Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא פלטת עץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שכל הפורום היעודיים בנושא לא ממש פעילים החלטתי לאתגר אתכם.

אני זקוק לפלטה לשולחן סלון בגודל 140*50*3 סמ

יש ברשותי פלטה כזו שכבר...עשתה את שלה.

אני מעוניין בעץ מהגוני, לא חובה אבל העיקר שיהיה בפורמט של FINGER JOINT (ץמונה מצורפת), כאמור אין לי בעיה שיהיה מעץ אחר איכותי בתבנית ה FINGERS ועם צביעה אפשר להביא אותו לגוונים האלו.

העניין הוא שפלטות באות בגדלים פי 2.5 ממה שאני צריך ואין לי מה לעשות עם השארית.

אם יש לכם הכוונה או מישהו שיש את העץ הנל או דומה ואפשר לקנות ממנו מידה כזו אשמח לשמוע.

תודה!

(אזור המרכז)

בוצר-בלוק-מהגוני-2-1024x685.jpg

פורסם

לא כ״כ הבנתי את הדאגה מהשארית.

או שאתה פונה לנגר / מחסן עצים, משלם להם כדי לחתוך את הגודל רצוי ומשאיר את השארית אצלם,

או שאתה לוקח את השארית הביתה ומוכר ביד2 / מוסר בפורום.

פלטות כאלה של ״חיבורי אצבע״ נפוצים בשלל מקומות, לרוב עם הכינוי המוטעה ״בוצ׳ר בלוק״.

אגב, סתם מסקרנות, מה זה ״עשתה את שלה״? אם הפלטה המקורית עבה מספיק

ואין בה שריטות עמוקות, אפשר להסיר את הלכה הישנה, ללטש וליישם מחדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כרעיון, ניתן להשתמש בלביד (דיקט) בעובי הרצוי ולצפותו בפורניר. אמנם אין פורניר בדוגמת חיבורי אצבע אבל יש עצים מדהימים ביופיים שעלותם כלוח מטורפת והם נגישים מבחינת המחיר כפורניר שהוא עץ לכל דבר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הבוצ'ר מאיקאה זה רעיון, אבל מה אני עושה שהמידה לא מדויקת? לוקח לנגר מבקש שיחתוך במידה? ישייף את הקנטים באלכסון(כמו בתמונה של איקאה?) ויצבע? בכלל, אפשר לעשות על זה עוד צביעה כהה?

עץ עם פורניר זה מה שיש היום, גם מאד שפיצי (יש ילדים קטנים באזור) וגם קצוות נשברים וגם קיבלה בטן כל הפלטה, למי ששאל מה זה "עשתה את שלה"

אגב, השאירות לא מדאיגות אותי אלא הכסף ששילתי עבורן, פלטת סטנדרטית של בוצר מהגוני יכולה לנוע סביב ה 1500-2000 שח למיטב הבנתי ואני צריך בערך שליש מזה, לא מתכוון להתעסק עם מכירות וכו, אם יש מקום שגם ככה מתעסק עם זה ואוכל לקנות חתיכה ממנו. זה הפתרון האידאלי

תודה

פורסם (נערך)

או-קיי, אם מה שיש היום זה פורניר מתפורר אז אין מה לחדש / לתקן.

מכיוון שאתה בכל מקרה צריך מישהו שיחתוך לך את הפלטה, הפנייה לאיקאה לא תעזור לך

משום שכך או כך תצטרך לשלם לשירות נוסף ועוד לסחוב את הבהמה.

כל משטח כזה שתקנה, באיקאה או במקום אחר, אפשר לגוון.

כמו שכתבתי, גש למחסן עצים, בחר פלטה ושלם על שירות חיתוך,

ופאזות במידה ואתה לא רוצה לשייף אותן בעצמך.

יש כאלה שחותכים למידה במקום, ויש כאלה שעובדים בשיתוף פעולה עם נגר שעובד בסמוך.

התמונה המקורית שההבאת הגיעה מ״תעשיות עץ ויצמן״ בנתניה, לפחות לפי האתר יש להם מה שאתה צריך,

הן מבחינת מוצרים והן מבחינת שירותי נגרות. תרים טלפון.

אתה לא צריך מהגוני, אפשר להשתמש גם באלון או לבנה + לכה מגוונת.

ובכלל, קצת מוזרה לי הציפייה שאיפה שהוא ביקום תצוץ איזו פלטה משאריות חיתוך של מישהו אחר, בדיוק במידות הדרושות ועם פאזה. יש אנשים שזה המקצוע שלהם, הזמן, שלם וקבל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או-קיי, אם מה שיש היום זה פורניר מתפורר אז אין מה לחדש / לתקן.

מכיוון שאתה בכל מקרה צריך מישהו שיחתוך לך את הפלטה, הפנייה לאיקאה לא תעזור לך

משום שכך או כך תצטרך לשלם לשירות נוסף ועוד לסחוב את הבהמה.

כל משטח כזה שתקנה, באיקאה או במקום אחר, אפשר לגוון.

כמו שכתבתי, גש למחסן עצים, בחר פלטה ושלם על שירות חיתוך,

ופאזות במידה ואתה לא רוצה לשייף אותן בעצמך.

יש כאלה שחותכים למידה במקום, ויש כאלה שעובדים בשיתוף פעולה עם נגר שעובד בסמוך.

התמונה המקורית שההבאת הגיעה מ״תעשיות עץ ויצמן״ בנתניה, לפחות לפי האתר יש להם מה שאתה צריך,

הן מבחינת מוצרים והן מבחינת שירותי נגרות. תרים טלפון.

אתה לא צריך מהגוני, אפשר להשתמש גם באלון או לבנה + לכה מגוונת.

ובכלל, קצת מוזרה לי הציפייה שאיפה שהוא ביקום תצוץ איזו פלטה משאריות חיתוך של מישהו אחר, בדיוק במידות הדרושות ועם פאזה. יש אנשים שזה המקצוע שלהם, הזמן, שלם וקבל.

אשמח לשלם ולקבל אבל לא לשלם על פלטה שלמה, בגלל זה חיפשתי מקום שמתעסק עם זה על בסיס קבוע ושאקנה ממנו את החלק הדרוש לי +/- ואשלם על העבודה.

אז אתה אומר שאפשר להגיע לגוון שאני רוצה גם על עץ בהיר יותר וכנראה זול יותר FINGERS? כזה? http://www.viran.co.il/wood/%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%95%D7%A7/

תודה!

פורסם

כן, עם הפיגמנט המתאים אפשר להגיע לאיזה צבע שתרצה, אפילו שחור אם מתחשק.

• תוכן חדש...