Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים פקק ניקוז נוסף מפלסטיק, הממוקם על צינור מערכת הקרור, בצמוד לקיר האש. הוא נראה כמו פקק של וונטיל בצבע שחור.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לאתר את כל פקקי הניקוז, לפתוח אותם או להשאיר פתוח תחילה את הפקק בגובה הנמוך ביותר פתוח ואז למלאות מיים ולחכות שתצא זרימה חלקה ולסגור תוך כדי ואז לעבור לפקק הגבוה יותר עם אותו התהליך וכל הלאה לגבוה יותר. אני אפילו נותן פוש נשיפה עם הפה על מנת לזרז את יציאת האויר מפקק הניקוז הפתוח כל פעם עד אשר הזרימה חלקה כמובן. לאחר מיכן מניעים ובודקים. האם בנוסף חובר סורק דיגיטלי לקריאת טמפרטורה לראות שבאמת הטמפרטורה משחקת יחד עם המחוג?

פורסם

תודה, אני אנסה לחבר לסורק, לבדוק תאימות.

לגבי עוד פקק ניקוז אוויר, הסתכלתי על כל הצינורות ולא ראיתי שום דבר. המכונאי שלי מתעקש שפקק הניקוז היחיד במגאן זה של התרמוסטט.

תמונה של הפקק הנוסף (אם קיים) ומיקומו המדוייק יעזרו לי.

תודה

פורסם

הנה תראה אם זה דומה לתא המנוע שלך, שים לב היכן נקודות הניקוז ומקסימום תראה למוסכניק היכן הם ממוקמים. אתה יכול גם לרדת לרכב עכשיו ולזהות ולעדכן שאכן מצאת אותם.

פורסם

מאור צודק, יש עוד בורג ניקוז מוחבא פנימה קרוב לקיר האש, ליד הבוסטר.

MEGANE11.jpg

תחליף מכונאי לאחד שמכיר את רנו. אתה לא צריך ללמד אותו את העבודה.

Stay Dirty

פורסם

תזוזות קטנות נובעות מבועות אוויר "העוטפות" מידי פעם את היונית (ECT) או היווצרות מיעור (cavitation) בסביבת היונית ,הדבר זניח כל עוד המנוע מתנהג נורמלי ולא חסרים מים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תזוזות קטנות נובעות מבועות אוויר "העוטפות" מידי פעם את היונית (ECT) או היווצרות מיעור (cavitation) בסביבת היונית ,הדבר זניח כל עוד המנוע מתנהג נורמלי ולא חסרים מים.

שלום חברים, עידכון..

בהחלפת טיימינג ומשאבת מים השבוע, הוחלף גם כל נוזל הקירור. בהחלפה בוצע ניקוז אוויר משני הפתחים שדוברו לעיל, שסתום התרומוסטט והפתח על צינור מערכת הקירור. גם לאחר ביצוע הפעולות הללו ממשיך שעון החום לשחק קצת כלפי מטה לאחר הגעתו לטמפרטורת עבודה, לעלות חזרה וחוזר חלילה. התופעה שכיחה בדקות הראשונות של הנסיעה ואילו בנסיעות ארוכות מחוג החום שומר על יותר יציבות בסביבת טמפרטורת העבודה (כמעט ולא זז).

בעקבות זאת, נראה לי שהתאוריה של ברזילי שהדבר נובע מבועות אוויר העוטפות מידי פעם את היונית, היא אולי הסיבה לכך. יחד עם זאת, עליי לציין שיש ברשותי רכב מאותו סוג שני שנתונים נמוך יותר ושם מעולם המחוג לא זז כאשר הגיע לטמפרטורת עבודה, ושם בהחלפה האחרונה של הנוזל בוצע ניקוז אוויר רק מפתח התרמוסטט.

• תוכן חדש...