Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הייתי בסקודה. 180 על הכביש ויש מלאי. מנוע 2 ליטר DSG7 אמר שזה 7 רטוב ולא יבש. אין לי מושג אם זה מדויק או איך התיבה הזאת באופן ספציפי.

זה המבצע שלהם בימי מכירות שמפרסמים?

ולא כדאי כבר לחכות לינואר ולרכוש 2019 בנזין וזהו?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאלתי יותר מידי. איכשהו אמרתי לסוכן שמבחינה הסטורית עדיף DSG6 על DSG7 למרות כל השיפורים, ואז הוא הפליץ לי שב VAG שכיחות התקלות היא 3% כמו בטויוטה וכל רכב אחר. הסברתי לו שזה לא הדבר הכי נכון להגיד בדיוק כשצ'מפיון חתמה על הסכם פשרה בייצוגית, הוא המשיך לקשקש אז הלכתי. לא בא לי גם להעלות את השרשור הזה על מטען הגחון של DSG לטוב או לרע, אז עזוב.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)
זה המבצע שלהם בימי מכירות שמפרסמים?

ולא כדאי כבר לחכות לינואר ולרכוש 2019 בנזין וזהו?

בשלב זה של השנה, בייחוד שאין הנחה מיוחדת, עדיף לחכות לשנת 2019 ולרכוש את גירסת הדיזל (אלא אם כן מרבית הנסיעות שלך הן עירוניות שאז מסנן החלקיקים בדיזל נהרס).

הדיזל מאד חסכוני ובפועל אמור לתת ביצועים טובים מאד (כך לפחות התרשמתי משכירת פאסאט דיזל סטיישן 2 ליטר DSG במשך שבועיים בחו"ל. הקודיאק אמנם יותר כבד אבל לא נראה שאמור להיות הבדל כזה גדול בביצועים).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
בשלב זה של השנה, בייחוד שאין הנחה מיוחדת, עדיף לחכות לשנת 2019 ולרכוש את גירסת הדיזל

.

אני לא יודע כמה ניתן להאמין לנציגי המכירות בסוכנות, אבל הם טוענים שירידת המחיר שהיתה לגירסת הדיזל היא כיוון שאין להם במלאי גרסת בנזין והמחיר צפוי לעלות בשנה הבאה ברגע שגרסה זו תגיע למלאי.

פורסם
אני לא יודע כמה ניתן להאמין לנציגי המכירות בסוכנות, אבל הם טוענים שירידת המחיר שהיתה לגירסת הדיזל היא כיוון שאין להם במלאי גרסת בנזין והמחיר צפוי לעלות בשנה הבאה ברגע שגרסה זו תגיע למלאי.
ברגע שמכרת פעם אחת במחיר נמוך יותר אין דרך חזרה... חשפת את ה"קלפים" שלך. מקסימום המחיר ישאר במכירות מיוחדות למועדונים וכו... וניראה שהולך להם טוב במכירות אז למה להרוס. כמו ניסן אקסטרייל בהתחלה גם אצלם המחיר היה גבוה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

שיקלול חודש עליה לכביש במחירון לא אמור למנוע את הצורך להמתין לשנת הדגם הבאה?

כמה הפסד עלול להיגרם לדעתכם?

פורסם

תוסיף את זה זהמוכר רוצה שתקנה עכשיו ולא תחכה ותחשוב 3 חודשים נוספים..

פורסם
נראה כאילו נשאר לך רק ללכת להזמין..

למי נשאר להזמין?

איך הגעת למסקנה כזו?

נראה לי עדיף לחכות לינואר

פורסם

אני חושב שיצא לך פחות או יותר אותו דבר אם אתה לוקח בחשבון את מבצע המכירות שיש עכשיו או במיוחד אם תצליח להשיג את המחיר במבצע של הוט (6000 שח הנחה+מיגון כפול+connectit)

פורסם
אני חושב שיצא לך פחות או יותר אותו דבר אם אתה לוקח בחשבון את מבצע המכירות שיש עכשיו או במיוחד אם תצליח להשיג את המחיר במבצע של הוט (6000 שח הנחה+מיגון כפול+connectit)

כן אולי אותו דבר אבל שנה יותר בשנתון...

יודע או יודעים אם יש מבצעי מכירות בינואר בד"כ?

ואיזו דרך אני יכול לקנות במבצע הוט בלי שיש לי המועדון?

פורסם

אני באמת לא מבין את הפוביה של לחכות לשנתון...זו אגדה אורבנית שמזמן חלפה מן העולם.

הוא מקבל הנחה משמעותית עכשיו (בטח יותר טוב מאשר יקבל בינואר) ומרוויח עוד זמן עם הרכב.

בנוגע למחירון - המחירון הוא לפי חודש עליה לכביש ולא שנתון....ובעוד 5 שנים כשירצה למכור יהיה מדובר בפרוטות..

אני אומר - אם יש מחיר טוב עכשיו בוודאי שכדאי לקחת.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
אני באמת לא מבין את הפוביה של לחכות לשנתון...זו אגדה אורבנית שמזמן חלפה מן העולם.

הוא מקבל הנחה משמעותית עכשיו (בטח יותר טוב מאשר יקבל בינואר) ומרוויח עוד זמן עם הרכב.

בנוגע למחירון - המחירון הוא לפי חודש עליה לכביש ולא שנתון....ובעוד 5 שנים כשירצה למכור יהיה מדובר בפרוטות..

אני אומר - אם יש מחיר טוב עכשיו בוודאי שכדאי לקחת.

במקרה שלי מאחר ואני רוצה בנזין ואין לדעתי במלאי, אז לא נראה לי שיש לי ברירה

בנוסף, אני מסכים איתך שחודש עליה לא משמעותי אבל שנתון לדעתי מהותי מאוד בטח ביחס לזה שיבלוט יותר במכירה בעוד כמה שנים בלוח ביד 2 ואנשים יעדיפו "שנה קדימה"

• תוכן חדש...