Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות צמפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחר שמכרתי את הרכב שלי התחלתי להשקיע חיפושים במחליף לרכב.

אני עד היום התעניינתי באאודי A3 סדאן בצבע לבן וקיבלתי גם הצעה בסוכנות על סך 217 אלף ש״ח (ההצעה הייתה לפני שנה).

אחרי חיפושים בפייסבוק וביד2 שלא העלו לצערי דבר כנראה אני אחזור לסוכנות לקבל הצעה חדשה.

לדעתכם בימי מכירות שבוע הבא אני יוכל לקבל הצעה טובה יותר ממה שקיבלתי לפני שנה?

איך אאודי בימי מכירות? אשמח לטיפים ולעצות מאנשים עם ניסיון עם אאודי בימי מכירות.

אני לא צריך את הטרייד אין שלהם וגם לא מימון אשמח לעצות נטו במה אפשר להוציא מהם מבחינת הנחות על הרכב.

תודה וחג שמח.

פורסם

לפי זה נראה שכן:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2018-09-27-N03-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A6'%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F-72-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA

אאודי A4 ספורט עם מנוע טורבו בנזין בנפח 1.4 ליטר בהספק 150 כ"ס ותיבת 7 הילוכים רובוטית כפולת מצמדים, תוצע במחיר מבצע של החל מ- 214,900 ₪ המגלם הנחה של 20,800 ₪ ממחיר המחירון.

פורסם
היי

לאחר שמכרתי את הרכב שלי התחלתי להשקיע חיפושים במחליף לרכב.

אני עד היום התעניינתי באאודי A3 סדאן בצבע לבן וקיבלתי גם הצעה בסוכנות על סך 217 אלף ש״ח (ההצעה הייתה לפני שנה).

אחרי חיפושים בפייסבוק וביד2 שלא העלו לצערי דבר כנראה אני אחזור לסוכנות לקבל הצעה חדשה.

לדעתכם בימי מכירות שבוע הבא אני יוכל לקבל הצעה טובה יותר ממה שקיבלתי לפני שנה?

איך אאודי בימי מכירות? אשמח לטיפים ולעצות מאנשים עם ניסיון עם אאודי בימי מכירות.

אני לא צריך את הטרייד אין שלהם וגם לא מימון אשמח לעצות נטו במה אפשר להוציא מהם מבחינת הנחות על הרכב.

תודה וחג שמח.

אני רק. יכול להגיד לך שכשהתעניינתי בעבר לגבי הדגם הספציפי הזה נתנו לי הנחה מ-א-ו-ד גדולה וזה לא היה ב״ימי מכירות״ אז הטיפ ממני אליך הוא להיות רציני, לא להתבייש לתת הצעה נמוכה ובמידה והם אכן מתגמשים לשביעות רצונך לסגור.

שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...