יותר , ניהוג , מנוע עדיף, לדעתי זה ממש בסיסי לפני שסוגרים על רכב.

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

השאלה הגדולה היא למה אתה מראש מחפש עסקה שבה אתה משלם משכנתא ובסוף נשאר בלי הרכב ביד (אחרי 3 שנים כמעט 100,000 ש"ח).

לא עדיף לקנות רכב חדש מהחברה ולהישאר איתו 5-7 שנים ? זה לפחות ישאיר אותך עם 35-50% משווי הרכב ביד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האקווינוקס גדול יותר ומרווח יותר מהשניים האחרים והביצועים שלו מעט יותר טובים.

ה3008 יהיה הכי חסכוני כאן אבל מאחר וזה ליסינג אני מאמין שזה פחות משנה.

פורסם

ליסינג פרטי, זה אומר שהוצאות דלק על המשתמש.

לכן ל 3008 דיזל ישנו יתרון , כל עוד נוסעים מעל 20 אלף קילומטרים בשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ליסינג פרטי, זה אומר שהוצאות דלק על המשתמש.

לכן ל 3008 דיזל ישנו יתרון , כל עוד נוסעים מעל 20 אלף קילומטרים בשנה.

כבר מהק"מ הראשון ה 3008 עדיף.

אין שום הבדל במחירי האגרה, ומחיר הסולר לרוב זול יותר ממחיר הבנזין בתשלום מזומן לכן החיסכון הוא כבר מהק"מ הראשון .

פורסם (נערך)

יש הפרש התחלתי של 400₪ בתשלום החודשי בין הרכבים.

כדאי להתחיל לקרוא שרשורים מהודעת הפתיחה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

3008 אלא אם כן יוצע ספורטאז דיזל. החלטה אך ורק לאחר נסיעה לא קצרה על שתיהן. אקווינוקס לא במשוואה בכלל, היבואן שם תמיד בפיגור של דור אחד אחרי כולם.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יש הפרש התחלתי של 400₪ בתשלום החודשי בין הרכבים.

כדאי להתחיל לקרוא שרשורים מהודעת הפתיחה.

על איכות של רכב משלמים , וה 3008 בהחלט עדיפה כמיכלול על שני הרכבים האחרים ברשימה.

ובכלל לעניות דעתי במחירי השכירות הללו עדיף לרכוש את הרכב ולמכור לאחר כ 5 שנים, לשלם כ 110000 שקל ולהחזיר את הרכב לאחר התקופה לחברת הליסינג נראה כעיסקה בעיתית.

פורסם

זה לא כלכלי אומנם. אבל לא כ"כ גרוע כפי שתיארתם.

הרי התשלום כולל ביטוח וטיפולים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מארק צודק.

שאלה חשובה - כמה שווה 3008 למשל אחרי 3 שנים? כמה מאבדים במחירון בערך אחרי פרק זמן כזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
השאלה הגדולה היא למה אתה מראש מחפש עסקה שבה אתה משלם משכנתא ובסוף נשאר בלי הרכב ביד (אחרי 3 שנים כמעט 100,000 ש"ח).

לא עדיף לקנות רכב חדש מהחברה ולהישאר איתו 5-7 שנים ? זה לפחות ישאיר אותך עם 35-50% משווי הרכב ביד.

אתה מטעה וטועה.

קודם כל העלות (2700) כוללת ביטוח וטיפולים ואגרת רישוי.

מחיר הרכב נטו פחות מ-2000 לדעתי.

אבל נגיד 2000.

2000 כפול 30 חודשים זה 60 אלף.

שברולט אקווינוס חדשה עולה כ-150 אלף שקל.

עכשיו אין מצב שאתה קונה חדשה ומוכר אחרי 30 חודשים ביותר מ-100.

אז חבל לבלבל סתם.

מה גם שמחיר הביטוח וחבילת האחזקה זולים בד"כ ממחיר ביטוח מקיף וצד ג' בשוק וביצוע טיפולים באופן פרטי אצל מוסך מורשה וזה גם מקז חלק מההפרש.

אז ההבדל בין ליסינג פרטי כזה לקנייה ומכירה אחרי שלוש שנים הוא זניח מאוד.

• תוכן חדש...