Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש 2 מצלמות כאשר נוסעים לכיוון חיפה -אחת בין כפר מסריק לצומת ביאליק -שאליה היתה כוונתי,יש שם עבודות להקמת מחלף (כנראה שיתמזג לכיוון אחד מבתי העלמין בקרית ביאליק) והשנייה כמובן כ 1-2 ק"מ לאחר מחלף אתא דרום כאשר יורדים שמאלה לכיוון מוסך קרסו.

בכיוון ההפוך יש מצלמה אחת ,הממוקמת במחלף אתא צפון.

השאלה המקורית שוב- אם יש עבודות בכביש ומהירות מוגבלת הורדה ל 70 קמ"ש ובהנחה שהמצלמה פעילה,האם היא מכוונת כרגע על 70-80 או עדיין על המהירות המקורית הקודמת 100 ?

תקבל תשובה רק מהמשטרה.

גם אם מורידים את המהירות בגלל עבודות זה לא אומר שהם עושים את זה בכל הארץ כמו שרף האכיפה לא אחיד

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

קולאוטי, בפעם הבאה שבה אתה עובר שם סע לאט בנתיב הימני ובדוק אם יש תיבת בקרה וחריצים של לולאת דריכה. לדעתי התשובה שלילית.

אבל, כמובן, אני לא לוקח אחריות לקנס שאתה עשוי לספוג. מצד שני, לנסוע שם 70 קמ"ש נראה לי רעיון מסוכן אם אתה לא נוהג בזלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו בדיוק הבעיה.

אני חוזר מנהריה פעם שבוע -מוצ"ש בשעות החשיכה ולא יודע איך לבדוק את זה,הכביש מהיר ורוב הנהגים לא שומרים מרחק למרות 2 הנתיבים.

פעם שעברה,לקחתי את הנתיב הימני נסעתי 80 ואני מתפלל שלא אקבל דו"ח- אין לי מושג מה יהיה...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

נתקלתי בדבר הזה לראשונה ביום א' האחרון, נסעתי 100 קמ"ש כרגיל, ולמעשה זו היתה המהירות של רוב כלי הרכב. האמת היא שבכלל לא ראיתי את שלטי ההגבלה ל-70 קמ"ש (תנועה כבדה, התרכזתי יותר בכביש עצמו), אלא רק את סוף ההגבלה.

דרך אגב, יש הגבלה דומה ביציאה ל"פז" - בונים שם גשרים לכיוון מסוף המכולות - אבל שם אין מצלמות.

מחר אשתדל להסתכל שוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סימנים וסימון שמתבצעות עבודות בכביש בעזרת שלטים כתומים קשיחים.

היום מסיבה אחרת,נסעתי מדרך דונה ולא בדקתי את הדברים שוב אעבל מה שכן,צריך להיות הוגן ולומר שהסימון הוא 1-2 ק"מ לפני המצלמה שלך תדע לאיזו מהירות מכוונת.

פורסם

עברתי שם הבוקר כהרגלי, עכשיו כשיש עבודות ויש הרבה סימונים שחורים שמחקו את הצביעה הלבנה הרגילה והתווספו סימונים כתומים, אין ממש דרך לראות את פסי הדריכה בלי התבוננות ממש מקרוב, ניסיתי להסתכל על הסרטון ממצלמת הדרך אך גם לא הצלחתי להבחין בהם, גם לא הצלחתי להבחין בתיבת בקרה קרובה/צמודה.

לדעתי, בגלל שהעבודות בכביש פגעו גם בנתיבים המצלמה לא פעילה כרגע, הרי פסי הדריכה נמצאים על כל נתיב בנפרד, כעת כאשר הנתיבים בזמן העבודות לא ממוקמים בדיוק באותו האופן (זזו מעט שמאלה/ימינה על השול עם סימון מחדש) לא בטוח שהם יכולים להפעיל אותה כלל, בכל מקרה אין אדם אחד שנסע שם היום פחות מ90 במקטע הזה, לא מדמיין מצב שמישהו שם נוסע 70 בפועל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

גם אני עברתי שם. אין פסי דריכה ואין תיבת בקרה.

פורסם

נוסע שם קבוע

מעולם לא היו במצלמה הזו פסי דריכה, זה דחליל שהוסף כמה שנים לאחר שמצלמות A3 כבר נפרסו בכביש 22

כנ"ל המצלמה לכיוון צפון על כביש 22 ממש לפני מחלף אתא צפון - דחליל.

המצלמה לכיוון צפון שממש ליד המרכז המסחרי של עין המפרץ פעילה

כנ"ל גם המצלמה לכיוון דרום בין מחלף אתא דרום להסתדרות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לוקוס - לגבי המצלמות - זו גם ההתרשמות שלי. אבל שתי הערות לגבי שאר הפוסט:

1. 2. עין המפרץ זה כביש 4, לא 22, וקטע מוגבל ל-90 קמ"ש, כביש בינעירוני עם הפרדה פיזית, לא כביש מהיר.

2. פרוייקט א'3 ("אכיפה אלקטרונית אוטומטית") ולא A3.

פורסם
לוקוס - לגבי המצלמות - זו גם ההתרשמות שלי. אבל שתי הערות לגבי שאר הפוסט:

עין המפרץ זה כביש 4, לא 22, וקטע מוגבל ל-90 קמ"ש, כביש בינעירוני עם הפרדה פיזית, לא כביש מהיר.

.

יש ממחלף אתא דרום(אבל גם מצפון),אפשרות להתחבר מכביש 22 לכיוון כביש 4 (מקרית אתא לעין המפרץ).

בחזור,כאשר עוברים את עכו לכיוון חיפה יש חיבור דומה.

מאמין שהוא התכוון לזה.

מפתיע גם שאומרים,שהמצלמה מעט לפני אתא צפון היא דחליל,כאשר רכשתי את הרכב שלי חששתי מעט ממנה (בכל זאת,רכב חדש,שעד שהכרתי אותו ואת תגובותיו ללחיצה על דוושת הבנזין לקח שבוע).

פורסם

קולאוטי, אני מכיר את כביש 22 היטב, נוסע את הקטע שבין פז לקרית ביאליק ולעכו מספר פעמים בשבוע. כמובן מכיר את החיבורים לכביש 4 - מדובר בלא פחות מ-7 חיבורים, חלקם עם קטעי קישור קצרים (שיכולים להיות עמוסים).

הבחור התכוון למצלמה בעין המפרץ, ליד מרכז הקניות. זה איזה 2-3 ק"מ מצפון לקצה הצפוני של 22 (ליד תחנת הדלק ששכחתי את שמה).

• תוכן חדש...