Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה פשר מודעות מכירה "לא לסוחרים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הרבה פנינות בשוק, אבל לא לכל מודעה צריך להתייחס כ"חרטא".

אני אישית מכרתי רכב לפני שנה לרגל מעבר לחו"ל, ומכיוון שלקונים פוטנציאלים יש נטייה לשאול למה אני מוכר, ציינתי במודעה שזה לרגל מעבר לחו"ל.

שבוע אחרי המכירה עזבתי את הארץ

לכל תקן יש סטיית תקן חבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שאתה סתם עוקץ, גם מי שקונה רכב ב 110,000 שקלים זה עדיין מאות אלפי שקלים במונח הכללי.

וכן, אנשים גם קונים רכבים ב 201,000 שקלים מה הביג דיל?

עוקץ? ממש לא.

"מאות" בהגדרה, זה יותר ממאה אחת. 101,000 או 110,000 זה עדיין לא בגדר מאות. עשרות כן, וזה עדיין סדר גודל סביר ופופולרי לשוק יד שניה.

אני מניח שתהליך מכירת רכב יד שניה בסדר גודל של "מאות" נדיר יותר, ובטח לא אליו סטה השיח של השרשור הזה (נהיגת מבחן).

פורסם

זה נחמד שאתה מגדיר מחדש מושגים בעולם.

עשרות אלפים זה 10,20,30,80,90 אלף.

100,000+ זה מאות אלפים.

פורסם

אשאל שוב, 100,000 זה עשרות אלפים או מאות אלפים?

אני רואה פאסט רק מחכה שמישהו אחר יגיב משהו בדומה אליו, די מצחיק.

פורסם (נערך)

אתה אמתי?

זה כן עשרות אלפים, אך מאה אלף אחת ולא מאות אלפים.

חתיכות פזל יכולות להרכיב תמונה אחת, וגם יכול להיות ערבוב של חתיכות שירכיב כמה תמונות,

אם אתה לוקח חלקים של תמונה אחת ומרכיב אותה, למרות שיש לך עוד חתיכות בצד, תגיד שהרכבתה תמונות מפזל? או תמונה אחת?

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם
אשאל שוב, 100,000 זה עשרות אלפים או מאות אלפים?

100,000 זה עשר עשרות אלפים ו-100,000 זה גם מאת אלפים אחת.

200,000 זה שתי מאות אלפים (מאת אלפים ועוד מאת אלפים)

300,000 זה שלוש מאות אלפים (מאת אלפים ועוד מאת אלפים ועוד מאת אלפים)

110,000 זה מאה ועשר אלף, או לפי העקרון של הדוגמאות למעלה, מאה אלפים אחת ועוד עשר אלף. אפשר גם לקרוא לזה אחד עשר עשרות אלפים.

כך אני מבין את זה.

פורסם (נערך)

על רכב שעולה 105K לא הייתי מגדיר מאות.

לדעתי ואינני מורה ללשון מאות נחשב מעל ל 200,

אבל אחי מורה ללשון אשאל אותו.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני מכרתי שני רכבים, ללא שהקונים ביקשו ממני לנהוג, כך שלא עמדתי בפני הצורך של אולי לסרב לבקשתם.

הבעיה היא לא בלעשות ביטוח לכל נהג, הבעיה היא מה יקרה במקרה של תאונה, לך תתחיל להתווכח מי אשם ומי יממן לא רק את ההשתתפות העצמית אלה את עליית הפרמיה בשנים הבאות.

או יותר חמור, נניח ולבעל הרכב יש הסטוריה של 2 תאונות, התאונה הנוספת הזאת תגרום לכך שכנראה אף חברה לא תרצה לממן אותו.

מן הסתם (... נו תמיד יש סיכון, ברור) אפשר שיעשה כמה סיבובים במגרש ריק אך לא נסיעה על הכבישים.

מה שכן, אם כל קונה עשיתי נסיעה ממושכת, כך שיראה את התנהגות הכביש בעיר ומחוץ לעיר, גם ממושב הנוסע אפשר להרגיש אם יש בעיות ברכב של שילובי הילוכים, סחיבות ועוד.

פורסם

זו באמת בעיה שלא כולם שמים לב איליה ומקלים ראש.

הפוליסת ביטוח מכסה אצלי מעל גיל 40 ועוד סעיפים ותתי סעיפים שונים

דוגמא אין שלילה ב 3 שנים האחרונות ועוד....

מי בודק את כל זה בנסיעת מבחן, וחלילה מתרחשת ת''ד אין ביטוח.

אני חושב שנסיעת מבחן בכל זאת אתן לקונה רציני אבל זה כרוך בלא מעט סיכון.

פורסם

נו, אז הפתרון הפשוט זה להדפיס כמה דפים של הסכם נסיעה לטובת רכישת הרכב.

לכתוב שם כמה שורות ולהחתים את האדם + התעודת זהות שלו על הטופס + תאריך יום הנסיעה שבמידה ומתרחשת תאונה בזמן הנסיעה הוא לוקח על כך אחריות מלאה/תשלום השתתפות עצמית מלאה מצידו.

את המסמך אפשר להשמיד בנוכחות האדם בסיום הנסיעה לאחר שנגמרה לקרוע ולזרוק לפח.

פריט חשוב מאוד זה תיעוד עם מצלמת רכב + הקלטת קול ולהסביר שהנסיעה מתועדת וגם זה, משמש בתור ראיה במידה ותהיה סיבה להפעיל ביטוח, יש היום את כל האמצעים לדאוג שהאדם יעשה נסיעה רגילה.

יש לכך יתרונות וחסרונות:

היתרונות בכך שאותו אדם יבחן את הרכב בזהירות רבה והחסרון? מעטים יחתמו על כך אבל גם זה כלי לסינון, נסיעה בדרך כלל בשכונה או סיבוב סביב השכונה לא אמור להוביל במרבית המקרים לתאונה.

תאונה יכולה להתרחש גם באותה חניה שהאדם שבא לקנות בדיוק התיישב וקרה משהו, אז צריך למצוא את האיזון.

לפי מה שאני קורא כאן? אנשים כאן נותנים לאנשים לעשות סיבובים פראיים על הרכבים שלהם ומספרים שחלק התחילו לעשות צלחות וזריקת זנב בנוכחות הבעלים ובכלל לא שקלו וחשבו מה יהיה אם חלילה אותו אחד היה הורג מישהו בכביש, בחיי.

פורסם
אתה אמתי?

לא, אני מזוייף ואתה? אתה רושם לי שאני אמיתי ובכלל לא מביא שום הוכחה האם כן או לא או הסבר - לא אוכל לקחת אותך ברצינות, אתה מזוייף.

איפה מורה ללשון כשצריכים אותה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אגיד לך למה לא ענו ואיפה הקאצ'? כי אין את התשובה בגוגל, יש כאן המון מומחי גוגל בסופו של דבר ולשמחתי התשובה לא נמצאת שם ;) לכן, אין כאן פתאום וויכוח או מומחי גוגל שמגיעים לחזק או לסתור.

זאת אומרת, כן יש את התשובה אבל הקטע? התשובה מחולקת בפאזל מסויים וצריך להיות מורה/אדם אקדמי בתחום הלשון שיודע לחבר את החלקים ולהגיד האם זה מאות או עשרות או שהטווח בין 100 ל 200 זה מספר שאומרים אותו כפי שהוא נשמע והחל מ 200 לדוגמא, זה מאות.

אתה מבין... זה הקאצ'.

• תוכן חדש...