Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרה עם AVIS בארהב - אכזבה גדולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לשתף עמכם את החוויה שעברתי עם חברת AVIS בחופשה בארהב-

שכרתי דרכם רכב לתקופה של שבוע בניו-יורק (לונג איילנד), רכב בסדר גודל של פוקוס עם ביטוחים מלאים, כולל אפשרות להוסיף נהגים נוספים תמורת 3$ ליום - עד כאן הכל מדהים.

איסוף הרכב:

קיבלנו רכב מלוכלך ברמה שממש לא נעים להיכנס אליו, קצת לכלוכים בשטיחים ובעיקר פלסטיקים עם שובלים מגעילים ותאי איכסון עם שאריות איכסה.

אחרי שיצאנו מהסוכנות חזרנו אליהם והתעקשתי שינקו אותו - הם אמנם היו אדיבים אך גם אחרי שניקו אותו שוב הוא לא היה יותר מסביר.

יאללה לא נורא הגעתי כדי ליהנות.

הוספת נהג:

לקראת 3 הימים האחרונים של ההשכרה רצינו להוסיף נהג נוסף, לשם כך חזרנו לסוכנות שם גילינו שלמרות שנותרו 3 ימים בלבד הם דורשים תוספת תשלום עבור התקופה כולה, כלומר 8 ימים! גם התעקשות לא עזרה.

חוצפה, אבל לא נורא הרי באנו ליהנות לא?

הקש ששבר את גב הגמל:

בעת חניה באחד ממרכזי הקניות בניו-גרזי אני חוזר ומגלה דוח על השמשה של 54$. נתתי לבן משפחה מקומי לפרש עילת הדו"ח כי עבורי זה סינית.

מה הסתבר? לרכב אין רשיון בתוקף כבר חודשיים!!

כן כן, חברת AVIS נתנו לי רכב שאסור לו לנסוע על גבי הכביש כבר תקופה לא קצרה!

החזרת הרכב:

בהחזרת הרכב סיפרתי על הדוח ואמרו לי שהם יטפלו בזה ואין לי מה לדאוג, אני סקפטי לגבי זה אבל העתיד גדול.

לסיכום - בזיון, לא מכבד לא את הלקוח ולא את החברה עצמה. מה שבטוח זה שאני לא אשכיר מהם יותר רכבים.

פורסם

אין סיכוי שדבר כזה עובר בשקט אם אתה פונה לשירות הלקוחות הראשי של אוויס בארה"ב. תדווח להם על פרטי המקרה ותן להם לטפל בזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נשמע לא סביר שיתנו לך רכב ללא טסט,

אני זוכר שעבדתי בחברת hertz וכל רכב שנותר לו שבועיים היינו שולחים למרכז השירות המרכזי

(אורך תקופת ההשכרה הוא קצר בישראל).

שאלה מתבקשת: לא בדקת רישיון רכב שיצאת לדרך?

אני תמיד מסתקרן לקרוא פרטים למשל נפח מנוע ותאריך עליה לכביש.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אם אתה מסתקרו אתה כנראה בין הבודדים .

עשרות פעמים שכרתי רכב מחו"ל , מעולם לא עלה בדעתי להסתכל ברשיון הרכב . אני כן מקפיד לשים בתא הכפפות את המסמכים עם מספרי החירום שאני מקבל מהם בדלפק , אבל בחיים לא סיקרן אותי מה גיל הרכב ומתי עשו לו טסט.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שאלה מתבקשת: לא בדקת רישיון רכב שיצאת לדרך? .

לא התפקיד של שוכר רכב. כמו ששוכר רכב לא אמור לבדוק שמן, לחץ אוויר בצמיגים ומים בווישרים. את כל זה אמורים לעשות עובדי חברת השכרה בשבילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^ ועדיין כדאי(למרות שאין חשק) - אם לא תעשה את זה תלמד את זה בדרך הקשה.

1.באיטליה בינואר השנה קיבלתי רכב בלי נוזל לוושרים.

2.בנובמבר שנה שעברה, קיבלתי אאודי a3 דיזל שכורה כמעט חדשה בסקוטלנד - השעה 10 בלילה ואני בדרך לאינברנס מאדינברו, באמצע הדרך נדלקת נורה שחסר שמן במנוע! שאני בחצי הדרך באמצע שום מקום בלי תאורת רחוב ובלי מקום נורמאלי לעצור בו, אם הייתי בודק כשקיבלתי את הרכב את השמן זה לא היה קורה לי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בסך הכל אין לך הרבה מה להתלונן. שכרתי רכב מחברת אנטרפרייז בפריז ל4 ימים לפני מספר שבועות. הזמנתי אופל זאפירה 7 מקומות וקיבלתי רכב קצת יותר גדול, פורד גאלקסי אוטומטי. הרכב עצמו נוח מאוד ומאובזר במיטב השכלולים האלקטרוניים, כולל GPS עם מסך טאצ' ומצלמה אחורית. הרכב לא היה נקי במיוחד אבל לא הפריע לי מאוד. ההפתעה היתה בסוכנות. הייתי אמור לשלם כ 430 אירו ויצאתי משם להפתעתי עם תשלום של כ 800 אירו, כולל 250 אירו דמי פיקדון. האתר בו הזמנתי את הרכב הציע לי ביטול השתתפות עצמית תמורת כ 56 שקלים ליום. ויתרתי כי העדפתי לעשות את הביטוח בחברת ההשכרה עצמה, כדי שבמקרה ביטוחי לא אצטרך לשלם ואז לבקש החזרים מהאתר. ההפתעה היתה שנאלצתי לשלם 124 אירו עבור 4 ימי ביטוח. פשוט מטורף, אבל לא היתה לי ברירה. לא רציתי להיות חשוף. את הפיקדון לא החזירו לי מיד כשהחזרתי את הרכב. נאלצתי לשלוח מיילים לכל מיני גורמים עד שקיבלתי את הכסף חזרה, שבוע מאוחר יותר. פעם סוכנויות הרכב היו תופסות חלק ממסגרת האשראי שלך כפיקדון, אבל לא היו ממש גובות את הכסף. היום המדיניות השתנתה, לפחות בחברה בה שכרתי את הרכב.

