Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jvc 9700 VS alpine 9830 VS clarion 746

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, סוף כל סוף אני מוכן לשדרוג הHU ובחודש הקרוב אני מקווה לרכוש אחד מהשלושה בעזרת השם.

אבקש את המלצותיכם וחוות הדעת שלכם על הרדיו דיסקים הבאים:

א.ALPINE CDA-9830 (כ-2000ש"ח)

ב.JVC KDSH-700 (כ-1700 ש"ח)

ג.CLARION DZH-746 (כ-2000 ש"ח)

מי יביא תמורה טובה יותר מהאחרים למחיר שלו?

מבחינת EQ וחיתוכים מי מומלץ יותר?

ובכלל כל דעה מבעל ניסיון תעזור.

בברכה.

ג'ניה

:king:

פורסם

הייתי הולך על האלפיין. הקלריון לא מיובא מסודר לארץ, אני מכיר את הדגם הזה ספציפית, גם אם כן, הייתי מברר טוב טוב מהיכן הוא בא כי אני יודע שאצל היבואן של קלריון הדגם לא קיים בארץ.

ה-jvc לא יספק לעומת הקלריון והאלפיין.

לי אישית יש את ה-646 של קלריון, מכשיר מעולה, אני באמת מרוצה ממנו, קניתי אותו לפני שבועיים.

יש מצב טוב שאני מוכר אותו מכיון שכנראה אני קונה אוטו חדש עם רדיודיסק מובנה וחבל יהיה לי לפרק אותו.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

9830 מכשיר מעולה לשכן שלי יש אותו והוא מאושר עד הגג ממנו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

באמת מכשיר מעולה. יש למישהו אחד בפורום את המכשיר, שמעתי אותו, קראו לבחור איציק.

המון חיתוכים, סאונד נקי - אני אישית אהבתי מאוד.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אייל אני רואה שאתה נמצא, אשמח אם תתרום מהידע שלך...:-)

עריכה:

ליאור-קנית את ה-646 מצ'יפר, נכון? ראיתי שיש לו גם את ה-746.

לא בדיוק הבנתי את הכוונה שלך קודם ולכן רציתי לשאול האם קיים סיכון כלשהוא לרכוש ממנו את ה-746 ?

:king:

פורסם

אח שלי קנה רק אלפיין תאמין לי אני הזמנתי אתמול את ה-9835אמרו לי סוף הדרך והכי חשוב זה של אלפיין.......!!!!!!!!

> [color=#000000]

פורסם
אח שלי קנה רק אלפיין תאמין לי אני הזמנתי אתמול את ה-9835אמרו לי סוף הדרך והכי חשוב זה של אלפיין.......!!!!!!!!

אתה ממליץ לבן אדם על מכשיר כי אמרו לך שהוא טוב?? בלי לשמוע אותו???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יאלה מאפיות אלפיין מול קלריון חחחח מה נסגר איתכם?!

אני לא מוצא משהו מיוחד באיזה קלריון שהוא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

bass, אני באמת לא מבין למה אתה הולך רחוק.

בוא נצא מנקודת הנחה שהבחור אכן כן שמע את הפאנל,............. מה אז ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיכאל - קבל ציטוט שלך מאחד התרדים שבמקרה עיינתי בהם, מחודש נובמבר 04... ציטוט שלך:

"פיוניר DEHP7550MP אחלה מכשיר מלא פונקציות רק חבל שהמכשיר מושך את העין יותר מאשר כוסיות שעוברות ברחוב...עדיף קלריון או אלפיין..."

לא הבנתי אותך. עשית השוואה של פיוניר מול קלריון ואתה לא מעדיף אף אחד מהם?

בהד יוניטים אם קלריון לא ברמה של אלפיין אז אני לא יודע איזו חברה...ואל תגיד לי נקמיצ'י, אין בארץ! אני מדבר על סחורה זמינה. (התקלתי אותך אה :)?)

פורסם
מיכאל - קבל ציטוט שלך מאחד התרדים שבמקרה עיינתי בהם, מחודש נובמבר 04... ציטוט שלך:

"פיוניר DEHP7550MP אחלה מכשיר מלא פונקציות רק חבל שהמכשיר מושך את העין יותר מאשר כוסיות שעוברות ברחוב...עדיף קלריון או אלפיין..."

לא הבנתי אותך. עשית השוואה של פיוניר מול קלריון ואתה לא מעדיף אף אחד מהם?

בהד יוניטים אם קלריון לא ברמה של אלפיין אז אני לא יודע איזו חברה...ואל תגיד לי נקמיצ'י, אין בארץ! אני מדבר על סחורה זמינה. (התקלתי אותך אה :)?)

התקלת אותי?

לא נראה לי...

אמרתי שהפיוניר מושך את העין ועדיף קלריון או אלפיין כי קלריון או אלפיין טובים יותר ממנו...

את הקשר בין מה שאמרת וציטטת לתרד אני עד עכשיו מחפש...

קלריון אולי ברמה של אלפיין אבל אני מעדיף אישית את אלפיין אני לא מוצא משהו מיוחד בהד יוניטים של קלריון זה הכל...

התקלת אותי?

חחחח תחשוב שוב...

• תוכן חדש...