Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת כרית אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב קיה ריו 2013

בשישי החלפתי מדחס של המזגן עשו לי ניקוי של המדחס משהו בלחץ

וביום ראשון התחילה נורת כרית אויר להבהב ואז כרגע להדלק בקבוע שלעיתים מתכבת אבל דלוקה ברוב הזמן.

היש קשר בין הניקוי לבעיה בנורה? כמה עולה לתקן את זה

פורסם

אין קשר. הבעיה היא כעת בסליל כרית האויר זה המחלה שלהם. הסליל עצמו עולה באיביי בסביבות ה 300 שח למשהו איכותי אפילו מקורי לפי מקט. ההחלפה שלו היא פשוטה כ רבע שעה של עבודה. אם את רוצה להיות בטוחה שזה אכן הסליל אז להתחבר לסורק בחברה יעלה לך כ 250 שח. התיקון עצמו במידה וזה זה במוסך נע סביב ה 800 שח מורשה אם אני זוכר נכון. עשי את השיקולים ואם תרצי שנמצא לך סליל תואם שלחי פה מיספר שילדה.

פורסם
תודה על התגובה אבל איך אני אתקין את זה? ושאלה נוספת להעביר את האוטו טסט כשהנורה דולקת יש עם זה בעיה?
בס"ד

הרכב לא יעבור טסט, עם נורית דולקת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

עם החפיפניקיות של מכוני הטסט יש מצב טוב שהוא יעבור. הבעיה שזה לא בטיחותי לנסוע ככה. אני מעריך שהחלפת סליל כרית אויר מקורי תעלה סביב 800 ש"ח.

לא שווה להסתכן בשביל זה.

• תוכן חדש...