Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום חברים

אני שואל את זה בשביל חבר אני פשוט לא זוכר מתי אפשר

בגיל 16 או 16 וחצי

תודה לעוזרים

ניתן להיבחן מגיל 16.5

פורסם
קיצר GSI תחזור ליסודי
מה אתה טמבל? מותר לעשות תאוריה מגיל 16 וחצי!

כידוע לכל-חוץ מלך,כנראה, יש 12 חודשים בשנה! מכאן יוצא שגיל 16 וחצי יהיה כשאר תיהיה בין 16 ו6 חודשים!

בקיצור, אם הבן אדם ילך לעשות תאוריה והוא יהיה בין 16 שנים ו 5 חודשים הוא יחזור הבייתה,ברור?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מה אתה טמבל? מותר לעשות תאוריה מגיל 16 וחצי!

כידוע לכל-חוץ מלך,כנראה, יש 12 חודשים בשנה! מכאן יוצא שגיל 16 וחצי יהיה כשאר תיהיה בין 16 ו6 חודשים!

בקיצור, אם הבן אדם ילך לעשות תאוריה והוא יהיה בין 16 שנים ו 5 חודשים הוא יחזור הבייתה,ברור?

כמו שנאמר, אנחנו עובדים בשיטה עשרונית, כלומר 0.5 זה חצי, חצי תפוח, חצי שקל, חצי שנה, ואצל אנשים מסויימים חצי מח.

לכן כאשר אומרים כי מישהו בן 16.5 הכוונה היא כי הוא בן 16 וחצי...

פורסם

בסדר... נו זה ברור אבל הוא יכול להתבלבל וללכת כשהוא יהיה בין 16 שנים ו5 חודשים ואז הוא לא יוכל לעשות תאוריה ובכדי שלא יהיה בילבול אמרתי שזה 16 שנים ו6 חודשים , זהו חאלס

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כמה חפירות.. אם היה נפט במדינה הייתם יכולים להיות עשירים :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קיצר GSI תחזור ליסודי

צחוק צחוק

חבר שלי באמת נפל בפח הזה

הוא נסע לשם כשהיה בן 16 וחמש חודשים

ואז התבאס וחזר את כל הדרך חזרה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...