Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פשר מודעות מכירה "לא לסוחרים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין לגמרי את ההגיון בלא למכור לסוחרים רק שאין מה לרשום את זה במודעה. זה מלל מיותר בדיוק כמו "בהזדמנות", "לרציניים בלבד", "שווה לראות", "חבל לפספס" וכדומה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני למדתי דבר אחד. כשאני מוכר את הרכב את השיחה אני לא מושך יותר מ 20 שניות. אם בן אדם רציני אז תמיד הוא רוצה לבוא ולראות את האוטו. וכך תמיד היה. מי שטורח ובא הוא באמת מעוניין. וגם כשבא פגישה היא לא יןתר מ 10 דק. זה מספיק זמן כדי לבדוק האם רכב עבר תאונה או הוחלפו חלקים או בכלל מצב כללי לפני בדיקה במכון. אם זה נמשך יותר מ 10 דק ובן אדם מבלבל מוח אני פשוט אומר לו ביי בפנים וחותך. רציני לגמרי. אם אני קונה אז פרוצדורה זהה רק הפוך. בא ובודק ואם מתאים אז למכון. יותר מזה , אני גם לא שואל את המוכר כי רוב הסיכוים שהוא ישקר ואם רכב עבר תאונה אדע את זה. בדיוק כפי שביקשתי ממוכר לראות רכב ונפגשנו . אמרתי לו מראש שאני עןבד במכון ואדע אם הרכב עבר תאונה. הוא מן הסתם אמר שהכל תקין. פגישה הייתה בדיוק 20 שניות כדהוא פתח מכסה מנוע. ראיתי ששתי קורות קדמיות מעוכות וכנראה כל הפרונט עד השמשמה הוחלף. לא אמרתי לו כלום , פשוט הסתובבתי ונסעתי משם בלי להגיד לו כלום.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כשרושמים "לרציניים בלבד", האם רק רציניים יתקשרו? ברור שלא.

מדוע עם סוחרים זה יהיה שונה?

פורסם

^

זה כנראה עבד אצלי, הם הפסיקו להתקשר.

נגיד ככה שאם במשך חודש התקשרו 7 אנשים, 5 מהם סוחרים.

בחודש השני התקשרו גם 2 שהיו פרטיים כנראה. מצד שני כמה סוחרים כבר רצו/ירצו את הרכב שלי? גם ככה צרפתי ועוד דיזל, אז לך תדע. בכל מקרה די הופתעתי שמגרשים רוצים אותו.

ט.ל.ח

פורסם

לי היו מתקשרים,מה שאני מניח שהם סוחרים, מציעים מחיר מגוחך מאוד ו"אם מתאים לך, אני בא עכשיו עם מזומן לקחת". אמרתי לכ אחד מהם "יאללה בוא". אף אחד לא בא.:-D גם זו שיטה.

89civic אשמח לשמוע איך אתה מוכר. כשבאו אליי רצו נסיעת מבחן, אז הסעתי אותם. ואז הם רוצים לנהוג, ואני שונא שנוהגים לי באוטו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אם אתה מוכר את הרכב, תתאפק על עצמך למשך כמה דקות של נסיעת המבחן.

כמובן שלא נותנים לכל אחד לנהוג לך ברכב, אם הבן אדם לא נראה לך, תוכל בקלות להגיד לו שיש לך ביטוח נהג יחיד והוא לא ינהג ברכב.

תסתכל מהצד של הקונה, נראה לך שהוא הולך לשים לך עשרות אם לא מאות אלפי שקלים במזומן, שדקה אחרי שהוא שם את הכסף אתה לא חייב לו כלום, על רכב שהוא לא יודע איך הוא נוסע ?

פורסם

אני, אישית, כשאמכור את הרכב, לא מתכוון לתת לאף אחד לנהוג עליו. מניח שמי שבא לקנות אותו מכיר את הדגם ולא צריך לחוות את הנהיגה בו. מוכן להסיע את הקונה הפוטנציאלי 5 דקות סיבוב בשכונה וזהו. אם יש בעיות מכניות הן יעלו בבדיקת המכון.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אם בן אדם רציני ורוצה לנסוע למכון לבדיקה אני אתן לו לנהוג. אם יתחרט אחרי הנסיעה אז לא קרה כלום. אבל לפחות אדע שהוא באמת היה רציני. אחרת אף אחד לא ינהג.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לדעתי עוד יותר מעניין זה אלה שמתקשרים מאזור רחוק יותר מ50 או אפילו 200 ק"מ ממך, ומבקשים להגיע במיוחד כדי להראות להם את הרכב, חוצפה לשמה.

פורסם

בחיים לא קניתי רכב שלא נהגתי בו. כמו כן, בחיים לא מכרתי רכב בלי שנתתי לקונה לנהוג.

זה בסיסי - ככה מוכרים. בנהיגה אפשר לעלות על מלא תקלות שקשה לעלות כנוסע.

לדוגמא איך מתנהג הגיר הרובוטי, איך המנוע, רעשים וכדומה שאפשר להסתיר כנהג מיומן.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

דעתי - אם אתה כל כך אוהב את הרכב שאתה לא מרשה לקונה פוטנציאלי לנהוג עליו, אז למה למכור בכלל. תשאר עם הרכב.

זאת לדעתי התשובה שתקבל מרוב מי שקנה רכב או שתיים בחיים שלו. ובצדק.

פורסם

את שני הרכבים שלי קניתי בלי שנהגתי עליהם בכלל. את הראשון קניתי מקרוב משפחה שידעתי שלא ימכור לי נבלה, ואת השני מחברת ליסינג אחרי שהוא עבר בדיקת מכון נקייה במכון שאני בחרתי.

אם הרכב תקין לגמרי ועונה על הדרישות, לא רואה מה צריך יותר מזה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
לדעתי עוד יותר מעניין זה אלה שמתקשרים מאזור רחוק יותר מ50 או אפילו 200 ק"מ ממך, ומבקשים להגיע במיוחד כדי להראות להם את הרכב, חוצפה לשמה.

זה באמת נשמע מוזר. מילא להיפגש בדרך, או אם אתה במקרה מגיע לאיזור ממילא

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Truecaller ודומיו אמורים חלקית לפתור את בעיית הסוחרים. העניין הוא שלא מעט מתחכמים, קונים חבילות סלולר ב 10 ש"ח וכשהם רואים שהריצו על המספר שלהם מספיק חיפושים בגוגליאדה, מבטלים את המנוי ועושים אחד חדש (או כמה במקביל).

• תוכן חדש...