Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לגבי רכב יד שניה למשפחה. אני אצטרך רכב שיוכל לאכלס שתי עגלות בבגאז' ושני כיסאות בטיחות בהושבה. לכן חשוב משהו מרווח ועם בגאז' גדול. ההעדפה היא רכב סטיישן או 5 דלתות כדי שהבגאז יהיה גבוה. כן חשוב לראות משהו בפחות מ-90 אלף ש"ח ועדיף עם פחות מ-60 אלף ק"מ ועד 3 שנים על הכביש

האופציות שחשבנו עליהן ואשמח לשמוע בעד ונגד או אופציות נוספות

• קיה ספורטאז' 1.6- קצת יקרה לשנת 2016-2015 והבנתי שצריכת הדלק מאד גבוהה
  • יונדאי i30cw - האופציה הריאלית מבחינת מחיר וצרכים, מצד שני המחירים שלה ביד2 הרגישו נמוכים מדי והגיר הרובוטי קצת מרתיע
  • אוקטביה - קצת יקרה לשנת 2016-2015 אבל הבנתי שרכב מצוין מבחינת ביצועים וגם מרווח

תודה!

אסף.

פורסם

חוץ מהיונדאי שנותנת תמורה מעולה הייתי בודק גם קליאו סטיישן, הגדלת תקציב ב-5 אלף ש"ח ותוכל לרכוש חדשה אפס ק"מ. אם היא תתאים בגודל היא תספק את התמורה הטובה ביותר.

אופציה נוספת שהייתי שוקל היא מאזדה 6 סטיישן. קשה לי להאמין שתא המטען שלה לא יספק אתכם אבל בתקציב נכנס בדוחק רכב בן 3 שנים פליט ליסינג. יהיה אתגר רציני לעמוד בדרישת הק"מ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האוקטביה מאוד מרווחת עם בגאז ענק, חסכונית יחסית ובאופן כללי זה רכב מצויין. על האמינות של הגיר ניתן להתווכח ולכן אם תלך עליה, שים בצד כמה אלפיות למקרה ו.. האמת שזה כלל אצבע בכל קניית רכב יד -2 כשחושבים על זה.

ספורטאז' חלשה ושתיינית יחסית בגרסה הנל ולגבי היונדאי, אני נוסע לא מעט בעבודה על סיד סטיישן עם הגיר הרובוטי.הגיר לא מראה שום סימנים של החלקה או בלבול בשילוב ההילוכים ומתפקד מעולה(אם כי איטי ביחס לdsg).המרווח מאחורה טוב והבגאז גם כן גדול מאוד, וסה"כ הרכב מתפקד מעולה כמוביל נוסעים.אני מאמין שהיונדאי דומה עד זהה מבחינת מימדים ובשאר בפרמטרים.

פורסם

סיטרואן c4 פיקאסו קצרה (5 מקומות, מ-2016).

כל מה שאתה מחפש, באריזה קצרה (פחות מ-4.5 מ'), מאוד מרווחת, תא מטען גדול, די חזקה, די נוחה.

חסרונות עיקריים: בלי בטיחות אקטיבית, תדמית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

סביב התקציב תוכל לקנות טויוטה אוריס סטיישן היברידית בת שנתיים - שלוש.

חוץ מהביצועים, תספק את כל הדרישות + כמה בונוסים ( צריכת דלק, שמירת ערך ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טויוטה ורסו - לדעתי בחירה חכמה ( גם אם אנמית משהו ).

קודם כל - היא מאוד אמינה והטיפולים השוטפים לא יקרים.

נוח להכנס אליה - לא צריך ׳לעלות׳ או ׳לרדת׳. מאוד מרווחת ( 7 מקומות, או חמישה ובגאז׳ ענק - שיש גישה אליו מתוך האוטו ). היא לא זריזה אבל ממש לא עגלה. רק צריכת הדלק לא להיט ( 1:12 בממוצע ) אבל בשביל הגודל הזה, זו אופציה מאוד משתלמת, לדעתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...