Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמריקן אקספרס.

ישראלי?

אני מכיר את הסיפור לגבי כרטיסים אמריקאיים, לא לגבי ישראליים. ךכן, אם מדובר בכריס ישראלי, אשמח אם תקשר לסעיף המתאים באתר החברה במרשתת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ולי אמרו שרק באיטליה יורופקאר עושים בעיות...

קיבלתי טיגואן באיטליה(למרות שהובטח Q5), שרטתי את הרכב, אבל מראש עשיתי ביטול השתתפות עצמית. למרות זאת, גבו 50 יורו על פתיחת תיק. לא משנה כמה מיילים נשלחו גם לחברה בארץ (אלדן) וגם לאיטליה, לא ממש עניין אותם.

שנה אחרי קיבלתי מרצדס GLE250 (אחרי שביקשתי volvo V70), מראש עשיתי ביטול השתתפות עצמית, אבל הפעם ללא פגיעה ברכב... למרות שהיו בעיות במסמכים ויכלו לחייב אותי כפול (כי חתמתי בלי לקרוא...), הכל הסתדר במקום.

ההבדל הגדול, יורופקאר מול אוויס.

מאז, אין מצב שאני מתקרב ליורופקאר או אלדן. מזמין מאוויס, יעלה כמה שיעלה.

מחזק את ההמלצה להזמין מאוויס.

הזמנתי מהם גם אבארת 124 וגם אלפא 4C עם ביטול השתתפות עצמי מלא. בשני המקרים הרכב חזר עם מספר שפשופים ולא קיבלתי חיוב או הערה מיותרים (מפתיע כמה האלפא נמוכה וכמה היא משפשפת את הכביש...).

יותר מזה, במקרה של האלפא חייבו אותי בסכום יותר גבוה מהסכום שהופיע בהזמנה (היה מחיר די נמוך אז ציפיתי שיקרה משהו כזה) אך אחרי שליחת מייל קיבלתי החזר למחיר ההזמנה המקורי.

• תוכן חדש...