Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג משאית פגע בדלת שלי, מצורף תמונות, הוא מודה באשמה ולוקח אחריות, הוא רוצה שאלך לתקן אותו במוסך שלו,

הרכב דלי הוא רודיוס סאנגיונג כשנתיים על הכביש,

לא נראה לי שאפשר לתקן אותו וצריך דלת חדש, הוא אומר לי בסדר הוא יגיד לפחח שיזמין דלת

השאלות:

1. האם נכון שזה לא בר תיקון?

2. האם צריך להביא לי חדש?

3. האם צריך להביא לי מקורי?

4. האם מגיע לי על ירידת ערך

5. ממה אני צריך להיזהר מהמוסך שלו, ואיך בדיוק עושים את זה?

6. האם זה חכם להסכים ללכת לפחח שלו?

תודה רבה מראש

IMG_5740.JPG

IMG_5741.JPG

IMG_5743.JPG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זכותך לתקן את הרכב בכל מוסך מורשה משרד התחבורה שתבחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

היה לי נזק דומה מאד בסויפט של אשתי (בדלת הקדמית, בולי הנזק בקשת הגלגל). התיקון היה החלפת הדלת (כנראה בכזו מפירוק) - בסויפט עלה לי 2500 ש"ח פלוס מע"מ, כלומר כ-3000 ש"ח. לא רואים את ההחלפה - כנראה השיג דלת בצבע המקורי, או שעשה עבודת צבע טובה במיוחד.

בחר במוסך מורשה משרד התחבורה שעליו אתה סומך, אתה לא צריך להכנ לדרישות של נהג המשאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הנהג משאית מנסה לשדל אותך לתקן את רכבך במוסך "שלו" כנראה כדי לקמבן את התיקון הכי זול שאפשר. שכנראה יכלול כמה מכות הגונון עם פטיש על הדלת, חצי קילו שפכטל וצביע ברמה נמוכה של החלק.

הקלט אותו מודה באשמה ותדרוש ממנו לשלם על תיקון במוסך שאתה ורק אתה תבחר. במידה ויסרב תפעיל ביטוח ובמידת הצורך תתבע אותו בתביעות קטנות עם הוכחה של הודעת אשמה שלו.

כמו כן חובה עליך להביא שמאי רכב שיבדוק שהנזק הוא באמת רק הדלת.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

עד שנתיים מגיע לך דלת חדשה מקורית.

שמאי שלך מוסךשלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבין, הוא עושה עליך קומבינה כפולה, גם בלי להפעיל את הביטוח שלו (משאית = יותר יקר) וגם במוסך "שלו" (הסבירו לך את איכות התיקון).

עקרונית אתה לא חייב לעבור דרך ביטוח אבל שמאי רצוי מאד.

התיקון צריך להתבצע במוסך שאתה בוחר ושהוא יחליט אם הוא מפעיל את הביטוח שלו או משלם ישירות.

תוציא ממנו הודאה בכתב או בהקלטה.

פורסם

תגיע למוסך שלו יחד עם שמאי מטעמך, לאחר שתסגור עם נהג המשאית שבמידה ותחליט שאתה מתקן במוסך שלו, עלות השמאי עליו. במידה ותגיעו להסכמות לגבי צורת ואיכות התיקון, סבבה, לא תגיעו, גם סבבה. אתה יכול לבחור אלטרנטיבות אחרות.

ארז רונן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עובד ועובד טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...