Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שמח לעשות בדיקה (אם יש) לבד לפני שאני נותן לבעל מקצוע להחליט (אולי) ע"פ מה שיותר נוח לכיס שלו.

נתחיל מזה שחלק מהתופעות, יבבה למשל(Whining noise), מופיעה גם בניוטראל או פארק.

תודה

פורסם

נתחיל בזה שממיר ממונט שגורם לרעש זאת תקלה סופר נדירה, בטח במצב שהרכב נייח.

N ו P הם אותם מצבים הידראולים בתוך התיבה במצב זה גל הכניסה מסתובב ולכן יבבה במצב זה מעיד על בעיה במיסוב הגל.

נוכל לעזור לך יותר באבחון מרחוק, אם תשתף אותנו בסוג ברכב ובשלל התופעות שיש.

פורסם
נתחיל בזה שממיר ממונט שגורם לרעש זאת תקלה סופר נדירה, בטח במצב שהרכב נייח.

N ו P הם אותם מצבים הידראולים בתוך התיבה במצב זה גל הכניסה מסתובב ולכן יבבה במצב זה מעיד על בעיה במיסוב הגל.

נוכל לעזור לך יותר באבחון מרחוק, אם תשתף אותנו בסוג ברכב ובשלל התופעות שיש.

תודה על התגובה.

אתה בטוח שממיר שגורם ליבבה היא תקלה מאוד נדירה?

נכנסתי קצת לחפש באתרים ושם כתוב שזו אחת התופעות המעידות על בעיה בממיר מומנט.

כתוב גם להתניע, לחכות 5 דקות, ללחוץ ברקס ולהעביר בין ההילוכים כשהרכב עומד. לנסות לשמוע רעשים בשילוב.

עשיתי, ושמעתי. כאילו לא נכנס חלק. (רק להחזיר לניוטרל נכנס בשקט לגמרי).

אח"כ קראתי שצריך לבדוק באיזה סל"ד מגיע שיא המומנט (לפי הספר רכב). אח"כ להחזיק ברקס חזק, לתת גז עד הסוף (לא יותר מ 3 שניות) ולראות מתי הרכב "חותך".

עשיתי גם את זה. אם אני מבין נכון את הנתונים, אצלי ברכב השיא אמור להיות ב 4800 סל"ד. בבדיקה לא הצלחתי לעבור את ה 4100. האם זו גם אינדיקציה?

בקיצור, ניסיתי קצת ללמוד מהאינטרנט.

הבנתי שמבחינה כלכלית, עדיף בעיה בממיר ממונט ולהחליף אותו מאשר בעייה בגיר ולשפץ אותו.

האם לפי מה שכתבתי אני יותר בכיוון של בעיית ממיר מומנט?

תודה

פורסם
איזה רכב זה?

מעדיף לא לחשוף כרגע כי גם המוסכניק שלי מסתובב פה ולא נעים לי שיראה שאני בודק אותו.

מנוע בנזין אוטומט כמובן, מעל 3 ליטר V6 אם זה עוזר.

פורסם
מעדיף לא לחשוף כרגע כי גם המוסכניק שלי מסתובב פה ולא נעים לי שיראה שאני בודק אותו.

לא נעים מת מזמן.

זה הרכב שלך הכסף שלך והשאלות שלך.

נעים נעים.

• תוכן חדש...