Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחליפה לקורולה 09 שלי (יד 00 שאין בה שום בעיות אבל רוצה להתקדם בשנתון), אנחנו זוג+ילדה, 80% מהנסיעות אני נוסע לבד לפגישות עבודה, רב הנסיעות בין הרצליה לרשלצ (כביש מהיר/פקקים/ חניה גם בתל אביב לא מעט), יש גם תקופות עם נסיעות של פעם פעמיים בשבוע של נסיעות ארוכות לדרום צפון, הנסועה שלי משתנה גם היא- 18 עד 25 אלף ק"מ בשנה,

מחפש רכב שלא ירגיש ירידה מול הקורולה- חשוב רכב עם אמינות טובה, בטיחות, חסכון בדלק ותחזוקה פשוטה, תיבה אוטומטית (פלנטרית או רציפה בלבד לא dsg למניהן) . מודל עדיף לפחות 2013. אשתי היתה מעדיפה ג'יפון אבל לדעתי זה אומר גרוטאות עייפות . אני מתכונן להחזיק ברכב לא מעט שנים ועדיף רכב שכבר ספג את ירידת הערך הגדולה.

פורסם

לדעתי אתה צריך רכב מקטגוריית סופר מיני, הונדה ג'אז היא אופציה טובה. גם לדעתי פיז'ו 208 שבאה כיום עם גיר פלנטרי יפני של חברת אייסין ומפגינה אמינות ממש טובה לפי קריאותיי כאן בפורום.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

קורולה 2009 הגיעה גם וגם.

אין טעם לעבור לקורולה 2012 2013 מאותה צורה כמו שיש לו, עדיף לחפש 2013 צורה חדשה שעדיפה בכל תחום על הישנה.

פורסם

בקשר לקורולה שלי-היא אכן הדגם עם לאחר העדכוועםן גיר אוטומטי 4 הילוכים (יחד עם עוד כמה עדכונים)ואכן קורולה אם לא הצורה החדשה לא רואה טעם להחלפה, הבעיה שהמחיר שלהם נראה שרחוק מדי מהתקציב (אני אשמח לטעות).

208 קטנה מדי (בגאז' לצרכי משפחתיים), ג'ז הייתי הולך בשמחה אבל המפקדת לא בעד (וגם לא בעד סטיישנים).

עדיפות מסויימת לתוצרת אסיה אך לא פוסל פ'יזו ואחרים בכלל בעקרון אם יש דגם מוצלח עם אמינות ברורה ותמורה גבוהה.

• תוכן חדש...