Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את שמן הגיר למיצובישי גרנדיס, להחלפה כמעט מלאה צריך כ 6 ליטר שמן ATF SP3

אני מחפש את השמן המקורי של מיצובישי ולא מוצא, אמור להיות במכלים של 4 ליטר, במוסכים של מיצובישי יש להם רק בחבית שלא ידוע מה יש שם ("אומרים זה מה שצריך") ואני לא סומך על זה.

מישהו כאן יודע איפה אפשר להשיג במרכז הארץ את המכלים עם השמן המקורי?

ATF SP3.jpg

פורסם

אתה לא חייב את השמן המקורי.

זה אותו תקן של יונדאי - אז אתה יכול לקנות מקורי של יונדאי, או כל שמן איכותי שעומד בתקן כמו VALVOLINE או יורול.

Stay Dirty

פורסם

חשבתי על כך כשהחלפתי ליונדאי גטס לפני מספר שבועות את שמן הגיר עם השמן שבבקבוקים הכחולים של יונדאי של 1 ליטר שעולה 50 שח ל1.

אבל בכל זאת (פדנטי) רציתי את המקורי כי אני חושב שישנם איזה שהם הבדלים ביניהם. כמו שלדוגמה לא כל שמני המנוע 5W30 סינטטי מלא עם אותו התקן הם זהים לגמרי וגם באותה האיכות.

אם לא תהיה לי ברירה אז אחליף עם שמן יונדאי ואז גם אפשר להגיע יותר טוב לכמות שצריך של 6 ליטר.

מוזר שבמוסכים של היבואן אין מידע רשמי מה יש בחבית שיש להם, התשובות שקיבלתי, שזה מה שצריך ומקורי.

אשמח אם יש מידע איפה פה במרכז (גוש דן) אפשר לקנות השמן המקורי שצריך.

פורסם

דיברתי עם עם just motor שזה אבי חלפים אין להם 1 ל' יש את ה 4 ל' אבל זה ברחובות, לנסוע עד לשם בשביל זה :?:

מחפש יותר בגוש דן אם יש.

פורסם

תנסה אצל אוטוסטור חולון או חלפים4יו חולון. יכול להיות שלאחד מהם יהיה.

אפשר לנסות גם אצל יונדאישופ בדרום ת"א, אולי יהיה להם, שמעתי שהם מביאים גם חלקים למיצובישי עכשיו.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• תוכן חדש...