Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 ידנית - אמינות , נוחות

Shmuel10
שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש רכב ידני שישמש אותי ביום יום (בסביבות 60K ביום ממוצע ) ולפעמים שאצליח להכניס לרכב עוד 4 נוסעים ( 3 ילדים בגילאי 8 - 12 ומבוגר ).

הסיבה שאני מחפש ידני זה בגלל מחיר יותר נמוך וחיסכון בדלק .

האם פיג'ו 2008 ייעשה את העבודה (שנתון 2014-2015) ? האם יש מכוניות ידניות אחרות שייתאמו ?

חשבתי גם על קשקאי ידני (שנתון 2012-2013) . ודאצ'יה סטאפווי 2015 ידני .

אשמח לשמוע חוות דעת ועוד רעיונות .

הסכום שחשבתי לשלם זה 40000 ש"ח +- .

תודה מראש .

עריכה אחרונה על ידי Shmuel10
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמינות מושלמת,אין תקלות,צריכת דלק בינונית,מזגן אצלי עושה רושם חלש.ביצועי מנוע סבירים ל 82 כח סוס.הרכב נראה טוב ונוסע טוב.לוח שעונים ומושבים-הכי טוב שאפשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני תגובות שונות לגבי מזגן....

מנוע סביר נראה שיתאים לי , לא מחפש ריגושים ברכב הזה (בשביל זה יא לי לאון חדשה :-D)

עוד רעיון שעלה זו ה קקטוס 2015 ידנית , אותו מנוע וגיר אבל רכב קצת שונה (בכל זאת קקטוס). האם מישהו יכול להגיד אם הרכב הזה אמין אחרי 3 שנים על הכביש ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן ייתכן והמזגן בעייה ברכב שלי, שנה וחצי על הכביש.המזגן עדיין לא נבדק כך שלא ידוע.שנתון 2016.יתרון מול הקקטוס-קיפול מושבים מעולה עם חלוקה-שליש,שני שליש,חלונות אחוריים,לוח שעונים,רדיוס סיבוב,אמינות ואיכות הרכבה לפי סקרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שאיכות ההרכבה בקקטוס נופלת מזו של הפיג'ו אבל באמת שאין לי נתונים כדי לקבוע זאת.

היתרון של הקקטוס הוא כנראה בנסיעה נוחה יותר ובמשקל קל יותר שיסייע למנוע להתגבר על חולשתו.

יש המון קקטוסים 82 כ"ס למכירה עם נתונים מצוינים, השוק לדגם החלש והידני בעייתי כך שהמחירים בהתאם.

רק לאחרונה נמכרו אפס ק"מ משנת 2016 (שנתיים בבונדג') ב59K...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי שחשב שהקקטוס זהה ל 2008-סקר אמינות 2017 מציב את 2008 במקום רביעי Honest John-Suv,Crossovers Whatcar 2017 מציב את הקקטוס במקום 16 לעומת תשיעי של 2008 בנושא אמינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום ביצעתי נסיעת מבחן על קקטוס 2015,

האוטו מאוד נוח, מתקדם יפה, לא מכונית מהירה אבל מספיקה בשבילי, כיסא מאוד נוח, מושב אחורי מרווח.

לצערי לא הצלחתי לנסוע על 2008.

האם המושב האחורי ב 2008 באותו גודל כמו הקקטוס? זה נראה לי שהוא קטן יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידות המושב האחורי ומרווח הרגליים לנוסעים מאחור כמעט זהים כמו גם גודל תא המטען.

מבדיקה ראשונית נראה שיהיה יותר קל למצוא קקטוס כי ההיצע בשוק גדול משמעותית.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...