Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.

יש לי פיג'ו 307 שנת 2005

הייתה לי תקלה של בדיקת מנוע ובמחשב הופיע חיישן חמצן קדמי החיישן חמצן הוחלף 3פעמים ניסיון והתקלה חזרה על עצמה .

הרכב היה מקרטע ממש ואחרי ששמתי חיישן למדא חדש הוא עדיין מקרטע אבל לפחות נוסע.

כמו כן הוא התחיל לטחון דלק בכמות מפגרת , ישנו גם ריח חריף של דלק במתן קיק

מצערת הוחלפה לחדשה.

פלגים חדשים

הבנתי שהבעיה היא כנראה באחד המזרקים מפוסט של בחור שיש לו אותה התקלה רק בפיג'ו 206

חשוב לציין : הרכב מתחיל לקרטע רק כאשר הוא מתחמם .

מישהו יכול להגיד לי איך אני אמור לדעת איזה מבין ה 4 מזרקים אינו תקין? כיצד עליי לבדוק זאת לבדי בבית

משום שכל המכונאי רכב אמרו לי אם ארצה להחליף מזרק אבוא ויחליפו לי אבל הם לא יודעים

איפה נמצאים המזרקים ברכב שלי?

כיצד לפענח איזה מבין המזרקים דפוק?

חשוב לציין:אני מתגורר בעכו ואין לי מכון הזרקות קרוב לביתי אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מדריך או סרטון כיצד אבדוק איזה מבין המזרקים דפוק

תודה רבה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי eliavzaq
פורסם

http://www.ipp.co.il/htm/Heb_search_0_0_621_0_0_0_%D7%A7%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D.htm- רק פה יש 2 אופציות- אחת בעכו ואחת בנהריה.

גילוי נאות -לא מכיר אף אחד מהם ולא תיקנתי רכב מעולם אצל אחד מהם אבל,אם לא תלך לבעל מקצוע עם ציוד אבחון,אתה תמשיך להחליף חלקים ולשים כספך על קרן הצבי וחבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

איך אתה בודק את המזרקים? די פשוט.

קודם כל שים לב שמערכת הדלק עובדת בלחץ, בעת ניתוק מזרק או צינור דלק אפשר לקבל שפריץ עצבני של דלק לפנים אם לא נזהרים. מעבר לזה שצריך להזהר מדליקה וכמובן צריך ידיים טובות ועדינות כדי לא לשבור שום דבר.

שים לב 2: אם התקלה מתרחשת רק כשהמנוע חם (דבר שגם אצלי קרה בהתחלה), אז ייתכן שתאלץ להניע ולחכות עד שהמנוע יתחמם והתקלה תתרחש ורק אז לפרק כשמנוע חם, שזה כמובן יקשה על הפירוק ויגדיל סיכוי לכוויות...

מפרקים את הכוייל, מפרקים ומשחררים מהמנוע את גשר חלוקת הדלק יחד עם המזרקים (לא מפרקים את המזרקים ולא מנתקים את צינור הדלק מהגשר, רק מוציאים). יש להשפריץ ספריי קרבורטורים או ספריי כלשהו שיעזור להחליק החוצה את המזרקים מהמנוע, אצלי המזרקים היו תקועים חזק במנוע, ולמשוך (וכן להחזיר) אותם ללא ספריי יכול לגרום נזק לגומיות האטימה של המזרקים.

ברגע שיש לך את הגשר מפורק עם המזרקים גלויים שמים חתיכת נייר מגבת מול המזרקים ומבקשים מבנאדם נוסף לתת סטארטר לכמה שניות. בשלב הזה אתה תראה את המזרקים משפריצים על הנייר ואם אחד מהם לא תקין זה יהיה ברור כשמש ומיד תשים לב.

בסה"כ אצלי ב206 לא היה מדובר בעבודה מורכבת מידי וזה גם לא לקח יותר מידי זמן, באופן יחסי.

עריכה אחרונה על ידי TheTool
  • תוכן חדש...