Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לאחרונה אני שוקל להשתדרג וחשבתי ללכת על האופציה של סקודה ראפיד שנת 2013/2014 בתקציב של כ50 אלף שח, ראיתי שיש כמה כאלה שמוצעות ביד 2 במחירים האלה. לפני שנתיים ששכרתי רכב בחול קיבלתי סקודה ראפיד ידנית מנוע בנזין והיא הרשימה אותי ממש לטובה, פה בארץ מדובר על גיר אוטומטי בלבד ואני קצת חושש מזה, מה דעתכם בנושא? לקחת? או להתרחק כמו מאש?

פורסם

לראפיד יש שתי חסרונות בולטים.

א. היא תת-משפחתית לכן תהיה פחות טובה ברוב האספקטים מרכב משפחתי מכיוון שתוכננה להיות זולה יותר (בידוד רעשים, נוחות נסיעה, מרווח פנים, בטיחות וכו..) אך בזכות מנוע טורבו היא בולטת לטובה מבחינת זריזות ומהירות על פני משפחתיות אטמוספריות

ב. הגיר שמותקן בה הוא גיר הDSG 7 יבש זה גיר לא אמין בעליל ומידי פעם דורש טיפולים ותיקונים יקרים מה שמקפיץ משמעותית את עלות התחזוקה של הרכב בנוסף הגיר הזה לא לרוב לא נעים בנסיעה במהירויות נמוכות כמו בפקקים למשל.

שורה תחתונה במחיר של 50 אלף ש"ח יש אלטרנטיבות טובות בהרבה שמתעלות על הראפיד כמעת בכול פרמטר הן הסיטרואן C4 1.2 טורבו והפיגו 308 1.2 טורבו. הן משפחתיות בגודל מלא שטובות יותר מהראפיד וגם כן הן הוכיחו את עצמן כרכבים אמינים ללא תקלות בולטות כמו בעיות הגיר בראפיד לכן גם התחזוקה שלהן אמורה להיות פחות בעייתית.

פורסם

אני באמת לא מבין איך התחילו פתאום להמליץ לך על סיטרואן ופג'ו.

ולנושא: אתה יכול למצוא סקודה פאביה משנתונים אפילו גבוהים יותר בתקציב הזה, במיוחד ידניות. בהצלחה.

• תוכן חדש...