פורסם (נערך)
בסך הכל אין לך הרבה מה להתלונן. שכרתי רכב מחברת אנטרפרייז בפריז ל4 ימים לפני מספר שבועות. הזמנתי אופל זאפירה 7 מקומות וקיבלתי רכב קצת יותר גדול, פורד גאלקסי אוטומטי. הרכב עצמו נוח מאוד ומאובזר במיטב השכלולים האלקטרוניים, כולל GPS עם מסך טאצ' ומצלמה אחורית. הרכב לא היה נקי במיוחד אבל לא הפריע לי מאוד. ההפתעה היתה בסוכנות. הייתי אמור לשלם כ 430 אירו ויצאתי משם להפתעתי עם תשלום של כ 800 אירו, כולל 250 אירו דמי פיקדון. האתר בו הזמנתי את הרכב הציע לי ביטול השתתפות עצמית תמורת כ 56 שקלים ליום. ויתרתי כי העדפתי לעשות את הביטוח בחברת ההשכרה עצמה, כדי שבמקרה ביטוחי לא אצטרך לשלם ואז לבקש החזרים מהאתר. ההפתעה היתה שנאלצתי לשלם 124 אירו עבור 4 ימי ביטוח. פשוט מטורף, אבל לא היתה לי ברירה. לא רציתי להיות חשוף. את הפיקדון לא החזירו לי מיד כשהחזרתי את הרכב. נאלצתי לשלוח מיילים לכל מיני גורמים עד שקיבלתי את הכסף חזרה, שבוע מאוחר יותר. פעם סוכנויות הרכב היו תופסות חלק ממסגרת האשראי שלך כפיקדון, אבל לא היו ממש גובות את הכסף. היום המדיניות השתנתה, לפחות בחברה בה שכרתי את הרכב.

איך מכל זה הגעת למסקנה שלפות"ש אין מה להתלונן?

לפות"ש, לא שזה מוריד מהחומרה, אבל העדר REGISTRATION לא בהכרח אומר שאסור לנהוג ברכב. זה בעצם מס - תלוי במדינת הרישוי של הרכב. בניו יורק יש חובה לחדש את רישיון הרכב, לעבור מבחן שנתי+זיהום אוויר, אבל שלא כמו בארץ זה לא שאסור לנהוג ברכב שלא עשה זאת, אלא זה גורר קנס. מה שכן יתכן שזה משפיע על הפוליסה ואז זה כמובן חמור במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
איך מכל זה הגעת למסקנה שלפות"ש אין מה להתלונן?

לפות"ש, לא שזה מוריד מהחומרה, אבל העדר REGISTRATION לא בהכרח אומר שאסור לנהוג ברכב. זה בעצם מס - תלוי במדינת הרישוי של הרכב. בניו יורק יש חובה לחדש את רישיון הרכב, לעבור מבחן שנתי+זיהום אוויר, אבל שלא כמו בארץ זה לא שאסור לנהוג ברכב שלא עשה זאת, אלא זה גורר קנס. מה שכן יתכן שזה משפיע על הפוליסה ואז זה כמובן חמור במיוחד.

הקנס הוא על בעלת הרכב שהיא חברת ההשכרה, ולא על הנהג. במקרה זה חברת ההשכרה לא סביר שתמסור את פרטי הנהג לצורך תשלום הקנס ואף אמרה לשוכר שתטפל בזה בעצמה. כמובן שלא נעים לראות דוח קנס על שמשת הרכב שאתה שוכר, אבל יש דברים נעימים פחות.

פורסם

גם בארץ כבר נתקלתי במכוניות מהשכרה (רכבים חילופיים של ליסינג) שהגיעו ללא טסט בתוקף. גם בארץ הקנס ב-4 חודשים הראשונה דומה ועומד על 250 ש"ח.

דווקא לגבי תשלום האגרה בד"כ אין בעיה והאגרה משולמת בד"כ ע"י המשרד הראשי לכלל כלי הרכב. קרה לי לפני שנים שקניתי רכב מהשכרה עם טסט לחודשיים (קיבלתי הנחה בהתאם), וחכיתי לניירת לצורך העברת הבעלות. כשהגעתי לאסוף את הניירת חכתה לי הפתעה בצורך רישיון לטסט עם אגרה משולמת, הנציג חייך ואמר שהרווחתי...

סביר להניח שרמת השירות אותה אתה מתאר אינה הסטנדרט של חברת אוויס - אכן כדאי לפנות לאוויס העולמית. לגבי תוספת הנהגים לכל התקופה, זה דווקא סביר כי החוזה הוא אחיד, ולא ניתן לפיצול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות חברים,

היום חזרתי לארץ ויש עוד קצת חופש כך שאעשה קצת מיילים לקבלת תגובה רשמית על המקרה.

אחזור לעדכן.

• תוכן חדש...