Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים איבדתי את זה לגמרה אני ממש כבר בשבועות האחרונים לא יודע מה לעשות אני מחפש רכב

שמצד אחד הנראות שלו (הבפנים והבחוץ יראה קצת חדיש ויריגש לי סבבה שנתון של 2012-2011+)

מצד שני אני רוצה רכב חסכוני בדלק...

אז אשמח להמלצות הרבה אנשים אמרו לי תקנה רק יפני כי השאר לא אמינים זה באמת נכון?

הציעו לי למשל פיאט 500 שנת 2014 עם 50אלף קילומטר במחיר 30 ומשהו 32 ככה אלף זה משתלם? הרכב הזה פיאט 500 אמין בכלל?.

או שעדיף לי ללכת על מאזדה2/ או איזה סוזוקי או משהו(אמרו לי שעדיף לי רכב יפני שהם הכי אמינים) בקיצור איבדתי את עצמי..

ושוב הרכב שאני מחפש הוא:

חסכוני בדלק.

נסיעות ביום יהיה בערך 50קילומטר..(גר בירושלים יש קצת עליות)

שיהיה רכב אמין ..

וכמובן כמו שאמרתי מחפש רכב קטן סבבה אבל הכי חשוב לי שהוא יראה גם מבחינת הנראות החיצונית טוב(יעדיף רכב שיש לו בלוטוס מובנה ברכב שיהיה אפשר לשמוע עם טלפון גם)

אני לא מבין כלום ברכבים ובעיקרון הבנתם את המטרה שלי זה הפוסט השני שלי אשמח ליעוץ..

פורסם

שלום,

מדוע לא המשכת בשרשור המקורי?

אתה גר בירושלים ונוסע לא הרבה - תחפש סוזוקי סוויפט 1.5 או מאזדה 2 דינאמיק הכי שמור שיש לתקציב שלך.

אפשר גם קיה פיקנטו אוטומטית.

תעזוב את פיאט 500 עם הגיר הרובוטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

מדוע לא המשכת בשרשור המקורי?

אתה גר בירושלים ונוסע לא הרבה - תחפש סוזוקי סוויפט 1.5 או מאזדה 2 דינאמיק הכי שמור שיש לתקציב שלך.

אפשר גם קיה פיקנטו אוטומטית.

תעזוב את פיאט 500 עם הגיר הרובוטי.

מה הבעיה עם פיאט 500 אשמח להסבר איך זה שרכב פיאט 500 בשנת 2014 עולה כלכך זול ביחס לאחרים ? ויש לו רק 50 אלף קילומטר!.

אבל אתה מבין שמעבר לרכב קטן אני רוצה רכב שיראה נורמלי מבפנים? שיהיה קצת חדיש?

פורסם

יש סיבה למחיר הזה - הגיר לא נעים לתפעול, בלי קשר לאמינותו. אני אישית גם לא מתחבר למראה של פיאט 500 - צעצוע על גלגלים.

זאת דוגמה שאיך שכל אחד רואה בצורה שונה יופי/ כיעור/ חדשנות

יש לך המון דרישות ל 30 אלף שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש סיבה למחיר הזה - הגיר לא נעים לתפעול, בלי קשר לאמינותו. אני אישית גם לא מתחבר למראה של פיאט 500 - צעצוע על גלגלים.

זאת דוגמה שאיך שכל אחד רואה בצורה שונה יופי/ כיעור/ חדשנות

יש לך המון דרישות ל 30 אלף שקלים.

בכל מקרה יש לי גם הצעה לסוזוקי סוויפט דגם GLX שנת 2012 עם 114אלף קילומטר במחיר 30-31 מה דעתך? יד שלישית.

על מה היית הולך?

פורסם

אתה יכול לחשוב על ניסאן מיקרה - יש מדי פעם דיווחים על בעיות גיר, אבל לא ברמה גורפת כמו dsg7 למשל. למיטב זכרוני (לפחות בחלק מרמות הגימור) יש לה בלוטוס, ולגבי מראה, זה עניין של טעם. חוץ מזה היא גם חסכונית.

בשאר התחומים (כח, נוחות, בידוד רעשים, עידון) היא קצת פחות מצטיינת, אבל כאמור, במגבלות התקציב אי אפשר הכל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי מעדיף אתת המיצובישי ספייס סטאר על פני המיקרה לטעמי רכב קצת יותר טוב במיוחד כשלוקחים בחשבון את בעיית הגיר במיקרה (אך מצד שני לספייס סטאר יש חסרון נוחות בבין-עירוני)

בכול מקרה ה1.2 לדעתי יהיו קצת חלשות למי שגר בירושלים הרגע חזרתי מצפון הכינרת שנסעתי אליה עם ה208 1.2 ידנית שלי (רכב מלא + ציוד על ציוד :-D ) היו רגעים שלרכב היה קשה בעליות (מהירות יציבה של 78 קמ"ש הילוך שלישי 4500 סל"ד +- דוושת גז ברצפה) לנוכח זה שה208 בעלת מנוע חזק יותר מהמיקרה והספייס סטאר וגיר ידני רגיל שמאבד פחות כוח מאוטומט אני יוצא מנקודת הנחה שהמיקרה והספייס סטאר יתקשו יותר.

הייתי ממליץ לחפש משהו עם מנוע לפחות קצת יותר גדול (1.4+) לכן הסוזוקי סוויפט\מאזדה 2 1.5 אלו אופציות טובות אך במחיר של 30 אלף הן יהיו ישנות יותר אופציה שלדעתי תהיה עוד יותר טובה זאת הפורד פיאסטה 1.4 אוטומט במחיר של 25,000 אתה יכול למצוא אחת משנת 2012 שתהיה צעירה ופחות שחוטה מהסוויפט והמאזדה.

פורסם

מצד שני הספייס קלה בכמעט 100 קילו מהפיגו..

המיצובישי חיסכונית אבל באזור הררי רועשת, קח אותה לנסיעת מבחן.

אני גם הייתי בדק מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק, לא חיסכונית אבל זריזה יותר.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...