Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע פיג'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

פיג'ו 207 שנת 2009, מנוע 1600 סמ"ק. מד חום משחק בין 90 מעלות ל75-80 מעלות. הרכב נקנה לפני מס' ימים. הוא עולה ל90, יורד ל80 ושוב עולה ל90. כל זה בזמן נסיעה.

עוד דבר, עם מזגן האוטו ב800 סל"ד ומרגישים רעידות. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

רעידות יכול להיות תושבת. הסל"ד יציב או רועד?

ללא מזגן, בעמידה במקום בהילוך (D) יש רעידה?

לגבי חום מנוע, ממה שזכור לי להבדיל מדגמים אחרים של היצרן - כאן המד אמור להיות קבוע על 90. אולי תרמוסטט.

שני הדברים שווים בדיקה.

פורסם

חום יציב לא באמת אומר שהחום יציב על המעלה, אלא שהמחשב מכוון את השעון להציג טמפ' קבועה כל עוד המנוע נמצא בטווח טמפ' מסויים שנחשב תקין.

הטווח שאתה מתאר נשמע תקין, אז לא הייתי דואג מאוד, אבל אם בין כה וכה תלך למוסך לברר לגבי הרעידות, שווה לשאול גם לגבי זה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בהמשך למה שאמרת - ברוב הרכבים המודרנים כאשר יש טווח - המד חום אכן נשאר על ה-90.

גם ב-207 זה ככה למיטב זכרוני.

ב-206 אם איני טועה זה לא היה והיית מקבל טמ"פ אמיתית.

לכן אם היא לא יציבה, למרות שהיא אמורה להיות - הייתי אכן חושד בטרמוסטט תקול.

פורסם
רעידות יכול להיות תושבת. הסל"ד יציב או רועד?

ללא מזגן, בעמידה במקום בהילוך (D) יש רעידה?

לגבי חום מנוע, ממה שזכור לי להבדיל מדגמים אחרים של היצרן - כאן המד אמור להיות קבוע על 90. אולי תרמוסטט.

שני הדברים שווים בדיקה.

אין רעידה כשאין מזגן. הסל"ד נשאר יציב למעט ירידות ממש קטנות של אולי כמה עשרות סל"דים.

חום יציב לא באמת אומר שהחום יציב על המעלה, אלא שהמחשב מכוון את השעון להציג טמפ' קבועה כל עוד המנוע נמצא בטווח טמפ' מסויים שנחשב תקין.

הטווח שאתה מתאר נשמע תקין, אז לא הייתי דואג מאוד, אבל אם בין כה וכה תלך למוסך לברר לגבי הרעידות, שווה לשאול גם לגבי זה.

נסעתי במספר יחסית גדול של רכבים בחיי ולא זיהיתי תופעה כזאת. חום מנוע אמור להישאר עד 90, מעלה לפה מעלה לשם.

פורסם

היו לי 5 רכבים של PSA, בכולם ראו שינויי טמפ' מהותיים (בתחום התקין), וכשזה התחיל לחרוג מהתחום התקין ידעתי שהגיע הזמן להיכנס למוסך. לא יודע אם זה ככה גם ב-207.

שוב, מערכת קירור של רכב לא מסוגלת, by design, לשמור על טמפ' מדויקת לגמרי, וזה לגמרי בסדר. בפוקוס הנוכחית שלי המחוג מתחיל למטה, אחרי כדקה מטפס בצורה נראית לעין עד לחצי ונתקע שם. ברור לגמרי שהוא לא מייצג טמפ' אמיתית אלא עיבוד ממוחשב של טווחים (קר, בסדר, חם מדי).

אני מסכים איתך

פורסם
היו לי 5 רכבים של PSA, בכולם ראו שינויי טמפ' מהותיים (בתחום התקין), וכשזה התחיל לחרוג מהתחום התקין ידעתי שהגיע הזמן להיכנס למוסך. לא יודע אם זה ככה גם ב-207.

שוב, מערכת קירור של רכב לא מסוגלת, by design, לשמור על טמפ' מדויקת לגמרי, וזה לגמרי בסדר. בפוקוס הנוכחית שלי המחוג מתחיל למטה, אחרי כדקה מטפס בצורה נראית לעין עד לחצי ונתקע שם. ברור לגמרי שהוא לא מייצג טמפ' אמיתית אלא עיבוד ממוחשב של טווחים (קר, בסדר, חם מדי).

אז זה הגיוני שבמהלך נסיעה המד חום לא קבוע ורואים ירידות של 10-12 מעלות?

פורסם

לדעתי כן (כל עוד מדובר בתחום הסביר, לא 120-130 כמובן) אבל אני לא מכיר את ה-207, יכול להיות ששם זה לא אמור לקרות.

בהנחה שהטמפ' המוצגת אמיתית, התחום שאתה מתאר נשמע סביר לגמרי.

אני מסכים איתך

פורסם

דוב פו - היה לך ניסיון עם איזה רכבי PSA?

כי בדגמים עם המנוע הישן זה היה נורמלי לחלוטין, ב-308 שלי זה לא היה ככה.

מקסימיליאנו - לדעתי במקרה זה הכי טוב להרים טלפון למוסך גבע ורק לשאול. אני עדיין חושב שהתרמוסטט שלך על מצב פתוח.

פורסם

ב 206 השעון מטייל כל הזמן אבל בשום מצב הוא לא אמור לרדת מתחת ל 80 מעלות.

בדגמים הבאים אחרי 206 השעון אמור לעמוד על 90 מעלות קבוע.

• תוכן חדש...