Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

סיטואציה די מוזרה שקרתה לי היום,

עברתי על פירוט האשראי וראיתי חיוב מבית עסק שלא הייתי בו בחודשים האחרונים, ובוודאי שלא בתאריך שהיה רשום.

למרות זאת, הופיע חיוב עם "עסקה עם הצגת כרטיס", התקשרתי לבית העסק שבדק חיובים ולא ראה שיצאו קבלות או חיובים כלשהם בתאריך המצוין ולא ידע על מה מדובר ולכן הגשתי הכחשת עסקה.

לאחר מכן, סתם מרפרוף בקבלות, אני מגלה שכנראה מדובר בעסקה קטנה שביצעתי לפני חצי שנה בדיוק (השעה שמופיעה היא בדיוק אותה שעה שמופיע בחיוב רק שהתאריך שונה בחצי שנה), הסכום נמוך ולכן גם לא זכרתי על מה מדובר. זאת אומרת, היה איזשהו עיכוב בחיוב מסיבה לא ברורה (עסקה רגילה לחלוטין).

מה עליי לעשות? האם יש אפשרות לבטל הכחשת עסקה? ואם כן, האם יופיע כ"טעות לקוח" או כטעות בית עסק?

ובכלל, יש לזה משמעות אם מופיע כטעות לקוח?

תודה!

פורסם

תתחיל בבדיקה בדוחות הכרטיס אם כבר חוייבת באותו בית עסק על אותה עסקה מלפני חצי שנה, ומה תאריך העסקה שמופיע בדוח הנוכחי. כבר נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות של חיובים לגיטימיים שמופיעים במקום לא צפוי. מצד שני - בית עסק יכול לנסות לחייב חיוב כפול. בדוק גם אם לא מדובר באיזו עסקת תשלומים או עסקה מתמשכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי ולא מדובר בחיוב כפול, לא היה חיוב כזה בעבר.

תאריך ביצוע העסקה שמופיע בפירוט אשראי מופיע על לפני מספר ימים, בקבלה שאני מחזיק מופיע התאריך הנכון - בחודש אפריל.

סוג העסקה: רגילה.

פורסם

במידה והכחשת עסקה אמיתית, חברת האשראי יכולה לחייב בסכום עמלה מסוים, בהתאם לסוג הלקוח שאתה (וותיק, עקב גדול של עסקאות וכיו"ב) ייתכן ויוותרו לך על העמלה.

רצוי שאתה תיזום את השיחה לביטול ההכחשה, במיוחד כאן שהחיוב בוצע בפיגור ניכר יש סיבות מקלות.

פורסם

תודה על התשובות.

השאלה אם חברת האשראי תגדיל ראש ותראה שתאריך החיוב שהוזן (לפני מספר ימים) שונה בצורה משמעותית מתאריך העסקה לפי הקבלה שיספקו בבית העסק?

כשאני מבטל את ההכחשה (עם ההסבר כמובן, בהנחה שזה בכלל מעניין אותם), יש השלכות כלשהן?

פורסם

כבר ראית באתר שזיכו את העסקה?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לוקח כמה ימי עסקים, אז צור איתם קשר לביטול, אפילו בצאט

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איזו חברת אשראי?