Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בכביש עוקף קריות,בקטע שבין עין המפרץ לבין קרית ביאליק,יש מצלמת מהירות כתומה (א/3 ?).

המהירות המותרת באופן כללי בכביש הינה 100 קמ"ש.

לפני שבוע,ראיתי,שבחלק מהקטע לכיוון המצלמה (2 ק"מ לערך מלפניה),בגלל עבודות בכביש יש תמרור הגבלת מהירות ל 70 קמ"ש.

כאן לשאלה:האם המצלמה תצלם ותפיק דו"ח עבור מהירות הגבוהה מ 70 קמ"ש או עבור מהירות הגבוהה מ 100 קמ"ש ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה אמנם רק השני שקל שלי,

אבל הסיכויים שעבודות זמניות בכביש ישפיעו על אמצעי האכיפה הנייחים בארץ בטווח כה קצר...

נשמע די חסר סיכוי.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

מצטרף לשאלה, נוסע שם כל יום בפועל כולם נוסעים 100 אף לא אחד מאט לפני המצלמה, אם היא אכן פועלת על פי 70 קמ"ש מופקים ממנה בימים האלו 100 דוחות לשעה, קשה לי להאמין שזה המצב.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

למה שלא יורידו את רף המהירות ממנו מופעלת המצלמה כאשר המהירות הופחתה.

הרי יש סיבה להפחתת המהירות המותרת ( עבודות בכביש ).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק אולי כי זה יציף את בתי המשפט, כבר דווח על מקרים שבהם הרימו את סף האכיפה במצלמות מסויימות הרבהמעבר להגבלת החוק.

אבל זה יכול להתשנות מהיום למחר וחוזר חלילה.

פורסם
למה שלא יורידו את רף המהירות ממנו מופעלת המצלמה כאשר המהירות הופחתה.

זה לא שאין סיבה להורדת רף המהירות.

סיבות יש, יעילות קצת פחות.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם

שאלןה נוספת עם /בלי קשר:

אם המהירות המותרת 70 קמ"ש,החל מאיזו מהירות המצלמה תצלם את הנהג ויופק דו"ח ?

פורסם

אחדד את השאלה האם מהירות של 80 קמ"ש משמעותה דו"ח או שהמצלמה מכוונת מראש לסף מסויים שלא יהיה בעייתי(בכוונה לא ערבבתי עם דיון אחר כי יש כרגע דיון בבית משפט בעכו על הצלמות הללו ולא קיבלתי דו"ח בפועל אבל עדיין העניין מסקרן).

פורסם

קודם כל, לא זכור לי שראיתי שם אי פעם פסי דריכה, ונדמה לי שגם לא תיבת בקרה, כך שכנראה שמדובר בדחליל, אבל אחד יעיל. מה שלא מבטיח שהמצב לא ישתנה.

שנית - נראה שהעבודות בדרך שם עומדות להיות ממושכות (בונים מחלף חדש, וכנראה שאפילו לא גמרו להרים את הרמפות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם כל, לא זכור לי שראיתי שם אי פעם פסי דריכה, ונדמה לי שגם לא תיבת בקרה, כך שכנראה שמדובר בדחליל, אבל אחד יעיל. מה שלא מבטיח שהמצב לא ישתנה.

שנית - נראה שהעבודות בדרך שם עומדות להיות ממושכות (בונים מחלף חדש, וכנראה שאפילו לא גמרו להרים את הרמפות).

גם בכיוון השני,(לכיוון מחלף אתא צפון) יש מצלמה דומה ולא ראיתי פסי דריכה.

אתה יכול להסביר בקצרה למה הכוונה ?

פורסם

אני מתוך הרגל קבוע תמיד מחפש את פסי הדריכה על הכביש כדי להאיץ כמה קמ"שים למעלה מייד לאחריהם, במצלמה המדוברת (היכן שהעבודות) יש בוודאות פסי דריכה (מכיר גם חבר שחטף דוח שם שנה שעברה), זאת בצד השני (לכיוון מחלף אתא צפון) יש מצלמה ואני בכל יום מחפש את פסי הדריכה לא רואה אותם כלל, כנראה ששם באמת זה סתם דחליל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אולי אני טועה אבל למיטב זכרוני מישהו פעם העלה כאן שרשור אחרי שנתפס במצלמה הזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אי חושב שאתם מבלבלים בין שתי עמדות - זו שבין כפר מסריק לקרית ביאליק שנראית לי כדחליל, לבין זו שנמצאת בהמשך הדרך, בין אתא דרום להסתדרות דרום, שבהחלט פעילה. אבל קשה לי להתחרות בזכרון של ישה בנושאים האלה. אולי מישהו יקשר את השרשור.

ביום א' אעבור שם שוב, אנסה לראות אם יש תיבת בקרה ופסי דריכה. בדקתיגם במפות גוגל (צילום מ-2015), ולא ראיתי תיבת בקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש 2 מצלמות כאשר נוסעים לכיוון חיפה -אחת בין כפר מסריק לצומת ביאליק -שאליה היתה כוונתי,יש שם עבודות להקמת מחלף (כנראה שיתמזג לכיוון אחד מבתי העלמין בקרית ביאליק) והשנייה כמובן כ 1-2 ק"מ לאחר מחלף אתא דרום כאשר יורדים שמאלה לכיוון מוסך קרסו.

בכיוון ההפוך יש מצלמה אחת ,הממוקמת במחלף אתא צפון.

השאלה המקורית שוב- אם יש עבודות בכביש ומהירות מוגבלת הורדה ל 70 קמ"ש ובהנחה שהמצלמה פעילה,האם היא מכוונת כרגע על 70-80 או עדיין על המהירות המקורית הקודמת 100 ?

• תוכן חדש...